papaog , pa mi smo u dan trudne i isti nam je dtum porođaja, i meni je 14.10. ako si iz zagreba i ako budeš na sv.duhu rodila možda se i sretnemo, baš zanimljivo ,eto, koliko sličnosti, a i ja nosim dečka, hehe.koja slučajnost.
jutro svima..
ivek2207 ja sam kupila taj "banana jastuk" negdje u king cross-u..svi su mi rekli da je bolji sa vlaknima nego sa kuglicama jer kuglice izgube oblik, a sad ne znam..ja ti imam od "mali anđeo"..njih imaš i na fb..meni je super za zaspat sa njime, ne bih drugačije mogla, makar se ja tokom noći okrenem na drugu stranu i ne selim jastuk nego spavam bez njega, a jastuk posvoji mm ne znam, da ga nisam kupila vjerojatno bih mogla bez njega, ali jedno vrijeme kad su me leđa jako bolila, jastuk je bio spas kod spavanja..
papaog mi smo jučer gledali Mutsy Evo i mislim da ćemo njih uzeti..znam za Igo da su odlična ali su teža od Evo..mene je jedino mučilo što sam ja relativno niska i ne jaka pa nisam sigurna kako ću okretat sportski dio pa sam zato gledala Bugaboo Cameleon jer se njima i ručka okreče..ali jučer kad sam digla sportski dio- prelagan je na Evo,a mm su to prva kolica koja su mu skroz sjela..
jutro
hubica, odlicno za super pregled i da iduci put saznate spol! a i stan je prekrasna vijest!
papaog, cestitam na deckicu! procitala sam puno recenzija tih kolica i svi ih jako hvale, pogotovo tu mogucnost da se naslon spusta u nulti polozaj, a ono za noge dize, pa se dobije fina i velika povrsina za spavanje. kazu i da su kotaci jako dobri, to je nekakva pjena koja amortizira neravnine terena.
nama su dugo bila broj jedan, ali smo se ipak odlucili za stokke.
babycenter ti ima 11% porodiljni popust, trebas se registrirati i oni imaju komplet kolica 2u1, a u magic baby mozes sam birati npr. boju osnove metal ili crnu, boju sportskog sjedala, boju kosare-ako zelis razlicito, naravno : )))
nemam banana jastuk, trenutno ne osjecam potrebu za njim iako mi izgleda kao fora stva za dojenje.
tog oticanja me strah. znate li kakve prirodne metode da prezivimo ljeto?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
ivek2207 mi smo si u blizu sa terminom, meni je termin 11.10..i iz zg-a sam..
papaog sad su ti u babycentru na 20% ja mislim Mutsy Evo 2u1..
eee cure moje tko zna, možda ćemo se i družiti zajedno,samo se moramo sjetiti pitati gore jel koja bila klokanica,a tu smo negdje s terminima možda se i poklope,imala bi osjećaj da barem nekog znam onda.
ivek, mozda se mi vidimo na sv. duhu, ako moja curka malo pozuri : ) ( a i ja se iskreno nadam da necu bas termin docekati)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
hehe tala..ti ne želiš malu škorpiju..:)
kako ste vi izabrale već bolnicu gdje ćete roditi? ja sam o ovim u zgb za svaku čula iz prve ruke neko pozitivno iskustvo, i baš se ne mogu odlučiti..mene je osobno užasno strah poroda, pa valjda zato ni ne želim razmišljat o bolnicama
Sortiraj odgovore
Najstariji