Ivek, jaoo po tome moj ce presisati i tih 1200g hehe a neka, nek mrva raste. Ja sam i dobila samo stomak, 4kg u plusu za sada.
Nitko ne voli da mu se po trbuhu dira, pogotovo ne od nepoznatih ljudi.
Ja sam za sada imala lijepa iskustva, u trgovinama me pustaju preko reda da ne cekam, jos kad vide moje noge koje su kao balvani nekada onda se valjda smiluju ljudi. :)
Jedinu primjedbu imam za dubovac, isla sam vadit krv za stitnjacu tsh i kako se mora prijavit na salter dosla sam normalno, dala osobnu i zdravstvenu da bi me lik koji je tamo pitao kako mi se zove dr.opce medicine, a posto sam iz malog mjesta non stop se mjenjaju.. ja gledam u njega i kazem, oprostite ali trenutno da me ubijete ja se njegovog imena nemogu sjetit jer hvala bogu nisam imala potrebu ici doktorima, a zadnji put kad sam bila bila je zena koja je otisla na porodiljni. Na to je on meni rekao bilo bi vrijeme da saznate tko vam je sada doktor inace nista od prijave, ja sam se ustrtarila jer ipak putujem skoro sat i pol do dubovca da bi me ne prijavio!!! Prevrnula nebo i zemlju i kad sam saznala ime, dodjem ponovo k njemu na salter i kazem mu ime, a on meni na to : ah nisam nikada cuo za njega!!!! Nije niti zapisao njegovo ime niti nista, tad me prijavio i jos sam cekala dobrih 15minuta, a sve ukupno 40min od trenutka dolaska!!! A da ne kazem da sam i prije dolazila tamo i da me nikada nisu pitali za ime dr.opce prakse!!
Samo da vam javim da su u C&A nekakva sniženja 50% na već sniženo,ima nekih i piđama i soavaćica,ali brzo ide.Ja kupila pamučni ogrtač za bolnicu za 70kn i Niki plišano odjelo za 30ak kn.Ne znam koliko dugo traje,ali hrpa ljudi tu." 😉
Hvala na komplimentima za kindić.
Meni ne smeta kad mi bliži diraju trbuh,stranci zasad nisu.Svi znaju već da kod nas sve sterilno čisto pa se navikli izuvati,nema pušenja osim na balkonu... A i dosta sam izravna ako mi nešto smeta prema sveki i svima,ali na pristojan način,tako da sam ih već sve dovela u red 😃 A pametovanja oko hranjenja i odgoja će sigurno biti,mislim da to nitko od nas neće izbjeći 😊
Jao, sad sam se i ja razbjesnila
Ocito nam malo treba da dobro planemo!
Oprostite na velikoj i dugooj poruci!
Inace pisem dosta kratke
meni nitko ne dira trbuh!?! cak i kad mm i ja gledamo neku seriju, a njemu dođe zelja, pita smije li : ))) a meni presmijesno...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Joj jesam se sad nasmijala kakvih problema sve imate..
Ja ne volim da mi netko strani dira trbuh..od bliskih mi samo nećak ljubi Emanuela u trbuhu i mm sto naravno priča i mazi..čak mi ni mama ne stavlja ruku na trbuh,ja je moram zvat da osjeti kad malac počne nenormalno lupat pa je stalno pitam jesmo i mi bili takvi i jel to normalno..sveki mi je jednom prilikom se zaletila sa rukom na trbuh i ko opečena je brzo povukla,onda je pitala jel smije..😁 Smjesno mi je to skroz bilo..al to su sve moji bližnji..strani netko mislim da vidi na meni da bolje da se ne približava..
Mimica i mi smo u fisu kupovali..ali meni kad sam dosla njihove Tetre koje su trenutno tad imali su bile koma..kaze mi sogi da ne kupujem jer su imali super kvalitetu,da ne zna sta se s ovima desilo..nadam se da si ti našla dobre..kupila i 2 spavaćice tamo jer su kod njih smiješnih 40-Tak kn..i neku podlogu za as jaje koju sam ovdje u ZG našla za 160kn-kod njih 40kn..
