Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    05. Rujan 2016. 10:34

Jutro cure!
    Kod nas u Dalmaciji i nema nekog zahlađenja, malo se naoblačilo, ali sunce se još uvijek stidljivo probija kroz oblake :)
    Kod mene nikakvih promjena, ne osjećam da se beba spustila niti ima grčeva i bolova, osim bolova u kukovima, a evo 39 tt je tu.
    ivek što se tiče madraca mi imamo Meblov Hybrid tako nešto i zadovoljni smo za sada, jedino što sam ja htjela promijeniti navlaku u koju se oblači madrac ali dvije navlake dođu 100 eura, a to mi puno. Ne znam da odnesem na kemijsko bi li mi uspili riješit par flekica od vlage od prošle zime dok još nismo imali stiropor, uvuklo mi se i sada se to ne da oprati. Za poludit!
    sheena drži se, još malo ;)
    a nema nam saky! Možda je već u rodilištu ;)

minnie25
    05. Rujan 2016. 10:37

Tina220210, hvala to za termin, upisala sam te. Vjerujem da je tesko kad ne mozes sama sudjelovati u nabavci stvari i kad briga nadvladava. Ali idi dan po dan i misli pozitivno. 
    Ne znam da li igra ulogu ako su resetke sa svih strana. Mi smo kupili krevetic koji  je zatvoren sa strane uzglavlja i nogu. Nisam nigdje naisla da to radi ikakvu razliku. 

Koala988 vrijedi odnijeti pa probati. Ja inace sve sama perem i zasad bi uspjesno makla svakakve mrlje, tako da vjerujem da ce to oni rijesiti bez problema.

Hubica01
    05. Rujan 2016. 10:40

Jutro ženice!  :)  

Jojjj napokon je pala kiša, koje olakšanje, danas neću nikamo ići, kupila namirnice za ručak jučer još... ovih dana sam se tako pregrijala da mi je cijeli dan bilo užasno vruće i sva bila nervozna uhhh 

Sretno svim školarcima i njihovim mamicama danas :) 

Vidim pisale ste o perilicama i sušilicama.. nama su pak preporučili Samsungovu sušilicu i perilicu u jednom, stvarno je svemirska i nema kaj nema... mi ćemo sad u novom stanu dobiti neku gorenje mislim, nemamo sada da kupujemo novu pa ćemo tu investiciju odgoditi na neko vrijeme .. ali rado bih i mi kupili :(

Ivek, mi smo madrac prvo kupili od memorijske pjene jer se u to vrijeme toliko reklamirao da je to super ovo ono.. na kraju je nastala rupa u sredini, a mm se preznojavao od te pjene užas.. i onda smo probali taj madrac nakon više od pola godine vratiti i uspjeli smo ..zamijenili smo za drugi od hladno lijevane pjene... tada su nam rekli da rijetko kome paše ta pjena i da će nam uvažiti reklamaciju.. platili smo bome 2.000kn.., i to u trgovini Lunasan koja ima madrace, podnice, krevete i to.. sada se pak preporučuju madraci sa đepičastim oprugama jer kao madrac "diše"..tne možeš baš ni tamo u dućanu za 5min odlučiti koji ti je dobar... tako da Ivek sretno u traženju! ;)) 

Jastuke imamo iz Vitapur-a i super su nam,anatomske...

Jutros kad je mm otišao na posao, Ema mi nije dala spavati ni na jednom boku, stalno je nešto udarala ...malo ritalo :))  i onda sam zaspala do pol 10h...

ivek2207
    05. Rujan 2016. 11:01

hvala sima za preporuke za madrac, valjda ćemo naći nešto funkcionalno ali kako veliš hubica nije baš da možeš u dučanu odlučiti koje je nabolji,to se vidi ovak na duže staze ali onda ga fućkaj kad nemreš vratiti,super kaj ste vi uspjeli. Vidiš nisam znala da može od te pjene znojiti,mi obadva se ponekad po zimi znamo tak prošvicati po noći, ja mm stalno brišem s maramicama, pa smo mislili da prejako grijemo,smanjili to, onda smo mislil da nam nešto sa zdravljem ne štima,išli provjervat štitnjaču,tada je bilo u redu,(a eto mene sad u trudnoću pokosila), al mi na pamet ne bi palo da je od madraca, morat ću malo bolje to istražiti,već ga toliko mrzim da bi ga sad najrađe kroz balkon frknula van,pogotovo ako nam je i to od njega. uh kak sam se sad nabrijala, cijeli dan ću madrace googlat danas...

