jesi pitala za prvi tecaj u devetom mjesecu? uplati njega. potvrda se ionako odmah dobije : )))
jesi li mirovala u trudnoci? reci u trudnickoj ambulanti da nisi mogla prisustvovati.
u krajnjem slucaju, pustaju i bez potvrde. "ostala vam je doma", "niste ju u panici stigli uzeti"....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Napisem i slucajno stisnem "obrisi"
Minnie super ti stoji haljinica.
Tala kolica su suuuper.
Sony odlicno je, bravo! Ja imam dosta sasivenih stvarcica jer moja mama sije,osnovno me je naucila i mislila sam sasiti navlaku za ogradicu za krevetac.
Jutro trudnice, ja sam na OGTT-u. Meni je bilo kao sokic, uglavnom sad mirujem 2 sata i cekam da mi ponovo vade krv.
jutro svima...
Sunnyday ajde super ako ti je ko sokić..mene to čeka još pa da čujem i da je nekome ok..i držim fige da sve bude dobro s nalazima..
Minnie bušica ti je baš slatka..i ti si mršavica..
Sony svaka čast za šivanje..preslatko je..ja imam bakinu mašinu u stanu ali na žalost ni znanja ni vremena..
Tala kolica neću ni komentirat jer znaš da su meni ta bila u užem izboru..ali tepih i na zidu što ste napravili..fenomenalno..vidim da imamo jaaaakooo sličan ukus..
Vjeva mi smo onda i po visini i po težini tu negdje..ja sam 2 tjedna manje trudna, pa i malo manje kg..ali ja se ne smatram predebelom trudnicom..oduvijek imam predispozicije za dobivanje kg..mene je zeznulo što sam do trudnoće vježbala, a onda sam se nekako bojala prva tri mjeseca, kasnije sve teže krenut i umor na poslu..ma sve će to otići poslije poroda
Minnie tak si slatka u toj haljinici, super izgledas.
Meni je na ogttu najgore bilo kaj su me pikat morali vise puta u istu ruku, glukoza mi je bila bas ok, da ne kazem fina.
Sony preslatki je pokrivac, meni ce mama isto sasiti neke stvarcice tako da ce biti unikatne.
Tala preslatka je sobica i kolica. Doduse nemamo ista ali nama je teta u ducanu rekla da garancija tece od kada se dijete rodi, da nema smisla od datuma kupnje tako da pretpostavljam da vecina ima slicnu policu garancije al si provjeri, samo kazem svoje iskustvo.
Ja bi vam isto slikice stavila svega sto smo kupili al kak sam na moru, heh sve je u zgu, al poslikam sve kad se vratim.
Idem na kupanje, uzivajte trudnice.
Jutro!
Ne znam kako vi,ali ja bas loše spavam,malo popodne nadoknadim,ali teško mi se namjestiti i vruće mi je,što će tek biti kasnije...a i kuhati mi postaje sve teže zbog vrućine.
Svaka čast na šivanju sony, ja sam totalni antitalenat za to i nemam strpljenja,jako mi se sve svidja.
Minnie sladak ti je trbusčić.
Sunnyday sretno sa rezultatima glukoze😉
jutro, cure!!!
sunny, neka nalazi budu super! utjesno je cuti da je nekome to lako popiti jer nas ima koje to tek ceka : )))
crna, pita moja sveki kakvi su to trokuti po zidu 🗻🗻🗻 : )))) znam da sada izgleda nedoreceno jer tu ide krevetic, a iznad police, lampica i okviri. sogor ce mi donijeti ikeine bekvam police. kod nas ih nema, a super su. u ikei kazu da su to police za zacine, ali su super za djecje slikovnice jer imaju precku. kasnije se mogu postaviti jako nisko da klinci mogu sami uzimati i spremati svoje price ili igracke.
ivek, hvala na savjetu. malo me ovo buni jer je uvijek racun automatski bio i garancija, a sad moram nekakvu sifru s konstrukcije kolica prijaviti preko interneta... dat cu muzu da se pozabavi time : ))) uzivajte na moru!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji