Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2016. 11:29

Tala hvala ti, jako mi se svidja taj oblak al se bojim da se nama vise nece uklopiti 😞
    Ja mrzim peglati iz dna duse, sve mi je drugo ok, al peglanje mi je ziva muka. Tim vise sta je mm svaki dan u kosuljama. 
    Nama trenutno dodje jednom mjesecno teta i ispegla tu tonu njegovih kosulja za cca 150kn i onda smo mirni.
    Ostalo peglamo sami.
    Perilicu imamo samsungovu, stane 7 kg, ima isto eko program i kratki program od 15 min, odbrojava koliko pere i pjeva 😝 Kako smo u isto vrijeme kupovali i tv (pred neke 2.5 god) se uspjeli ispregovarati i dobili 15 posto popusta na sve u onom njihovom duckasu u Arena centru, tako da je ispala oko 2 i pol.
    Tala ja probala oboje, prije smo imali indukciju, ali kako smo se selili u stanu koji smo kupili je bila gotovo nova kuhinja sa svim bosch aparatima pa to nismo dirali i sad kuham na plin. Meni je osobno indukcija bila draza zbog ovog sto Pale kaze, prebrises plocu i gotovo.
    Tave imam 3 kom nekih Rosmarino gold stone sta sam uhvatila s interspar naljepnicama i predobre su mi, mogu i plin i indukciju i peru se u perilici, sve se lijepo ispece a ne lijepi se.
    Madrac dormeo aloe vera, njihov najtvrdji. Prije njega imali Perfecta dreams Stella. S oba bili jako zadovoljni.
    Mm jedino muku muci s pronalaskom jastuka, nista mu ne odgovara. Kaze da je moj trudnicki jos najbolji od svih 😝

Al sam se raspisala, idem sad peglat tetrice i prebrojat koliko bodica imam u br 56, cini mi se premalo 😔

Jado
    05. Rujan 2016. 12:46

Evo i mene. Obavila skoro sve. Dosla doma ostaviti stvari i jesti i reko idem do mame kratko i tako su me prepone pocele rasturati da je to cudo
    Mala je jucer i danas aktivna za izluditi isto pa se mozda i ona nekako pomakne pa me zaboli toliko jako. A ne znam ni sama jesu prepone ili jajnici i prepadnem se no kad legnem bas me ne boli nista. Ah cari trbuscica 
    Ja bi uzela ili dormeo ili hespo. I te cu i gledati madrace. Ako netko ima dodatni savjet koji da pogledam neka savjetuje 
    Mislim da cemo danas sve biti aktivnije na forumu kad je ovakvo vrijeme? 😂 a sam valjda jedina i izasla iz kuce a?
    Gdje nam je stvarno Saky?
    A i Sony? Da nije opet ispala pa se ne moze logirati??

Sunnyday
    05. Rujan 2016. 12:56

Evo ja zavrsavam rucak, danas grasak i meso. Sjela sam par minuta jer i mene prepone ubijaju ne mogu stajati.
    Ma ja sam jos sinoc napisala da nam nema sony, sve mi se cini da je ona u bolnici. A rekla je da zove bebu da izadje za vikend haha, mozda stvarno i je 

Sunnyday
    05. Rujan 2016. 12:59

Za saky kazem, ne sony. 

Hubica01
    05. Rujan 2016. 13:29

Saky di sii? :)

Imam jedno pitanje.. mm i ja odlučili smo se da idemo na 4d (već odavno pa nikako otići) i to u Polikliniku Vili a s obzirom da sam u 31.tjednu, jel to prekasno već? Čitam da se u ovim tjednima najbolje vidi lice a i da nije kasno ići, da se može tijekom cijele trudnoće...  Jel koja od vas bila kasnije ili ste sve bilo tamo do 26.tjedna?

tala
    05. Rujan 2016. 13:43

hubice, sve bi ti slicice mogle biti super, osim ako je beba u vec spremnom polozaju, glavicom prema dolje i okrenuta prema unutra. onda biste mogli vidjeti samo kraljeznicu, trticu, noge i straznji dio tjemena, ukljucujuci i povjeru mozga i srca. mozes li prema lupkanju odrediti njezin polozaj? obvezno pojesti nesto slatko, napiti se vode prije ultrazvuka i ne dopustiti da dr. odustane, nego promijeniti polozaj, prosetati, pa opet leci... 

angel, i koliko imate bodyca?

meni je biobaza iz tog paketa za trudnice bila odlicna. samo mi proslijedite : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    05. Rujan 2016. 14:06

Na 4d mozes kad god. Meni je dok svaki puta pokusavao slikicu izvuci ali mala se nije dala!
    Imam par ali ne tako lijepih slikica nazalost. Prije 1 mj je drzala rukicu pred licem a prosli puta obje! A i posteljica mi je naprijed pa se slabo vidjelo nazalost 
    Isplati se svejedno prema meni. Vidjela mama nosic i cubice slatke. Ali samo da se pripremis da postoji mogucnost da nisu slilice savrsene, kako je Tala vec napomenula da je moguce.

I meni je biobaza cisto u redu 

PALE
    05. Rujan 2016. 14:15

Ja sam brzinski napravila pastu carbonaru i salatu jer me sve boli od sinoć,a baka mi poslala domaća jaja pa da iskoristim.
    Pojela sam 2 reda milke za utjehu zbog bolova i sad čekam žgaravicu,to dijete nije na mene kad ne voli čokoladu 😊

Mm pokupio uputnicu za bolničko liječenje,rečeno mi da pokriva i porod i idem u sri u Petrovu na test senzibilizacije,bila zadnji put u 4.mj trudnoće ,bilo sve ok. 

Zna netko da li bebe mogu putovati sa osobnom i da li postoji žurno vađenje osobne?Jer znam da je žurna putovnica oko 600kn.

Hubica01
    05. Rujan 2016. 14:22

Hvala Tala i JaZmajec na info :)) A jel se onda i pregledava jel s bebom sve u redu? I dobijem fotke i dvd jel tako? :))

Saky84
    05. Rujan 2016. 14:23

jutro cure...
    evo me bila jutros na amnio. i doktorica je bila tako surova, jos me boli od pregleda...toliko sam bila tuzna da sam plakala i na kraju zaspala i tek sad se probudila...opet isto u srijedu ako ne rodim do tada a nadam se da ocu. Maleni se cili uznemirio  nikako da malo spava, strah me da i njemu to ne steti taj pregled..nadam se da ce potaknut trudove kao kod nekih zena.
    Tala oblacic je odlican, mozda ga narucim i za sebe.
    Vidim pisali ste o masini za robu mi imamo gorenje staru nekih 15 godina, ko nova izgleda i pere kao luda. Jos nijednom se nije kvarila tako da mi je zao iti mjenjat dok ne rikne.
    jazmajac moj mali stalno ima ruke preko lica, i sad prije 3-4 tj kad sam bila u priv gin jer je moja bila na go isto se nije dao na 4d da ga napokon vidim..bas me zeza. Tako da te razumijem.
    Ostalo nisam popamtila sta ste pisale..
    I hvala cure na brizi.
    Nadam se da su nam mamice i bebice dobro i da nema puno problema oko cicanja, rezova i ostaloga...e da i da ljudi imaju razumjevanja pa ne gnjave prve dane 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.