Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    05. Rujan 2016. 08:57

Jutro cure :)
    Meni bas pase ova kisa, bar mi nije zao kaj sam zatvorena i ne smijem van 😆
    Nista od uzv danas, nadam se da bude sutra. Tako da se planiram popodne zaletiti u frizerski koji je unutar bolnice da mi vrhove odrezu jer mi je to bilo na popisu stvari prije poroda, a nisam stigla zbog situacije. Plus zbog prehlade sam kosu "prala" samo samponom za suho pranje pa da mi ju bar normalno operu. U viziti su rekli "ovo nije pravi zastoj, nema potrebe za urgencijama" pa si ja mislim "cemu sam onda tu?"al ok. Cekam taj uzv. 
    Pale hm nadam se da ces izdrzat jos malo, da je to samo bilo spustanje bebe pa da je zato bilo tako bolno.

Cure koje vole kavu popijte jednu za mene, fali mi moja jutarnja turska :/ ovdje ima aparat za kavu i sokove koji je od ovih 6-7 dana radio samo jedno jutro.

Jado
    05. Rujan 2016. 09:07

Sheena ja čekam da kiša malo oslabi da idem vanka :) fan sam kave ali kući ne volim nesice ni turske, a tak i tak moram vanka pa bi si fino sjela negdje i novine prolistala i popila kavicu....

Cure kako se dođe do Muller knjižice? Žena mi na blagajni rekla da moram kupon isprintati a na mail sam od Mullera dobila samo da ću dobiti knjižicu kad se beba rodi??

ivek2207
    05. Rujan 2016. 09:12

Jutro svima, vidim većina nas rani zbog muževa, ja se meškoljim kad se on budi, ne mogu a da alarm ne čujem, onda me malo gnjavi pa ide obavljat svoje jutarnje rituale i nakon sat vremena se vrati da me pozdravi i izljubi i krene na posao i onda se probudim do kraja i tu počinje u 90% vremena moj dan.
    Ja zaboravila da su najavili kišu,oprala jučer popodne sve navlake sa kauča i ukrasne jastučiće i dekicu i stavim sušit na balkon prek noći i oko 5 čujem kaplje nešto i jurim kupit veš, nije se puno smočilo,par kapi uspjelo samo pasti.
    Al baš je fino zahladilo,ugodno je, malo mi je dosta ove vrućine, sva sam se topila pored štednjaka ovaj vikend.

Kak smo radili generalku ovaj vikend i slagali kindač skinula sam sa madraca navlaku i odnijela u kemijsku na pranje i tek ću u četvrtak ju dobiti natrag, tak da smo mm i ja na kauču za razvlačenje spavali jednu noć i tako me pokočilo da se ne mogu ni pomaknuti,hvala pogu da ne moram nigdje ići danas, morat ću improvizirat nešto s madracem jer do četvrtka će mi se tijelo izvitoperiti. Nisam znala da tako dugo treba al veli teta da to ne ide u sušilicu jel bi se smanjio pa ne bi stao natrag na madrac nego se suši prirodno na zraku. A bar ću dalje na čistom spavati, mi to jednom godišnje. 
    Kad već pričate o kućnim stvarima recite jeste zadovoljne svojim madracima i gdje ste kupovale.
    Mi smo prije 2 godine kupili novi kreve i madrac kad smo se selili zajedno i sad planiramo novi jer ovaj je malo reći katastrofa. Uzeli smo dormeo od memorijske pjene, platili ga 2000 kn i sad nakon dvije godine užas živi, budimo se u bolovima, ja upadnem u rupu u sredini koja se napravi kad mm legne pa visim na jednu stranu cijelu noć. Moja cijela desna str tijela mi je pokočena non stop od toga, jedva čekam da ga se riješimo al sama neznam šta bi. Ovaj nam je bio dosta skup ali sam se uvjerila da cijena nije igrala nikakvu ulogu da opravda kvalitetu.

Joj zavidim vam na novim perilicama veša, mi kak smo se preselili u stan od roditelja od mm kojeg su prije iznajmljivali već je bila jedna tu od boscha, nije ona loša,obavi posao ok,al sam ja doma kod mame, gdje za živjela imala jednu svemirsku,taman kupili godinu prije nego sam otišla i tak mi fali danas,najviše kad mi kaže kolikodugo pere na određenom programu,koliko ima do kraja,odgoda pranja,ili tipa da ima pauzu pa kad uključim ponovno pere tamo gdje je stala,ili na displayu se narihta na koliko okretaja će centrifugirati, ova nema baš ništ od toga i nikad nezam koliko će prati, znam otprilike,ili recimo u maminu stavim odmah na početku omekšivač u odjeljak i ona ga uzme kad treba, ova ako to napravim uzme odmah s praškom na početku pa sve zmulja,tak da moram dežurat pored nje kad je vrijeme i ubacivati omeškivač. Novu na se ne isplati kupovati jer se planitamo seliti u kuću za koju god,nadam se da ću izdržati do tada.

