Mislim da ćemo i mi zasad odustati od isofix baze,pa vidjeti poslije.
Ma bit će sniženje odmah iza Nove godine u zari,blizu sam shoping centra pa već sve znam napamet,super su i meni ručnici.
Ja obično popijem mg iza doručka uz sok od naranče,nije previše bitno,ali baš se ne pije na prazan želudac.Prenatal obično popodne iza ručka.
E da moj reagira i kad mu ja pričam i mm i to jako,kad mm nasloni glavu obavezno ga lupi,pogotovo navečer uživamo u predstavi.Sad baš jadničak štuca.
e i moj maleni je danas štucao..a glavicom se okrenuo i spustio skroz dolje..i osjetim ja neko kuckanje..bogme 5 min je štucao mačić e i nisam vam rekla..kak me u zoru počeo lupkat, a ja sva sretna namjestim ruke da ga bolje osjetim, glavicu sam mu napipala jer je skrooooz dolje nisko..onako tvrdo..pa to je manje od šake..nevjerojatno mi je to..i kak sam ja to pipkala lagano valjda mu dojadilo pa je otišao on negdje gore i više ga nisam mogla napipat :D pusti me mama!!!
minnie misliš da ipak bolje spavaćicu..ma imaš pravo..možda najbolje..
cure ivek, frabe baš vam hvala na info za bubamaru, bili smo danas tamo i kupili posteljinu, chicco uloške i nepropusnu navlaku za kindač...mislim da nam je sad samo ostalo još meni kupit koju spavaćicu, pokoji ručnik za bebe i to je to..
btw. kak se ti ulošci montiraju? ahahaha..nemaju onu ljepljivu podlogu, a i teta mi je rekla da se oni kombiniraju s jednokratnim gacicama? kad sam dosla doma, mater me popljuvala kaj sam bacila novce da su mi obični ulošci dovoljni..majko mila..niš više ne znam..
Jutro!
Svakako s jednokratnim kombiniraj,bsr ja jesam pa kod svakog minjanja sve u smece i mirna.A lako ces ih smontirat,jednokratne ih lipo stisnu pa im ne treba lipljivost.
😉
Jutro curke, baš mi je drago da ste si našle stvarčice koje ste trebale u bubamari,makar mi je žao minnie što ne možeš naručiti,imaju u ovom katalogu baš ok sniženja,taman za završne pripreme.
Idem ja malo do centra,nisam dugo bila pa ću przujat po dučanima u cvjetnom i do dolca malo po povrća i mesa,sama više neznam što bi kuhala,nekako sam u fazi da mi se ništa ne jede i kuha, a svaki dan sam sve više i više gladna,nikako se najesti, valjda mali rste ubrzano pa mu treba,malo mi je dosadila piletina,kako mi se svinjetina ogadila u trudnoći nisam mjesecima pripremala tako da samo perad i junetinu ili teletinu, i variva razna kuham. Jučer su bile vegeterijanske tortilje,sa lećom,mrkvom,paprikom i lukom i tzaziki umakom i još sam jaje pekla da ne budemo brzo gladni.
Šta vi kuhate/jedete, kakve ideje imate? Mene ponekad uhvati inspiracija pa skuhavam od jutra do mraka, a ponekad cijeli tjedan se žilim da neki menu sročim za kroz tjedan...
jutro svima
sta se tice ulozaka ja sam uzela na preporuku kao pelene za inkontinenciju (ima u DM-a) za prva 2-3 dana ako jace budem krvarila a za kasnije vir sa svojim pamucnim gacicama. Tako mi je kuma i rekla da joj se pokazala kao odlicna kombinacija.
Sta se tice tetra pelena ja sam narucila preko malog andjela, ali na fejsu imate jos jednu mislim da je dovoljno upisat Tetra pelene za djecu i izbacit ce vam, uglavnom imaju preljepe dezene i mozete sve razlicito uzimat pa pogledajte..
Ivek,razumin te za kuvanje! 😩
Meni samo nek se izraze zelje i ja cu skuvat al smislit me izludi.Svinjetinu isto ne jedem jer mi je teska za moj njezni zeludac😛.Al je znam ispohat mojima ili napravit u umaku uz nesto jer je brza.
A ovako se vrtim,variva,manistre,pohano,grill,rizoti.. danas cu blitvu i mola malo jer san se ja bas zazelila.A jaje mi padne na pamet tisucu puta pofrigat al ga ne smin a bas bi s gustom jaja i pomfria sad po ovim zegama..
Pozdrav curke! Ja sam od uložalka uzela 4 paketa vir80 i 1 paket (bude 20 kom) Jessa za inkontinenciju u dm-u, preporuke sa svih strana dobila pa sam tako i uzela. Kuma mi je nedavno rodila pa joj ostalo u veliki paket nekuh tena ogromnih uložaka pa sam mislila njih ispod vira stavljat prvih dan-dva
Sva sreća pa sam uz granicu s Bosnom, kod njih su tetre po 4-6 kn komad što je zaista povoljno, tamo sam većinu stvari kupovala za bebu.. posteljina kompletna 100 kn, podloga za previjanje s punjenjem 60 kn i dalje da ne nabrajam,ali jako je povoljno sve
ivek, frabe u istom smo sosu..ja isto ne znam kaj bi kuhala jer mi se sve zgadilo..nemam više apsolutno ništa na svom popisu što mi se jede..svinjetina kod nas samo na roštilju jer drugačije se ne mogu natjerat..uglavnom jedemo neke tune i paštu i tak..svaki dan sam na mukama kad treba smislit..
mimica joooj pa kak se ja nisam sjetila bosne..kladusa je od nas kao zagreb udaljena..stvarno mi nije palo na pamet..svaka cast, nadam se da si uspjela ulovit jeftinjozu kakvu tam :D
gdje su nam curke nestale? tala? sunny? jazmajac? bagica? chippica?
ja imam toliko posla danas da ne znam što bi prvo..od robice, peglanja, pranja autosjedalice, košare, ogradice, da ne govorim na što mi podovi u kući liče >.<
Sortiraj odgovore
Najstariji