Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    04. Lipanj 2016. 09:00

Sretno danas, samo probaj uzivati. Zelim vam svima lijepi provod.

Javili su nam konacno jucer stigla kolica,peg perego smo uzeli, idemo pokupit danas. Bas sam uzbudena da vidim konacno uzivo kako izgledaju, mjesec i pol smo cekali. Uzivajte u sunceku danas.☺

Hubica01
    04. Lipanj 2016. 09:38

Jutro svima!

Ivcy, uživaj u svome danu, to je tako prekrasno... :) 

Čitam vas svakodnevno...ajme za taj trudnički tečaj,, znači to već sada moram krenut se negdje prijavit... ne mogu vjerovati da to vrijeme tako brzo ide... 

Moram vam se pohvaliti, danas kaparimo stan :) :) :) :)  baš sam sretna,napokon ćemo biti u svome, a bebica će doći ravno u svoj dom... onda ću krenut sa opremanjem dječje sobice, i svega kaj nam treba... za kolica još nismo odlučili,čekam možda kakav popust za bebetto holland... 

Moj živac na lijevoj strani je i dalje ukočen, malo popusti ali navečer je najgore.. moram trpiti kaj ću...

Hvala puno za onaj popis stvari, polako to treba početi kupovati i prikupljati da ne bi bilo panike kasnije...

I da ...mislim da sam ga opet osjetila...kao neko škakljanje unutar trbuha...predobar osjećaj.. :)  znam da je tu...

Danas je Floart, i idem malo uživati u cvijeću, pa si vjerojatno i kupim nešto lijepo za novi dom..

Uživajte žene!

PALE
    04. Lipanj 2016. 10:48

Sretno sa vjencanjem! 
    Ja danas u prirodi na zraku,idem brati jagode,kod mene doma radne akcije pa se ja malo maknula...

Uživajte u vikendu...

tatjana_zg
    04. Lipanj 2016. 10:58

Haubica bebeto holland mozes preko njihovog web shopa narucit pa su ti jeftinija. Mi smo ih na sajmu beba uzeli  pa smo super prosli. 

Ivcy sretno danas i lijepo se zabavite, to je najbitnije

Ja sam jucer bila na sajmu cvijeca i moram priznat da su me malo razocarali. Prije je bilo puno vise izbora i izlagaca. 

A danas idem na svadbu. 2 tjedna sam trazila nesto u kaj stanem da mogu obuci hihihihihi. 

Bas je lijepi dan za bit vani pa uzivajte curke

tala
    04. Lipanj 2016. 11:46

jutro  

ivcy, zelim vam sve najbolje u zajednickom zivotu! neka danas sve prođe savrseno i odlicno se zabavite!

ivek, pohvali nam se malo kolicima! koji ste model uzeli?

hubice, bas vam se lijepo sve poklopilo, kad se najmanje nadate, ha? 

pale i tatjana, uzivajte! 

mojoj je djevojcici sutra ROĐENDAN!!!  ja sam tako uzbuđena. odradili smo skoro sve pripreme. ona ni ne sluti sto se sprema : ))) imat cemo rostilj u vrtu, zabavu s tropskom temom, koktele, sveki radi neke ruzicaste krafne. nikad u zivotu nisam kupila ovoliko ananasa za dekoraciju, haha...nocas sam dovrsila zastavice i naljepnice za case. dok sam izrezala sve te flamingose, ruka mi je otpala, ali isplatilo se! 
    moji su javili da nam veceras stize paket s poklonima za slavljenicu, a meni i bebici salju tresnje : )

:******

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    04. Lipanj 2016. 12:18

Dobar dan curke, vrijeme nam je predivno 

Sony23 stvarno imamo termin na isti dan... Skupa cemo brojati do kraja  

Tala 
    Za jastucice mi sogorica govori da su joj se najbolji pokazali Chiccovi, a mene osobni strasno vuku i Tomme Tippee tako da sam u dilemi zasad. 
    Za necaka koristimo DM Babylove jednokratne podloge i odlicne su. One su mi svakako izbor broj 1. A sveki ih koristi i u hodniku za malog maltezera i super izdrzljive su. 

Jednokratne gacice - hm, nemam jos favorita. Ali svakako cu potraziti mrezaste jer sve zene govore da su puno puno bolje od obicnih pamucnih koje mozes samo nakon svega baciti u smece. 

Vlazne - tu cu ja mislim stalno eksperimentirati. Za Mustelu necu sigurno odvajati tolike novce jer je to nebuloza. Na pocetku cu bebicu prati iskljucivo sa gazicama i vodom, trudit cu se tu rutinu kad smo kod kuce odrzavati i kako bude rasla. Sve vlazne sadrze alkohol i kako mi je sad koza osjetljiva odmah osjetim kako me pecka ako slucajno prodem s njima po sebi. 

Sto se tice spavacica razmisli jos jednom i spremi si za slucaj da bude carski ili da te sivaju- bit ce ti tesko onda se stalno presvlaciti. Ja osobno isto prezirem spavacice, nabavit cu si neke jeftine koje ce sluziti iskljucivo za bolnicu. 

Svakako kad se raspitas za Pavlovicevu javi jer nisam znala da postoji nesto novo i bolje na tom podrucju. Svakako palac gore za ovu informaciju! 

Za Purelan takoder jako dobar savjet!  

Do kada ti vrijede kuponi iz Mullera? Ja nikako da se prijavim u strahu da ce mi dok se vratim s mora ti isti kuponi propasti. Ili se stalno dobivaju novi kuponi? Nisam uopce upucena. 

Pale - za grudnjak je bitno izracunati mjeru ispod i na grudima, ako te zanima mogu ti napisati tocno kako se to radi s krojackim metrom- nakon tog izracuna bi ti trebalo biti lakse odabrati odgovarajuci grudnjak jer na vecini stranica pise tocno u cm koji grudnjak je za koje grudi. Njega planiram uzeti pred kraj jer tesko je znati koliko ce grudi jos rasti do poroda. Vec sad na mjesecnoj bazi kupujem iznova nove jer ih prerastem. 

Ja planiram iza 35.tjedna poceti piti caj od lista maline u kombinaciji sa tim Hippovim cajem za dojilje. Obloge cu uzeti naknadno one Mam ako budu potrebne. Nadam se da ce pomoci da mlijeko nadode. 

Ivcy uzivaj, to je samo vas dan! Neka vam je sa srecom u zivotu! 

Hubica01 cestitke za novi stan, nadam se da si zadovoljna i mirnija sada. Zbilja je najljepse biti svoj na svome... 

I pitanjce, ima li koja od vas problema sa uklanjanjem dlacica ili pigmentacijom koze? 
    Kod mene se evo javio problem na pazusima. Dobila sam smede mrlje, kad se obrijem pece me za poluditi, cak sam morala promijeniti i roll-on jer mi je smetao alkohol pa sam sad nabavila CL u DM-u jer su ga dosta cure hvalile. Zasad mi je ok i zadovoljna sam. Ali mrlje mislim da nazalost nece tako lako nestati...

tala
    04. Lipanj 2016. 13:39

minnie, hvala ti na ovim savjetima : )
    za mrlje sam citala u dm-ovoj knjizici da se povlace nakon poroda i da se trudnice trebaju dobro zastiti prije izlaganja suncu jer valjda sunce povecava mogucnost pojave. otkad sam trudna, meni je depilacija super jer mi dlacice jako sporo rastu. noge i bikini zonu potegnem voskom, a ostalo britvicom. 

kuponi iz mullera iz sadasnje knjizice ti vrijede do 30.6., ali svako malo neke kupone posalju na mail. mislim da ce nakon 30.6. nova knjizica, pa sve stignes...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    04. Lipanj 2016. 15:47

evo nas kući sa kolicima, išli smo pokupiti danas, stigla su konačno, još smo ih 17.04. naručili kad je sajam beba bio, dakle mjesec i pol. probali smo sve u dučanu složiti,sklopiti i baš mi se ok čine.Nisu ništa ekstrvagantno,mm i ja smo praktičari pa nam je najbitnije da odrade svoju funkciju i mislim da će nam biti super. Kad sam dignula jaje nisam mogla vjerovati kak je to lagano.

Evo stavljam link koja smo uzeli,i boja je identična jedino što nismo kupili košaru, to nismo htjeli od početka, tako da samo sportski dio i jaje. Još moramo i onu zimsku navlaku jer je rekla teta da to tek kasnije na jesen dobivaju pa nam nije imala za prodat,a nismo ni naručit mogli kad smo kupovali.Manje nas je došlo nego cijena na webu jer košare nema a i dobili smo sajamski popust od 900 kn,tako da smo super prošli.

http://pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus/book-plus-sportivo-3u1-pop-up-sjedalo

Jel uzimao tko peg perego, ja mislim da sam ja jedina ovdje koja ih je kupila?
    Ako je, koja ste uzeli i kak ste zadovoljni ako ste ih dobile?

Sunnyday
    04. Lipanj 2016. 16:04

Pozdrav svima, sve lijepe vijesti danas na forumu, drago mi je to čuti.
    Ivcy Sretno, sve najbolje vam želim.
    Hubica super za stan.
    Tatjana lijepo se provedi.
    Tala cura će se obradovati, baš ste to super smislili

Tarah
    04. Lipanj 2016. 21:24

Bok cure,

kao prvo, sve vas lijepo pozdravljam i želim vam ugodnu trudnoću sa što manje komplikacija, naoticanja, mučnina itd... Ja sam trenutno u 27 tjednu, vjerojatno nosim curicu, ali nije sigurno jer su noge vrlo čvrsto skupljene pa se ne vidi. Ipak mislim da čim tako drži noge, mora biti curka :) Ima li koja od vas da je već krenula na trudnički tečaj? Baš vas čitam pa vidim da se treba prijaviti dosta ranije, ja nekako nisam računala na to pa nisam još zvala i pitala, valjda neću nespremna na porod :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.