Predug post,samo još ovo,cure koje ste rodile, zanima me kad ste izlazile iz rodilišta jeste li se slikale ispred ili sa osobljem i da li ste nosile šta kao poklon i kaj. Slušam svašta oko sebe,neznam kakva je praksa,jel se to očekuje,makar ak mi nebu dobro tam nebudu nikaj od mene vidjeli.🙂

minnie25
    05. Rujan 2016. 09:20

Jutro! 
    Moram priznati da mi bas odgovara zvuk kise vani... Izlezavam se i uzivam  

Prvo, sretno mamama i njihovim klincima sa pocetkom skolske godine. 

Dony hvala! Ma znam, uzela sam sa rezervom tu njenu izjavu. Ona je meni to napomenula zbog stanja posteljice i napomenula mi ako se slucajno bebac previse umiri da moramo hitno za bolnicu jer da je posteljica prestala obavljati svoj posao. Nije mi napomenula u kojem je tocno stadiju, ali svejedno sad malo vise pazim koliko mi je aktivan. Bolje je biti oprezniji, pa da i ona na kraju ispadne u krivu. 

I ja sam spominjala da bi na stolcic. Tocnije Chippica i ja  Ali ako se stogod zakomolicira morat cemo odustati... 

Neznalica ni mi se nismo dogovorili jos za ime... Kako smo krenuli odluka ce pasti u radaoni kad ga ugledamo 

minnie25
    05. Rujan 2016. 09:30

JaZmajac, ja sam ti isprintala taj mail sta sam dobila i normalno sam na blagajni podigla s tim knjizicu, bez ikakvog kupona. 

Ivek2207 naradili ste se ovih dana, svaka cast... Mi smo zasad rjesili samo tepihe po stanu. Planiramo kupiti papuce za goste i zabraniti hodanje u cipelama po kuci. Ne znam jel to prestrogo, ali zelim zbog maloga uvesti tu rutinu. 
    Trebali smo danas za Ri, ali po prognozi ce popodne sunce pa je MM zbog posla morao odustati. Nadam se da ce ipak jedan dan biti cijeli ovakav da konacno tu sobicu zgotovimo, pa da sam i ja mirnija malo.

Sheena
    05. Rujan 2016. 09:45

JaZmajac ja sam im samo pokazala taj mail na mobitelu, donijele su mi knjizicu, dosla sam doma i vidla da vrijedi do 30.6.i bacila ju (to je bilo prije cca 2tj) i sad nedavno je jedna od vas napisala da su produzili da vrijedi do kraja godine 😅 tak da planiram opet otici ili poslati nekog ako se da.

PALE
    05. Rujan 2016. 09:52

Mi nakon štrukli pijemo kavu i izležavamo se,sretna sam zbog kiše 🌧 
    Sheena,moguće da se spustila,malo se smirilo.Nadam se da će tebi krenuti što prije trudovi ili te poslati doma.
    Ivek mi smo sve novo kupovali prije 5g,madrac kupili u happy dreamu,ali to je individualno,treba leći i probavati,meni memorijska pjena ne odgovara,najbolje su mi đepičaste opruge ili tak nešto,bio je oko 1500kn ima zimsku i ljetnu stranu,jako smo zadovoljni.Dormeo imam jastuk koji mi koma i služi gostima da ne ostanu predugo,jastuk kupila u yisku i svaki kao luđakinja probavala staviti pod glavu 😂😂 Taj dormeo mi ne odgovara.

Super za popis,sami dečki 😊

Sretno školarcima 🍀

Jado
    05. Rujan 2016. 10:04

Ahhahahaha Pale grozna si! baš si me nasmijala sa ovim komentarom za jastuk!
    A je smotana ta žena na blagajni, pa lijepo sam joj rekla da sam mailove dobivala ali me blijedo gledala, na rubu sam da joj ječmenac pošaljem  tnx cure, kad idem drugi puta pokažem im. 

Blago vama što ste kod kuće, ja moram vanka tak i tak, obvezice obvezice, ali nadam se da sam brzo gotova i da mi tenisice neće propustiti! Najrađe bu i japankama fino pa da se voda ocijedi sa strane a ne da šljapkam okolo 

• Antartika
    05. Rujan 2016. 10:15

Jutro. Baš sam se fino naspavala, malo je zahladilo i sad ću se baciti na peglanje.
    Mislim da mi se beba sinoć okrenula, toliko me zatezalo i bolilo da se nisam nikako mogla namjestit za spavanje i udarao me satima. Još mi je i mlijeko počelo curiti, potkošulja mi je mokra. Mislila sam da si umišljam ali vidim da mi i sad curi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.