Ivek ja inace ne volim kontakt s ljudima a pogotovo ako je netko nepoznat ono ne diraj me hahha nadam se da me nece puno dirat jer vecina prijatelja i obitelji zna kakva sam 😂
I vec vidim kolko cu se nervirat kad netko dode u posjetu pa navlace dihete i ljube ga to cu na ulasku zabranit. Beba se smije gledat samo ocima 😂😜
Pohvale za Bosnu tko god može ići.Kad već "reklamiram" reći ću da smo u Brčkom u trgovačkom centru Fis kupili skoro sve- kolica,krevetić,posteljinu,tetre,dudice,bočice,ove sitnice za kupanje,kadicu,podloge,nešto robice,ručnike,meni sve za bolnicu.. i to smo išli na 2 puta i potrošili cca 3000 kn, s tim da su kolica i krevtić skupa bili 2000 pa mislim da je to u redu.. i ogroman povrat poreza dobili naravno.
Ni meni se ništa ne jede i ne kuha, na selu smo,svinjetine pun zamrzivač,a ja je tako ne volim i ne znam više šta bi s njom spremala...
Grozim se diranja bebe! Još sam udana u drugo,udaljeno mjesto, nisam baš ni navikla na sve te ljude ovdje jer sam inače stidljivija i zatvorenija,a sad znam da će svatko htjet doć vidjet bebu. Još je mm poznati majstor u selu pa svi jedva dočekali da i on dobije dijete.
http://www.bebenova.eu/proizvodi/kreveti/krevetic-lolek-bijeli.html
Ovo je kindić koji smo dobili,slikam sobu kad bude gotova za nekih tjedan-dva 😉
Pozdrav,idemo se malo odmoriti,popodne imamo opet goste.
kaj da, tala ??? i ja idem na pregled :D ja ne znam jel još neka od vas, ali budem nervozna kad stavi uzv na mene..makar je sve do sada jaako školski..al ne znam zašto..bezveze..ovo nam je zadnji pregled koji je bio na 4 tjedna..sad iduci ide na 3 :D kak se veselim..znači bliži se kraj :D
sretan vam 28.!!! želim vam još najmanje 10 ;)))
bagica bravo miško!! tak ti je meni rekla zbog natečenih nogu da se odreknem slanog inače ću ležat u bolnici..ja nastavila po svom, noge su splasnule..doduše nakon onog shoppinga opet problemi..i sad će taman to vidjet u ponedjeljak hahah..
iveeeeek!!!! da, da, da i da!!! jako me smeta kad me glade po trbuhu, bilo tko osim mog muza!!! to sam rekla svima još dok nisam trbuh imala..i stvarno evo..sestri se omaklo i frendici (koja je ipak prije pitala uljudno jel može) a sestra ko traktor počela pikat po trbuhu tako da me zabolilo..reko pa jesi normalna pa boli me to ..kaj ne možeš pogladit neg pikaš..joj baš sam poludila..
i općenito me smeta kad pričam s nekim pa me ne gleda u oči nego u trbuh!!! i to sam svima razglasila, baš kužim da se ljudi kontroliraju..i kad ja ne gledam ili spustim pogled onda gledaju u trbuh..
i još me jedna stvar užasno smeta..nevezano za trudnoću..kad ljube malu bebu i tjeraju da beba ljubi nekog...ajme neka mi bog oprosti u stanju sam nekome zakeljit šamar bez pol pardona zbog toga..mužu sam rekla nek izvoli to svojima objasnit...herpesi i ostale gadosti ajme fuj..i općenito balavljenje po klincu i onda ga daju meni onak slinavog od svih..obavezno tetra pelena na svakog tko malog misli uzet u ruke i beba na tetru..ajme što sam se sad ražestila hahaha
Meni ne smeta ako je netko iz familije,uže jel,muž,mama,svekrva,baka, makar moram priznati da me mama još nije pogladila po trbuhu,pitala sam neki dan zašto,jer sam tek sad skužila,veli ona da nije to njoj nešto, da ne radi nikome pa ni meni, a meni ne smeta,inače,brižna,topla žena,još u vrtiću radi s djecom, al eto ima i takvih, nego mene smetaju nepoznati o ovakvi kao što mi se danas dogodilo,prepala me kako je stala pred mene s rukama,mislila sam da će me ureć žena,hehe,.
I još i to me muči kad će mi dolazit doma i dirat bebu pa mi donjest svakavih bakterija( ja sam žešći bakcilofob), morat ću uvest pravilo da se svi izuvaju prije nego uđu u stan, i najradije bi da prije nego diraju bebu da operu ruke,tko zna odkud su došli, al kako to reć ljudima da se ne uvrijede,neznam.
Meni je najgore za svekrvu,kak da joj velim te stvari,ona mene stalno nekaj popikava,vjerujem da niš loše,imamo ok odnos,al stalno mi nešto da kaj toliko čistim,(jednom rtjedno operem podove i prašinu),zakaj stalno nosim vlažne maramice za sobom,zakaj sve brišem( a to se odnosi kad odemo na grunt van zg-a kaj imaju pa izvade na livadu iz vikendice stol gdje ćemo jesti,a bio je u prašini i svemu pa ja s vlažnima operem,a ona meni pa nije to niš zmazano kaj stalno čistiš),ili kaj perem voće prije nego jedem da isperem sve "dobro na njemu i tak, to me najviše brine jer bu stalno s malim a niš nebude prala.
Mimica super kaj ste sve tak jeftinjaka prošli,mi smo samo za opremu oko 1000 €, a da o robici,posteljini i ostalim svaštarijama ne pričam,i još je to većina na snjiženjima bila. Najveći popust smo za kolica ulovili,900 kn manje, i još su nas koštala 4000 kn. Nama se iz zga valjda nebi ni isplatilo potegnuti do tamo, makar bi se morala dobro informirati jer u bosni nisam nikad ni bila.
pale kindač je slatki,svaki dan ćete ga moći mjeriti i gledati kako raste.
Sve smo iste što se tiče baljenja po djetetu.. kako im samo padne na pamet!? Ono.. jel možeš normalno pogledat dijete, šta bališ po njemu koji klinac. Mah i mene to razljuti!
Meni je nakon urednog guk profila dr. dala IPAK dijetu 1800 kcal koja mi je zaista bila preslaba pa sam ja nastavila najnormalnije papati, od tada su mi 2 puta onim aparatom mjerile glukozu i bila je ok, kile još nisam dobila pa mi dr. samo tuli:Super me slušate,držite se dijete.. a ja lijepo odg.: Naravno doktorice :) Mali je veća beba za sad,ali opet ne alarmantno veća.
Ivek ma predobro smo prošli,još kad čujem kolko vi tam oko Zg-a dajete za sve to oko bebe.
I mene svekrva stalno podbada, još od prije 3 godine kad smo došli od dr. i ja trčim u wc, ona meni daje kiflu da jedem, ja reko šta vam je, prvo ruke oprat od bolnice,pa ćemo onda jest. To je zapamtila i sad me podj... svakom prilikom... također živimo u svojoj kući i kad ona dpđe mačka mi zove unutra pa ga ja tjeram, a na njoj pogled kao da sam s marsa pala tipa Šta fali mački u kući? A mačak seoski,nema gdje ga nema, naravno da mi nema šta po kući šetata..fuuuj.. Najviše me i strah svekrve, što zbog nepranja ruku,što zbog koje kakve hrane koje je šogoricinoj djeci trpala kad bi ih čuvala jer joj je bilo slatko kako prave face od novih okusa, a oni jadni još samo sisali.
Sortiraj odgovore
Najstariji