Tala hvala ti, jako mi se svidja taj oblak al se bojim da se nama vise nece uklopiti 😞
Ja mrzim peglati iz dna duse, sve mi je drugo ok, al peglanje mi je ziva muka. Tim vise sta je mm svaki dan u kosuljama.
Nama trenutno dodje jednom mjesecno teta i ispegla tu tonu njegovih kosulja za cca 150kn i onda smo mirni.
Ostalo peglamo sami.
Perilicu imamo samsungovu, stane 7 kg, ima isto eko program i kratki program od 15 min, odbrojava koliko pere i pjeva 😝 Kako smo u isto vrijeme kupovali i tv (pred neke 2.5 god) se uspjeli ispregovarati i dobili 15 posto popusta na sve u onom njihovom duckasu u Arena centru, tako da je ispala oko 2 i pol.
Tala ja probala oboje, prije smo imali indukciju, ali kako smo se selili u stanu koji smo kupili je bila gotovo nova kuhinja sa svim bosch aparatima pa to nismo dirali i sad kuham na plin. Meni je osobno indukcija bila draza zbog ovog sto Pale kaze, prebrises plocu i gotovo.
Tave imam 3 kom nekih Rosmarino gold stone sta sam uhvatila s interspar naljepnicama i predobre su mi, mogu i plin i indukciju i peru se u perilici, sve se lijepo ispece a ne lijepi se.
Madrac dormeo aloe vera, njihov najtvrdji. Prije njega imali Perfecta dreams Stella. S oba bili jako zadovoljni.
Mm jedino muku muci s pronalaskom jastuka, nista mu ne odgovara. Kaze da je moj trudnicki jos najbolji od svih 😝
Al sam se raspisala, idem sad peglat tetrice i prebrojat koliko bodica imam u br 56, cini mi se premalo 😔
Evo i mene. Obavila skoro sve. Dosla doma ostaviti stvari i jesti i reko idem do mame kratko i tako su me prepone pocele rasturati da je to cudo
Mala je jucer i danas aktivna za izluditi isto pa se mozda i ona nekako pomakne pa me zaboli toliko jako. A ne znam ni sama jesu prepone ili jajnici i prepadnem se no kad legnem bas me ne boli nista. Ah cari trbuscica
Ja bi uzela ili dormeo ili hespo. I te cu i gledati madrace. Ako netko ima dodatni savjet koji da pogledam neka savjetuje
Mislim da cemo danas sve biti aktivnije na forumu kad je ovakvo vrijeme? 😂 a sam valjda jedina i izasla iz kuce a?
Gdje nam je stvarno Saky?
A i Sony? Da nije opet ispala pa se ne moze logirati??
Evo ja zavrsavam rucak, danas grasak i meso. Sjela sam par minuta jer i mene prepone ubijaju ne mogu stajati.
Ma ja sam jos sinoc napisala da nam nema sony, sve mi se cini da je ona u bolnici. A rekla je da zove bebu da izadje za vikend haha, mozda stvarno i je
Saky di sii? :)
Imam jedno pitanje.. mm i ja odlučili smo se da idemo na 4d (već odavno pa nikako otići) i to u Polikliniku Vili a s obzirom da sam u 31.tjednu, jel to prekasno već? Čitam da se u ovim tjednima najbolje vidi lice a i da nije kasno ići, da se može tijekom cijele trudnoće... Jel koja od vas bila kasnije ili ste sve bilo tamo do 26.tjedna?
hubice, sve bi ti slicice mogle biti super, osim ako je beba u vec spremnom polozaju, glavicom prema dolje i okrenuta prema unutra. onda biste mogli vidjeti samo kraljeznicu, trticu, noge i straznji dio tjemena, ukljucujuci i povjeru mozga i srca. mozes li prema lupkanju odrediti njezin polozaj? obvezno pojesti nesto slatko, napiti se vode prije ultrazvuka i ne dopustiti da dr. odustane, nego promijeniti polozaj, prosetati, pa opet leci...
angel, i koliko imate bodyca?
meni je biobaza iz tog paketa za trudnice bila odlicna. samo mi proslijedite : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Na 4d mozes kad god. Meni je dok svaki puta pokusavao slikicu izvuci ali mala se nije dala!
Imam par ali ne tako lijepih slikica nazalost. Prije 1 mj je drzala rukicu pred licem a prosli puta obje! A i posteljica mi je naprijed pa se slabo vidjelo nazalost
Isplati se svejedno prema meni. Vidjela mama nosic i cubice slatke. Ali samo da se pripremis da postoji mogucnost da nisu slilice savrsene, kako je Tala vec napomenula da je moguce.
I meni je biobaza cisto u redu
Ja sam brzinski napravila pastu carbonaru i salatu jer me sve boli od sinoć,a baka mi poslala domaća jaja pa da iskoristim.
Pojela sam 2 reda milke za utjehu zbog bolova i sad čekam žgaravicu,to dijete nije na mene kad ne voli čokoladu 😊
Mm pokupio uputnicu za bolničko liječenje,rečeno mi da pokriva i porod i idem u sri u Petrovu na test senzibilizacije,bila zadnji put u 4.mj trudnoće ,bilo sve ok.
Zna netko da li bebe mogu putovati sa osobnom i da li postoji žurno vađenje osobne?Jer znam da je žurna putovnica oko 600kn.
Hvala Tala i JaZmajec na info :)) A jel se onda i pregledava jel s bebom sve u redu? I dobijem fotke i dvd jel tako? :))
jutro cure...
evo me bila jutros na amnio. i doktorica je bila tako surova, jos me boli od pregleda...toliko sam bila tuzna da sam plakala i na kraju zaspala i tek sad se probudila...opet isto u srijedu ako ne rodim do tada a nadam se da ocu. Maleni se cili uznemirio nikako da malo spava, strah me da i njemu to ne steti taj pregled..nadam se da ce potaknut trudove kao kod nekih zena.
Tala oblacic je odlican, mozda ga narucim i za sebe.
Vidim pisali ste o masini za robu mi imamo gorenje staru nekih 15 godina, ko nova izgleda i pere kao luda. Jos nijednom se nije kvarila tako da mi je zao iti mjenjat dok ne rikne.
jazmajac moj mali stalno ima ruke preko lica, i sad prije 3-4 tj kad sam bila u priv gin jer je moja bila na go isto se nije dao na 4d da ga napokon vidim..bas me zeza. Tako da te razumijem.
Ostalo nisam popamtila sta ste pisale..
I hvala cure na brizi.
Nadam se da su nam mamice i bebice dobro i da nema puno problema oko cicanja, rezova i ostaloga...e da i da ljudi imaju razumjevanja pa ne gnjave prve dane
Sortiraj odgovore
Najstariji