koala probaj u nekome pa vidi za skidanje, makar ja sad kaj sam u subotu nosila u kemijsko teta je rekla da nikakve mrlje ne idu dolje jer se ne peru na višim tep od 40°C ,ja pitala jer imam jednu malu mrlju od prošle godine kad smo se ženili,i par dana prije svadbe prvi put u životu probala staviti ono mlijeko za samotamnjenje da baš nisam bijela ko sir u vjenčanici i to radila navečer poslje tuširanja i legla spavati i ujutro mi sva plahta bila zamuljana i skužila da je prošlo preko i od tad mi ta navlaka ima tu jednu mrlju od tog losiona i veli teta da to sigurno ne ide dolje, nabrojala je da ne idu još krv,mrlje od znoja,urina itd...baš zbog toga jer se pere na niskoj temp.

Al probaj pitat,ne škodi,možda ovisi o materijalu navlake.

Jado
    05. Rujan 2016. 11:07

Ivek i meni madrac treba!
    Pa ako nesto nadjes zanimljivo javi 
    Ja mislim ni ne mogu od mem pjene jer imam daske a ne podnice. A sad kad cujem ove sve komentare mi ima logike u biti. Hvala puno svima na info!

croatina
    05. Rujan 2016. 11:10

Jutric pčelice :D
    Ja noćas imala opet balade s grcevima..ne mogu dočekat da rodim...em zbog grčeva, em zbog toga kaj vise niš nemrem radit i jer ne mogu dočekati da ga upoznam :)))) ono što padne na pod, ostaje na podu, ne mogu se sagnut na pod veš probrat za pranje..niš ne mogu muko :(
    E jel netko od vas podigao onaj paket za trudnice u DMu? Ili je isprobao tu kremu od biobaze..dvaput sam namazala trbuh s tim, evo sam se osipala ko nikad..mažem sad sudocremom ali ne prolazi..koma..
    Pale ma ja se isto nadam da smijemo..tim vise kaj je to tak razrijedeno vino..a i planiram tu i tamo dat AD da si mogu popit jednu pivu bez grižnje savjesti..samo AD ne davati nikako preko noći jer nocno cicanje majci potiče veće izlučivanje mlijeka..i one koje daju ad po noći da se "odmore" ostanu bez mlijeka :D 
    Skolarcima sretno i veselo!! :)

koala988
    05. Rujan 2016. 11:17

croatina ja sam davno skupila taj opaket za trudnice u Dm-u i mazala sam se dosta puta s kremom za tijelo Biobaza i ok mi je. Ne mislim da mi je išta pomogla, ali nije ni odnemogla. Bitno da nisam popucala, bar ne još. Vidjet ćemo šta će biti ova dva tjedna. Možda si alergična na neki od sastojaka?
    Danas je baš dan za ljenčarenje, a čeka me masa robe za ispeglat uhh

PALE
    05. Rujan 2016. 11:17

Ma ja sam išla u 3trgovine madracima 5 puta kroz par tjedana,ali doslovno i metodom eliminacije pronašla pravi,prodavačice su već bile lude 😂😂😊 a tipa kuhinju i ormar po mjeri sam sama osmislila i sa nacrtom otišla u 3trgovine i izabrala najbolju.

Tina daleko si dogurala,pod nadzorom si u bolnici tako da će to biti sve super,razlika u kinderbetu ti je estetika koliko ja znam.Sreća na netu pa možeš sudjelovati na taj način u izboru najnužnijeg,a poslije možeš sa bebom u shoping 😉

ivek2207
    05. Rujan 2016. 11:27

croatina ja sam se mazala tom kremom,i nisam se osula al me svrbila koža ko da su me komarci ispikali,i nikad više,evo je stoji u ormariću,moram je se rješiti i još k tome smrdi za poludit,to mi je prva prepeka bila,nisam se htjela mazati kad ću se usmditi,al dobro mirisi sad ovise od osobe do osobe.

tak sam ti i ja ak mi nekaj padne isto nemrem pobrati pa zovem muža,ili recimo kad suđe čisto spremam sve poslažem lonce i poklopce kak kaj ide a onda on spuša u ormarić jer ja se ne mogu sagnuti.ako nema njega onda ako može pričekati ostavim ako ne ,tipa veš ili nešto onda na koljena i nekako po četvero se uprem pa se dignem, al mi treba vremena,koma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.