PALE ja sam uzela u Hm-u jedan grudnjak za dojenje..mislim da je 80B..inaće sam 75A..i ok je..ne znam kakav bi inaće trebao taj grudnjak za dojenje biti..
ja ću sada 22 tt i dobila sam oko 6kg..mislim da je to ok..
tala na Sv.Duhu možeš biti u svojoj odjeći..ne mora se biti u spavačicama..
već sam spomenula da su oko mene sve novije rodilje iz Sv.Duha, vinogradske, Merkura..pa šta god čujem tu od vas, odmah njih pitam...
crna, to je super vijest jer su mi spavacice bacanje novaca. uopce ih necu kasnije nositi. imam jednu, donekle pristojnu iz hm-a, ako budem stala u nju : D
uzet cu si radije te majice na kopcanje, pa cu ih kasnije po doma nositi.
minnie je spomenula pavlovicevu mast. moja ginekologinja je rekla da se ona u eu uopce vise ne koristi. sadrzi bornu kiselinu i da danas postoje prihvatljivije opcije za bebinu guzu. ona jako puno putuje i ide po tim seminarima, pa cu ju malo ispitati.
medelina kremica za badavice purelan- 37 grama kosta 70 kuna, a po sastavu je 100% lanolin. u svakoj apoteci imaju 100% lanolin (jer im treba za muckanje drugih kremica) i cijena za istu gramazu je oko 20 kuna.
i ja si moram uzeti grudnjam. mislila sam u mulleru uzeti njihov jer imam kupon iz knjizice s popustima. najmanja velicina je 80b. uopce se ne snalazim. sad nosim neki rastezljivi topic za trudnice, pa dok ne popusti pod pritiskom
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bok curke, nisam bila aktivna jer smo imali smrtni slučaj u obitelji ali sam sve pročitala.
Minnie puno ti hvala na taj popis, pokušala sam ga sad isprintat ali bezuspješno... ne može se ovdje označit tekst.. kad stignem ću si ga prepisat.
a neke stvari niti neznam gdje se kupi ali dobro imam još vremena.. ja čekam taj pregled da saznamo spol a to je tek 23.06., uff još 20 dana...
meni je gin dala zadnji put vaginalete geonistin i kremu plymicol ako budem imala svrbež, te vaginalete nisam koristila još a s kremom sam jučer počela mazat dva puta na dan sa vanjske strane jer kao da sam osjetila blagi svrbež. u trudnoći je valjda puno lakše dobit te gljivice jer je to sve jako osjetljivo. i sve te vaginalete da ne stete i jako puno trudnica ih koristi.
bok svima, uspjela sam se konačno naručiti na sv.duh na trudnički tečaj,zovem već par tjedana i danas se šodigla slušalica konačno, dobila sam termin u 9 mjesecu, mjesec dana prije poroda i to: 13.15.20.i 22.09. Nadam se da će sve biti ok i da ću izdržati i sa trbuhom do gore i da neću se ranije poroditi da uspijem odraditi to. veli meni teta preko telefona da su termni za proljeće i ljeto popunjeni već od početka godine,kad je nama još bila tako rana trudnoća, tko bi znao da se treba odmah zvati. Još veli evo zadnja dva mjesta za vas i supruga sam popunila, tak da sam fakat valjda sreće imala.Ah dobro, bolje i to da točno vidim gdje će se sve odvijati,nisam baš previše gore niti išla pa neznam gdje je šta.
Ja isto imam te kupone iz mullera i isto mislim uzeti taj grudnjak i bočicu aventovu da imam koju doma, nadam se da ću dojiti pa da mi ni neće trebati,al nek se,tko zna kak bu sve to,i jastučiće, ne vjerujem da su loši, to se brzo troši,barem mislim,pa ću ak ne valjaju uzeti neke druge.
Hoćemo dobiti nove knjižice s popustima iz mullera kad istekne ova nakon 30.06 ako tko zna, i dal trebam opet poslat kakav mail da dobijem novu?
