Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    03. Kolovoz 2016. 10:53

Frabe, kod nas ne daju njihove, radi se o Vinkovcima... da nemam toliko od mame spavačica mislim da bih maksimalno 4 pripremila, ali kad već imam neka ih, neće se baciti

PALE
    03. Kolovoz 2016. 11:02

Jutro!
    Poslala sam muža po sjedalicu/jaje maxi cosi cabriofix u baby centar,danas 15%-prva sri u mj i po adaptere za joolz kolica.Sveki i šogi nam dali novce da kupimo sjedalicu,iz drugog su grada di baš nema izbora pa ovako jednostavnije.Ovaj tjedan ćemo završiti sa shopingom pa kreće sastavljanje,čišćenje,pranje,peglanje...Ajme 32tt je tu,blizu mi to sve nekako 💕

Kaj ste pričali za te isofix baze,uopće to ne kužim?Postoji li neka koja vrijedi za sve uzraste sjedalica i sve vrste/marke i koja je cijena?Zasad to ne mislim koristiti,maxi cosi može i pojasima,ali budući da smo mi jako aktivni i stalno na nekim putovanjima voljela bih to imati.Planiram ovaj porodiljni iskoristiti max,da nadoknadim ovo mirovanje koje me izluđuje ponekad,veselim se i vježbanju,navodno možemo 3mj nakon poroda carskim lagano početi.

Ja imam 3spavaćice,2 sa gumbima jedna obična,Croatina planiram njih nositi zbog carskog,čula sam da je to najzgodnije,a i tamo je vruće još pogotovo u 9mj,još s tim ogromnim uloškom,pa dojenje...

Tala imam ja tajice iz HM,ok su mi,dosta ugodne,bit će ok i odmah nakon poroda zbog carskog,ak ništa za po doma.

ivek2207
    03. Kolovoz 2016. 12:39

Cure,jel tko kupio ove chicco gačice za poslje poroda:
    http://shop.chicco.hr/product/256/jednokratne-higijenske-gacice-4kom
    ima li netko šta za reći o njima,imam kupon u chiccovom dučanu pa sam mislila ići uzeti uloške i sitnice a mislim se i te gačice ako šta valjaju.

I ti ulošci veliki su 60 kn u njihovom dučanu a u bubamari 70, ja sam mislila u bubamaru odzujat sad jer danas imaju 15% na sve al sam skužila da mi na isto dođe cijena jer imam taj kupon za chicco pa mje još jeftinije dođe.
    Al eto ako tko treba bilo šta iz bubamare danas je 15% na sve.
    I chicco detrdžent za pranje je klub cijena 39,90 sa 55 kn.

croatina
    03. Kolovoz 2016. 13:11

baš mi je drago ovako vas čitati kad ste aktivne :D gledam ljetnice, 2000 stranica O.O ocemo bar do 1000 dogurat dok sve ne rodimo? :D :P
    saky bravo za malenog :D zadnjih mjesec dana kažu još kilu...bit će pravi mali bećar kad dođe na svijet :)))

ivek e kod mene je obrnuto..ja ga mogu dragat i sve i reagirat će, ali kad tata dođe, sam se umiri...al tak je otpočetka..posebno me to frustriralo kad se tek počeo micat pa sam mužu htjela pokazat kak se miče, da osjeti, a on čim se približi mali prestane hahaha..evo još uvijek tako..

sanjac hvala za info..nisam znala za trudničke tajice..mislim da ću definitivno s njima probat..jer imam neke čudne fobije..ne volim kad mi se noge dotiču..još ajde noge, ali stopala..zato nosim čarape non stop..čak i ljeti..to su neke čudne brije, ni mm se ne može načudit hahaha

pale mi imamo easyfix od maxi cosi i ne znam kak bi bez toga..ak trebaš u duckas na 15 min i stavis as na kolica (ne, ne mislim ga satima vozit u as na kolicima) dok to povežeš natrag, mali još nek počne kmečat..to traje vječnost onda..ovak samo klikneš i bok..imamo cabriofix sjedalicu..

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 13:26

Ajte ako vam nije problem koji link za posteljine?! Sad malo lincarim pa da i to vidim ..

ivek2207
    03. Kolovoz 2016. 13:42

Evo frabe ja baš gledam posteljine ovdje,makar mi netrebaju jer imam dosta al šta ću, ima ti bubamara i u splitu pa vidi.Ovo su doduše kompleti sa ogradicom, ja neznam što ti treba al pogledaj malo po katalogu ili na njihovoj stranici imaju i samo posteljinu čini mi se ako ti ogradica netreba.
    http://online-letak.buba-mara.eu/Katalog-igrace-oprema-2016/#50
    http://www.bubamara.in/djecja-soba/posteljina-i-dodaci/cebababy-posteljina-3-dijelna/156525907672315652
    http://www.bubamara.in/djecja-soba/posteljina-i-dodaci/cebababy-posteljina-3-dijelna-siva/151645907672315164
    http://www.bubamara.in/djecja-soba/posteljina-i-dodaci/bubaba-posteljina-6d-medino-drustvo-siva/602293830064560229

ja sam kupila ovu sa zadnjeg linka sivu sa crvenim medekima od 6 dijelova i super je, ogradica jako debela i baš je sve mekano,fino pamučno i ulovila sam i po toj klub cijeni,samo sam se prije učlanila kod tete na blagajni i dobila još paketić za trudnice,unutra je bila duda varalica,losion za tijelo,čarapice,vlažne maramice,i još nešto,ne mogu se sjetiti. al ovo se isplati ak ti to sve treba,ako nemaš od starije dječice.

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 14:25

Iman tri kompleta bas poplun,ogradicu i kusinic i ne znan koliko navlaka i donjih lancuna al ja bi uz sve to bar jedan set navlaka novih!  
    Hvala,malo cu snjufkat pa ako me koja bas odusevi

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 14:50

Iveeeeeek!!!!
    Hvalaaaa!!! Sad san se uclanila za klupske cijene i za cca. 2 tjedna ce mi stic kartica i mislin da cu nac dosta toga u njih.Imaju simpa tetra pelena sa printom a da nisu kicaste,pa jos svasta nesto i skroz slatkih posteljina! 😚 te!

Crna191
    03. Kolovoz 2016. 16:05

Frabe ja sam kupila u bubamari Tetre..i super mi se čine..inace su svuda ove sa printom tanje od bijelih ali njihove su isto dvoslojne..

Frabe
    03. Kolovoz 2016. 16:08

Crna,super! Hvala na informaciji!
    Na sliku mi pare skroz ok,a i nisu skupe.
    Iman ih stvarno dosta al te sarene bi sad iskljucivo za glavicu da mi se razlikuju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.