A ovo za čistoću..pa zna se neki red oko djeteta..ja nekako ni kad kod nekoga idem vidjet dijete,ne diram ga ni ne uzimam dok mi mama sama ne kaze..eventualno rukicu primim i to je to..ne volim ja to..
A srećom odrasla sa bakom koja je freak za čistoću..subota ujutro se zna da je generalka stana..srećom pa mi je i sveki čistunka pa nemam problema..sad imam sama sa sobom problema jer pola stvari vise ne smijem radit pa gnjavim muza,onda ako ne napravi kak sam ja zamislila je svađa 😂
Sve smo izgleda malo lude na dodire i osjetljive na čistoću
Curke, da pitam ako koja od vas ima iskustva... Čije je bademovo ulje najbolje kupiti za njegu bebine kože? Znam da mora biti hladno tiješteno, ali ne znam koji proizvođači valjaju. Čitam da po ljekarnama često pretaču ulje koje služi za izradu nekih kremica pa da to nije baš najbolje. I sad me sve strah kupiti tako. Ako koja ima savjet pliz neka se javi!
Pale krevetic je odlican, mi jos nismo svoj kupili, a ovaj mi se vec dugo svidja s time da je u bubamari na nekoj akciji.
Za diranje stomaka i gledanje ka tele u sarena vrata u taj isti stomak ja obolim...meni je par puta u zgradi kad bi usla u lift manji i za mnom baba nebi se ni snasla njoj obe ruke na mom stomaku, ja bi se samo ukocila...mrzim to, nikad nikome nisam dosla u napast dirat stomak, a sve prije su rodile i nevista mi, jednostavno meni nije bilo ugodno sad nekom dirat stomak.
sad cu poceli pitat sta nosim, ja odgovorim djete mislim se neces znat i gotovo.
Cure koje su blizu mom terminu u cemu vi mislite svoje bebice iznosit? Jeste uzimale kompletic za vani? Koju velicinu?
Moj maleni je odlucio bit veliki decko po uvz-u pa se mislim da ne kupujem nista manje od vel 56.
I isto tako ocete li sve iznosit bebe u AS ili ce neka i u kosari?
A sta se tice cistoce, mislim da ni tu ne treba pretjerivat. A da ce mi neko slinit po djetetu kako mu padne na pamet e nece ni to...zvucim bas nabrijano, ma to su hormoni
Crna tetre nisam uzimala u Fisu, nisam ih našla, a mama mi kupila na pijaci u Orašju kod neke žene po 4 kn obične bijele, ta žena baš radi te tetrice i baš je onaj pravi,starinski materijal u igri. U potrazi sam za tetrama s uzorkom da budemo malo moderni,a sve mislim da će mi to sestra kupiti jer sam sa svakim dogovorila tko je što htio pa rekla što fali, a ona nek uzme onda tu sitnjariju koja mi nije hitna jer imam dovoljno.
Meni ne diraju trbuh, samo kuma, mm sestra me pitala neki dan jel smije malo jer zna da trudnice ne vole,ali nije mi smetalo jer mi je ko rođena sestra, i bratova žena ga izmazila, nismo se od Božića vidjele, oni su u Njemačkoj pa sam kad su došli odmah joj čudno mene vidjet sa trbuhom pa je morala malo... nije neka navala hvala Bogu na trbuh, a ovo za sad mi ne smeta. Više me smetaju koje kakvi savjeti od raznih ljudi,ali navikla sam pričati:Aha,aha.. a raditi po svom :)
Cure, pošto mi je žao bacati novce na spavačice i ogrtače recite mi jel glupo satenski ogrtač imati?? Imam onaj jako,jako debeli i taj satenski.. i ne bih kupovala sad samo za bolnicu, s tim da ga mislim koristiti samo za posjete. Nije neki mačkasti, nježne zelene boje je
Sortiraj odgovore
Najstariji