Tala,kakav medo kombinezon?
Ja san veceras dobila tri kese robe i to prebirala i mislim da cu morat samo za izlazak iz rodilista nesto jer toga ima masu a sve savrseno ocuvano.S tim da svoje jos nisan ni pogledala..
Auuuu sila san na balkon i tako mirise sta neko gradelaje!!!
Saki ja sam pripremila za izlazak bodi sa dugim rukavima i hlacice sa zatvorenim nogavicama i kapicu.sve velicina 56. Ponijet cu dekicu, s obzirom da je termin pocetkom 9.ne mislim previse bundat dijete. Rekli su da je dovoljno nijansu toplije obuci bebu nego sebe.
I iz merkura su naglasili da dijete izlazi u autosjedalici pa nemamo previse izbora al u tome sam i mislila iznijet malog.
Bok curke!!
Evo i mene - napokon i ja na godisnjem pa nastavljamo na porodiljni! malo mi hekticni dani bili jer sam svasta morala zavrsiti. Jos par dana obaveza pa nadam se zeleno svjetlo za moreko!! Da se odmorim i napunim baterije za rujan i zavrsne pripreme za bebu i kucu.
Pregledala sam sve rigorozno sto ste pisale i nadam se da sam sve pohvatala 😉
Pale super je krevetic! Da sam bar i ja moj dobila na dar 😅😅
Bagi_ca ako je ok guk cemu opet za 2 tjedna mucenje sa time?? Pa brate treba ti 3 dana planiranja radi njih tamo otici. I jos tamo gubis sate koliko su "super" organizirani
Bas te mi falile curke. Hvala na svim info oko snizenja. Ovo za Bubamaru cu sigurno provjeriti. Ali nisam stigla primirisati klokanici 🙁 ali sad smo sve doma jel da? Alaj ce biti stranica i stranica!
Frabe cini mi se da tala misli na ovaj kombinezon http://m2.hm.com/m/en_eur/productpage.0396267001.html
Pa zssto ne moze u tome u as???
JaZmajac nek si ti otpocela s odmorom!
Zasmeta li vam sidit? Mene zadnjih dana navecer bas da,ka da se propne skroz pod rebra i nema disanja normalno..
ja sam to o jaknama i kombinezonima davno citala negdje na rodi, pa mi je ostalo u sjecanju. sad sam isla traziti i stvarno pise da se ne preporucuje:
[left]Dječje autosjedalice zahtijevaju čvrsto vezanje djeteta u njoj kako bi pružile optimalnu zaštitu. Zimi roditelji djecu često posjedaju u autosjedalicu u kaputiću ili jakni što dovodi do toga da vezanje djeteta više nije čvrsto. Takvo vezanje djeteta predstavlja opasnost u slučaju sudara, jer pojasevi autosjedalice mogu skliznuti s ramena, a dijete izletjeti iz autosjedalice.
[/left]
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bagi_ca ali zasto opet za 2 tj? Znam a i rekle su mi ako je nalaz ok da se ide svaka 4 tj
Ali to da gd brisu nema sanse nazalost 🙁
Meni malo blesava ta teorija za vezanje bez jakete.Pa nece jaketa bit skliska niti ne znan sta!? 😮
Sortiraj odgovore
Najstariji