Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    31. Svibanj 2016. 15:18

da,da,da,sjećam se tala da si mi jednom rekla da bilješke prenesem kad ću doć sa trudničkog sa duha,pa češ i ti gore. evo ja zovem od petka duh da se naručim, a može se naručiti samo od 13-15 i nitko mi se ne javlja na taj tel.u čet idem na uzv i pregled pa ću pitat gin jel to prerano za tečaj a ako mi se ne jave do tada bum skočila do gore, imam 5 min autom,onda me neće moći odbit,hehe.

ivek2207
    31. Svibanj 2016. 15:22

a neznam, ja po mjestu stanovanja spadam na duh, gore imamo prijatelja koji radi i mamina poznanica radi na odjelu sa bebama tak da definitivno idem gore,jedino ak me trudovi ne ulove tko zna gdje,hehe, al ja sam većinom doma tak da mi duh ne gine.

tala
    31. Svibanj 2016. 15:26

ja lav, mala skorpija, ne znam kako bi se to slagalo :D s vagom cu vec izaci na kraj : ))) 

ja sam o zg bolnicama jedino pozitivno cula za sv. duh i merkur, a kako sam prosle godine na sv. duhu operirala cistu i onda opet zavrsila gore kad sam prokrvarila u trudnoci, odlucila sam ici tamo.
    poroda me nije strah, mozda zato sto sam imala lijep i kratak prvi porod. sada cu od 35og tjedna vec poceti piti caj od lista maline i raditi vjezbice, pa se nadam da ce i drugi biti takav.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    31. Svibanj 2016. 16:41

Hej evo i mene :)
    Oticanja se bojim, u prvoj sam trudnoci jako oticala a za sada jos nisam i bila bih setna kada bi me to zaobislo mada cisto sumnjam. 
    Ja ću roditi u KBC Osijek, jel ima jos neko ili sam jedina? 
    Tala Čaj od lista maline? Za sta je to, nisam cula a sada me bas interesuje 

tala
    31. Svibanj 2016. 17:23

kazu da caj lista maline ubrzava i olaksava porod : ) 

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/caj-od-lista-maline-smanjuje-mucnine-i-olaksava-porod-1113
    http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/malina

sto mislite o masiranju međice? vidjela sam u dm-u ulje za tu namjenu.

ivek2207
    31. Svibanj 2016. 21:26

vidjela sam i ja to ulje, nekih 100 kn dođe, a i čitala sam da i maslinovo je dobro,a ja si trbuh mažem s olivalovim uljem koje ima ulja badema, masline i pšeničnih klica i super je,tako da ću mjesec dana pred porod s tim si mazati da me ne moraju rezati, ako će šta pomoći, a i cijena mu je u dmu 30 kn što je puno pristupačnije a mislim da je slično kao i ovo, možda koji sastojak više..

• Dony
    31. Svibanj 2016. 22:54

Ja sam si narucila jastuk za dojenje, kosta 199 kn i mislim da ce mi dosta olaksat sta se tice spavanja a poslje cu ga koristit za dojenje ili kad beba bude veca da ju ogradim ili kao oalonac za sjedenje.. Mislim da se isplati jer ima dosta funkcija.. 
    Aa svasta ja naucim s vama, isla istrazivat to za medjicu jer prvi put to cujem i stvarno preporucaju masazu da bude koza elasticnija. Ja cu to sa nasim domacim maslinovim uljem 😊 
    Sutra idem dat urinokulturu i jos nekakvu krvnu pretragu sta mi je zaboravila dat uputnicu kad sam bila zadnji put. 
    Meni ta crijeva stalno rade ali cini mi se da to nije beba jer bas

Crna191
    01. Lipanj 2016. 10:47

Cure koje ćete ići na trudnički tečaj, tamo će vam pričat o masiranju međice..i objasnit kako se to točno radi..nama je rekla da ne treba neko posebno ulje kupovat, da je domaće maslinovo ili bademovo sasvim dobro..
    tala za čaj od lista maline sam čula..a o kakvim vježbicama se radi?

tala
    01. Lipanj 2016. 11:56

pitanje je hocemo li si mjesec dana prije poroda uopce uspjeti dohvatiti međicu od trbuha? 

crna, to su vjezbice koje se rade u trecem trimestru. imas puno slika ovdje. ukljucuju vjezbe hopsanja na lopti kako bi se beba lijepo spustila u kanal, vjezbe za donji dio kraljeznice protiv bolova, po par sekundi stajanja u polucucnju je vjezba za zdjelicu.... 

https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=labor%20exercises%20third%20trimester&etslf=2514&eq=labor%20exercises&0=labor%7Cautocomplete%7C1&1=exercises%7Cautocomplete%7C1&2=third%7Cautocomplete%7C1&3=trimester%7Cautocomplete%7C1

crna, ti si vec bila na tecaju? odakle si ti?

je li vam svima ovo prva bebica? : ))) (osim sunnyday i meni)

Sunnyday
    01. Lipanj 2016. 12:36

Hvala Tala ja prvi put cujem za taj caj, i htjela bih ga probati. Nadam se da necu zaboraviti da ga kupim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.