Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    03. Kolovoz 2016. 16:50

Mi bili malo na Jarunu.
    I ja kupila tetre u bubamari na akciji i super su!Bijele i šarene.

Zasad mi puno ta easyfix baza, jer ju nisam planirala,ali malo ću proučiti pa naknadno kupiti jer mi se čini jednostavno. 

Ne znam kak vi,ali nakon par tjedana kad me dosta toga mučilo,super se osjećam,imam energije,sam ne smijem pretjerivati.Baš imam faze koji tjedan super,par tjedana sto problema i tak stalno.Mislim da razlog tome i to što bolje spavam otkad noći malo hladnije,samo da tak ostane.😎

Mi imamo jednu posteljinu i jednu ćemo dobiti,jaaako mi žao što nisam kupila jednu posteljinu i ručnik u zara home na akciji,dok sam došla dr put i premišljala se,nestala,ali već sad vidim neke lijepe pa ću ih upecati na zimskom sniženju.Dotad ove 2 dosta.

ivek2207
    03. Kolovoz 2016. 17:30

Nema na čemu, ja sam isto uzela dva paketa bijelih tetra pelena,bile su 10 kom za 90 kn mislim,ona klupska cijena njihova, i stavrno su ok kvalitete, sad vidim u katalogu na sniženju isto imaju ove sa motivom pa ću i njih uzeti baš kako i ti veliš da mi se razlikuju za pod glavicu.
    http://www.bubamara.in/njega-djeteta/tetra-program---pelene-krpice/bubaba-tetra-pelene-31-cikcak-plava/6016-3830064560168
    Gleam i ove tetra krpice , za šta one služe, za kupanje ili nešto drugo? Slatke su mi pa bi kupila, a neznam šta s njima. Pravi početnik sam,haha
    http://www.bubamara.in/njega-djeteta/jollein-tetra-krpice-31-oblaci/3242138717329324213

ivek2207
    03. Kolovoz 2016. 17:36

Mislila sam na ove tetra s printom, neznam zašto mi je stavio onaj gore link bezveze.
    http://www.bubamara.in/njega-djeteta/bubaba-tetra-pelene-31-cikcak-plava/6016-3830064560168

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 18:02

https://youtu.be/p2zov3MSTEs   
    Kad mamu odnese pa pet puta zaredom puva ko luda pismu i mazi drob onda dite ili voli ili apelira da mama ne urla pa se cili drob premista.. 😂

E meni su tetra krpice super bile i isto cu uzet,onako kad smo vani pa bljucne malo za obrisat da ne koristin bas veliku tetru.

Crna191
    03. Kolovoz 2016. 18:54

Ivek te šarene sam i ja uzela..i bas su mi super,ista kvaliteta kao i bijele..
    Pale mi smo mislili uzet isofix za maxy cosy..fakat je lakše samo stavit jaje na to,a kasnije ide i veća as na isofix..ali sad smo dobili as veću..mislim da je od nekih 6mj jer nam je od susjede..super je jer se onako u ležeći položaj moze stavit,a ona nije maxi cosy pa mislim da nećemo ni kupovat isofix..to malo sto cemo se preko zime vozit u autu cu vezat pojasevima,a u proljeće stavit ovu veću as u autu da stalno bude a jaje nosit samo ako negdje idemo da nam za kratko trebaju kolica bez košare..

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 20:24

Uzela san Natural Wealth magnezij od 250 jer mi je receno da ga u Pregnitalu ima dosta pa ne jace.Dalo mi je u tabletama jer da ovi direct mogu na zeludac djelovat malo agresivno.
    E sad me zanima kad ga uzimat,jel ga vi pijete ujutro,navecer?

minnie25
    03. Kolovoz 2016. 22:58

Tala hvala ti na katalogu! Vec sam poslala mamu da kupi 

Croatina razumijem te, ali vjeruj mi sve to dode prirodno i straha biti nece cim ugledas to malo bice. 
    Ako budes na carskom, moj ti je savjet da uzmes spavacicu jer ce ti biti tesko presvlacit se i svasta nesto u pidzami raditi. Makar za prvih dan dva da imas. 

Pale mene je isto ta isofix baza mucila jer ispada da nije svaka kompatibilna sa svakom autosjedalicom tako da smo zasad odustali od nje jer se autosjedalica moze ucvrstiti i sa pojasom. A za dalje cemo vidjet. 
    I isti slucaj ti je bio i kod mene na Zara Home. Sve sam se premisljala oko preslatke posteljine na oblake jer sam se odlucila da ce mi to biti glavna tematika djecje sobice i naravno nestala mi je. Tako da sad i ja cekam da ova nova krene na snizenja. A najvise mi je zao sto sam propustila preslatku seriju tetri, rucnika i dekica sa auticima jer nikako nismo mogli potvrditi spol. 

Ivek moj se isto najvise javlja kad je MM u blizini. Iako je njemu i dalje cudno pricati s trbuhom pa ga samo ljubi i pomazi. Ali cim cuje njegov glas pocne me lupati. 
    I super linkovi za posteljinu! Sve sam drugo odlucila gdje cu nabaviti, samo me taj dio muci i nikako da padne odluka. Sad cu malo proskicati pa mozda padne konacna odluka  

Frabe ja ti preko dana popijem Prenatal uz obrok, omegu izmedu obroka zbog bolje apsorpcije, a magnezij navecer prije spavanja. Tako sam pronasla da je najbolje, pa se toga i drzim. 
    Jos sad kad dobijem zeljezo na sljedecem pregledu koji se pije uz vitamin C bit cu ko stara baba sa hrpom tabletica kroz dan i podsjetnicima kad se sta pije hahahaha

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 23:17

Pih,cili komentar mi nesta!!!!!

Citala san i ja za vecer pa cu morat probat u nadi da nece zeludac nocu reagirat.. hvala!

Jel vam se ikad noge zacrvene od kolina nize? Ne oteku niti ista nego tako budu crvene pa se smiri pa pojavi?

minnie25
    03. Kolovoz 2016. 23:18

P.S. Upravo sad gledam ponudu tetri u Bubamari i sve sta mi se svida ne moze se kupiti putem interneta  Bas steta! Nije da su mi negdje usput...

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 23:19

Minnie,ja se nadan da necu morat zeljezo uvodit! Iden sljedeci tjedan provjerit.
    Al ja se nadan i da me nece slat nigdi zbog kila pa tako zivim sve u nadanju! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.