Mene vata smijeh na one spavaćice do koljena,ko neka bakica ću bit (ako nesmim svoju robu ponit) Svakako bi se isto odlučila na varijantu tajice/pidama i majica na kopčanje. Tako i sada spavam u te ala tajice. Mene zanima ako budem morat rodit carskim radi posteljice, šta ako mlijeko ne dođe prvih dana ili uopće... To mi je u glavi stalno.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
sok za sv. duh!!! uopce nisam ni pomisljala da ima toliko zainteresiranih. u glavi mi je da bas zene ne zele setati po rađaoni i slusati druge jadne zene koje se tamo muce. s druge strane, zanima me sve o dojenju.
a sony, mene to isto muci. tjesim se da ce mlijeko nadoci najkasnije za 2-3 dana, a beba se nece moci u tako kratkom vremenu priviknuti na dohranu, pa su sanse za uspjesno dojenje velike.
ima hipp caj za dojilje i kazu da je jako dobar i moze se poceti piti prije poroda. hvale se i mamine kapi, kao i oblozi i masaže grudi za opustanje i stimuliranje.
Čitala sam za te čajeve, baš ću pitati na slj.pregledu doktoricu šta misli kad se to može počet piti. Ja sam od jučer bezveze volje, neke svadje sa mužem, doduše on je divan šta sve istrpi od mene. Naravno svako ima granicu pa i on. Od sinoć smo 'posvadjani' a meni se samo plače. Suzdržavam se jer sve znam da nije ni poželjno ni zdravo,ali osjećam se užasno usamljeno kad tako neke svadje dođu. A da vam kažem još gore bez posebnog razloga,čovik je jučer puka nakon 5 mj. i shvaćam ga....i sad bi sve dala mogu to odma sa njim riješit. ..ko zna hoće li bit večeras za primirje..sr*nje
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
Tala i ja trebam putovati oko 3 sata, ali idemo autom pa mi mm moze stajati za wc, beba mi je nisko pa imam pritisak stalno i mislim da busom ne bih mogla.
Sony ma to je sve zbog trudničkih hormona, i oni jadni moraju puno da trpe od nas. Sve ce to biti u redu samo se smiri. Danas malo odmori pa kasnije u miru razgovarajte.
Pale u h&m imas grudnjake za dojenje, oni imaju neku kukicu koju kad otkačiš ne pobjegne ti iza treger. Mislim da je lakse kupiti tamo jer mozes probati, uzmes malo veci, tj dublju korpu nego sto ti sad treba jer grudi nabujaju od mlijeka.
joj, sony, brzo cete se vi pomiriti, samo si sada dajte malo prostora da sve sjedne na svoje mjesto. ja si mislim, ako ja mogu biti zivcana toliko puta dnevno da me katkad smetaju totalne gluposti, mogu si i oni dati oduska. ovo ti je prekretnica sada, ljeto ce proletjeti, bebica stize, nova uloga je tu. nije nimalo lako ni jednoj strani.
mm toliko radi, zimi ode po mraku-dođe po mraku, sada je malo bolje jer stigne oko 6 ipo, sedam sati doma i onda mu kazem da si uzme vrijeme za sebe i ode s frendovima na pice, da ode trcati... i meni je lakse kad se vrati poletan i dobre volje, sa sto planova za nas. ima super ekipu s posla, svi su roditelji, pa vjerujem da mu je neke stvari lakse cuti od njih (nego kad ja pametujem ).
netko je pitao za muller knjizicu. vjerujem da nakon 30.6. ide nova.
danas mi je dosao mail s par kupona, pa ako kome treba proslijedim:
-20% lino (kekso i fruto, nije cokolino :((( jer bih ga sebi uzela, haha)
-20% pelene pufies
-30% na fisher price sveznalice
-50 kuna fotoknjiga
- i neka promocija baby kukuljice (kao neka dekica u koju umotate novorođence)
Pozz cure, kod mene je danas dan d. Cekam evo frizerku da mi napravi zurku.. Jaooo sva sam nervozna!! Vjencanje samo sto nije!
Sortiraj odgovore
Najstariji