Tala sretan rodjendan tvojoj curki i javi kako je reagirala na iznenadjenje i poklone.. Sigurno ce biti odusevljena!
Hubica sretno u uredjivanju vaseg novog stana, to su sada slatke muke 😊
Ivcy sve čestitke i od mene!!! Jedno pitanjce -da li je 4D isto što i anomality scan? ili ?Minnie 25, svaka čast na popisima!!! I svaka čast sa popisima datuma rođenja!!!
GogyRi
hej, cure!!!
mi smo uspjeli proslaviti rođendan prije ove kise. bilo nam je prekrasno. stavljam vam jednu slicicu iz vrta. fino smo papali i zasladili se. curka presretna!
sada sveki ide raditi krafne s rupom koje sutra nosimo u skolu.
imamo novu trudnicu na temi, dobrodosla!!! ja sam na mirovanju, tako da nista od trudnickog, ali dobit cemo potvrdu. vjerujem da jos stignes. nedavno sam vidjela nove termine i za domove zdravlja.
dony, super za bebicu! sad ce se to javljati sve cesce : )
]http://i67.tinypic.com/15fssx2.jpg
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ne mogu uploadati sliku. mozda sad uspije : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bokic svima.
Imam pitanje, jeste vi uzimale one sprejeve za zastitu od komaraca?
Danas sam bila u dm-u pa sam kupila sprej za sunce faktor 50 od olivala i vidjela taj sprej za zastitu od komaraca za djecu isto od olivala pa sam uzela. Pise da je na prirodnoj bazi i da je za djecu. Pa onda valjda i trudnice mogu?!
Ja cu pitat 16. Na pregledu doktoricu jel smijem to.
Jel ima tko kakvih iskustava?
tatjana ja sam ti uzela sprej protiv komaraca od olivala samo za odrasle i meni je super, samo je malo mastan i ima jaki biljni miris.
Oni kažu da kombinacija 5 eteričnih ulja( litsee cubebe,mente,niaulija,kajeputa i lavande) štiti od komaraca i ostalih insekata.ne sadrži parabene,silikone i umjetna bojila, tak da mislim da mogu i trudnice.
Evo stavljam link samo je moj u staklenoj bočici,ovaj izgleda kao u plastičnoj.
http://www.olival.hr/proizvodi/repelenti
Da i na ovom sve to pise da su etericna ulja i nema parabena samo je dodano da je djecje. I u staklenoj je bocici.
Tala super izgleda, i dobro da ste stigli proslaviti prije kiše. Ma najbitnije da je cura zadovoljna
Tatjana Ja koristim sprej protiv komaraca, mislim da je bolje to nego da me krvopije pojedu
Mi idemo na odmor kod mojih, pozdravljam vas sve.
Jutro!
Tala dobra ideja za rođendan, nadam se da ste se dobro proveli ;)
Gogy koliko znam svi rade oko 20 tjedna 3D/4D anomaly scan i to naglasniš kad se naručuješ za pregled, tak sam bar ja, s tim da organe gledaju više u 2d/3d, a 4d više ostalo(noge, stopala, prstiće, lice...), dakle kombiniraju.
I mene zanima što smijemo za komarce, kremu ću kupiti u ljekarni od eucerina za osjetljivu kožu pogodno i za alergije bez mirisa i svih ostalih kemikalija, nju sam već koristila i sigurna sam da smijem, mislim da je cijena malo viša od ostalih u dm, a za komarce nemam pojma čini mi se ok to od olivala.
Idući tjedan u potragu za badićem, grudi su mi jako narasle pa mi iz starih sve ispada, a i gaćice me stežu :( Grudnjak za dojenje ću sigurno kupiti i HM onda, ali ću još pričekati 2mj da vidim hoće mi grudi još rasti. Jastuk za dojenje sam kupila u adaxu za mislim oko 120-140kn sa nekim popustom još na početku trudnuće, navlaka se može prati i zadovoljna sam.
Mi smo okrečili, zadovoljna sam bojama, dječiju smo jedan zid sviijetlosivo/malo vuče na srebrno i kupila sam srebrne zvjezdice naljepnice raznih večina,a zid preko puta u istoj boji par tankih pruga, ostato je bijelo, baš lijepo izgleda, ovaj tjedan ćemo u ikeu po neke detalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji