Tala lijepa su vam kolica i robica
Zavidim svima vama na moru,rado bih se opet malo bućnula,čini mi se da će ovo cijelo ljeto biti pakleno vruće, uživajte... Pojela sam slajac u kojem ima dosta čokolade i odmah žgaravica,baš nikako to slatko ne paše,a jede mi se nešto čokoladno,uvijek neke muke po trudnoći
ivek bas lijepo da uzivas na moru :) krevetic bu stigao kad se vratite doma ;)
vjeva ne znam ti za madrac, al dormeo stalno reklamiraju pa je valjda i ok :)
tala kolica super izgledaju, vidim zasto ih nisi mogla docekat :)
minnie bas si zgodan u ovoj ljetnoj kombinaciji :)
Mini je zgodna trudilica 😊,
Tala kolica su super,koja marka?
I evo ja skužila kako se stavlja slika... valjda,,, ovo je Patchwork dekica i jastučić, moje prvo sivanje pa eto, imam još učiti ali od ❤ je..
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
i vreća za spavanje..
"https://lbdf.lilypie.com/nEvcp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
hvala, curke!
sony, kolica su stokke scoot v2.
jako mi se sviđa kombinacija sivo-crveno : ))) i ja bih htjela znati sivati! ima toliko divnih ideja koje sam vidjela, pa mi je bas zao sto ne znam.
chippice, ako citas... kad ste kupili stokke, jeste li odmah ispunili ono za garanciju preko interneta ili to mozemo kad pocnemo koristiti kolica? ja ovako "gubim" tri mjeseca jer ih necu koristiti do desetog.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hello curke
Tala jel da da je rano grrrr?? Trebala sam fino ici oko 26.tj najranije pa da mi i je secer povisen bi si bar 1 mj smanjila hopsanje na vrhovec. I sta sad nema koristi od kukanja ali eto.....kukaaa miii see 😂
Sve cure koje ne znaju - ogtt je u danasnje doba test glukoze pod opterecenjem, i rutinski se svi salju iako imamo ok krvne nalaze, ok urin, i urednu tezinu.
Neki kao ja malko ranije. Neki malo kasnije. Ali radi se oko 26 tt. Ja sam samo malo "nesretna" jer sam mogla ici tipa za 2-3 tj. No ok
I da - prema ovom linku i ja sam -2kg cca od onog sto bi trebala imati do sad.
Bila na pregledu-osim secera je sve izvrsno! Kuckuc. Beba super, teska oko 650g i kaze dok da je to ok. Meni se cini puno? Ali 5x sam ga pitala i kaze ne ok je tezina bebe.
Curke stvarce su vam super! Tala kolica mrak, i vidis ovo za zimsku setnju....pa eto ni o tome nisam razmisljala...super je!
Minnie hot momma!!
Bravo na patchwork posteljini Sony 🖒🖒🖒moze jos jedna vreca za spavanje? 😉
Tatjana_zg Znaci mogli bi decki imati rodjendan na isti dan :)
Ja jos uvijek trazim neki nacin kako da muz bude prisutan na porodu :/
Zvala sam Sv. Duh..i naravno,nemaju tecajeve prek ljeta, a i zena mi rekla da ne moze bez potvrde biti prisutan..
Sortiraj odgovore
Najstariji