Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antartika
    04. Rujan 2016. 23:54

Dony ne znam koliko kosta kod nas ta pecnica, to je teta u Njemackoj kupila. Ma namjestis temperaturu i vrijeme koliko ces peci i sama se ugasi. Predobra stvarcica.

Jado
    05. Rujan 2016. 07:30

Jutroooo! ⛆⛆⛆ 
    Eto i nama kise! I ja se sa dragim probudim i nikako zaspati opet. Ode on na posao a ja se ostala izlezavati.
    Da bar ne moram nikuda danas ici aaaah da mogu u pidjami pol jutra sjediti u kuci.
    Kako ste mi danas? Bolje spavale?
    Sretno mama koje imaju skolarce! Mislik da su nam to Frabe i Tala samo jel?

Neznalica
    05. Rujan 2016. 07:54

minni25 moj termin je i dalje 19.11, i znam da je dečko za ime još se nismo dogovorili. :)  Stvarno će biti puno dečki ove godine :)
    I sama gledam za parnu stanicu (peglu) i jedino sto mi je savjetovala gospođa koja radi u prodaji i koja sama ima doma jednu, bitno je da nije premalo bara idealna je ona od 4,5 do max 5 bara. Ako ima više bara onda veš bude mokar tj. curi dosta voda pošto je pritisak dosta velik.I ona je komentirala da je Tefalova najbolja. Čak sam našla u elipsu i pevecu istu i u pevecu je bila jeftinija nekih 1100 kn. Ako me mama nekad htjela kazniti samo mi je dala da peglama.- grozno! Sve ću drugo, samo ne peglati. :)

• Dony
    05. Rujan 2016. 07:54

Zagrepcanke kakvo je vrijeme kod vas?

tala
    05. Rujan 2016. 08:21

jutro ☁ ☁ ☁

evo nam kise i zahlađenja. curke, je li danas malo bolje s trudnickim problemima?

ja sam tu u ove rane sate jer nam je pocela nova skolska godina. nije se spavalo od uzbuđenja, sve je vec danima unaprijed bilo pripremljeno do najmanjih sitnica i tako sam danas dobila petasicu : ) 
    frabe, sretno i vama!!! 

kad ste kod pecnica, jeste li vidjele neff-ovu pecnicu slide&hide kojoj se vrata podvlace pod nju? to je iz onog show-a great british bake off ( nasi su preveli nesto kao najbolji slasticari). moja curka i ja smo to cesto znale gledati.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Crna191
    05. Rujan 2016. 08:25

Jutro..
    Jazmajac i kod mene tako..mm ode na posao a ja onda zujim budna..
    Dony kisa pada,malo se temp spustila..bas je za izležavanje..
    Idem sad pojest musle i jogurt..ovih dana sam pretjerala sa slatkim a idući tjedan su pregledi..

PALE
    05. Rujan 2016. 08:32

Jutro!
    Napokon kiša u Zg! Ja se izležavam i čitam vas.
    Mene u 3h probudila kao menstrualna bol i bol u leđima,baš me bolilo i grčilo,uz to probadalo me unutar hm one stvari,trajalo skoro do 4h i onda prestalo,sad me i dalje križa bole.Niko se javlja.Vidjet ćemo razvoj situacije,ali ovaj vikend malo pretjerala sa hodanjem okolo,voljela bih izdržati bar do kraja idućeg vikenda.

Glede aparata ja imam u stanu indukciju whirpooll 5god i uz perilicu suđa to mi najbolji izum na svijetu.Male režije struje,brža od plina,a čišćenje s onim za staklo i papirom sam prođem iza ručka i sve se blista.Inače imam plin i plinsko grijanje,ali nisam htjela kuhati na plin.Negativno tko već ima suđe mora biti ono na indukciju,ja kupila u ikei i delimano wok i par stvari.

Perilicu veša imam LG 7kg isto ima sve funkcije,odbrojava,child lock,program za bebe i garanciju na motor 10g,pjeva kad završi 😂 Bila oko 2500kn i imamo ju 5g prezadovoljni smo.Mm je ferovac i sve kupnju aparata sam njemu prepustila i proučavanje i svime super zadovoljni 👍👍Sa sušilicom ćemo malo pričekati,ali ju planiram kroz koju god.

Croatina nisi luda i ja maštam o Božiću,imamo 10min vožnje do grada,jako se veselim adventu,valjda smijemo jedno kuhano vino bez kbzira na dojenje 😃

PALE
    05. Rujan 2016. 08:34

Tala super mi je oblak,mi kupili mjesec,super svjetli,ali tada nije bilo oblaka.

Sunnyday
    05. Rujan 2016. 08:37

Dobro Vam jutro.
    Mm je odavno otisao na posao i nije me probudio, zavisi koliko cvrsto spavam.  Vjerovatno je to zbog ove kisice, ne ustaje mi se kad ovako fino pada.

Jado
    05. Rujan 2016. 08:43

Tala gledala sam i ja taj show a vidis nisam skuzila da se vrata "podvlace" 
    Ja si uzela Bosch. Bilo mi bitno da je cim veca, da mogu peci vise stvari odjednom, i na vise katova i da ima pirolizu. 
    Indukcija kako sam napisala me ne privlaci bas iskreno. To ovisno o preferencama. Kuhala sam na svemu, plin mi je i dalje najbolji. 

Jao ja bi trebala van do ducana po sitnice za rucaaak i do banke. A ne da mi se. Jako mi se ne da. A koliko vidim po prognozi. Kisa ce padati i padati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.