Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    23. Ožujak 2016. 12:04

ps. kakva su to bijela jaja?
    vidjela na reklami za metro, ali mi nije jasno :glup: :glup:
    to su im izbijelili ljusku ili? 
    bolje hvataju boju?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Hanić
    23. Ožujak 2016. 12:14

srecice, sumnjam da je fulao...
    vidit ću 6.4 al vjerujem da se plaća jer je to izbor ;) ...

• Luna2016
    23. Ožujak 2016. 13:11

tala da puno bolje hvata boje. budu ko s reklame 
    ja uvik koristim dr.otker boje one mi najbolje hvataju. žuta mi bude žuta na običnim jajima. ove godine sam prvi put uspila naći ta bijela. malo ih bude

• Luna2016
    23. Ožujak 2016. 13:12

inače bi imala ono jedno dva svijetlija pa bi se stvarno bolje vidile boje-ne budu zagasite. sad će vjerojatno biti još bolje

• bebita
    23. Ožujak 2016. 13:40

Bokic cure, jeste vidjele nagradnu igru?
    https://www.bipoklub.hr/Aktualno/Nagradna-igra/ID/18/Bipo-klub-nagradna-igra?gclid=CPvDvoXc0csCFQoW0wodDfYDcQ

Jado
    23. Ožujak 2016. 13:40

Ja sam zatrudnila sa 34g i 9 mj (nakon cca godinu i pol truda i truda) tako da mi lijepo 12 tj pada doslovce na rođendan+1 dan što znači da mi se rizik od kromosomatskih poremećaja povećava 
    I sada sam ja vidjela da se na amnio šalje ako je rizik veći od 1:250 (uzimaju se u obziro dob, krv, uzv)

Bolje ne čitati išta samo slušati doktora i obaviti što imaš i farbati jaja 
    Jao i pročitala sam nečiji komentar za bol u grudima haha, baš to, veće, manje, bole, ne bole, tvrđe, mekše, izmjeni im se svako stanje tijekom dana!
    Ali eto trbuh osjetim....raste raste sve neka neka ja sretna!! 

tala
    23. Ožujak 2016. 13:53

hvala na objasnjenju za jaja : D 

uopce ne igram nagradne igre jer sam radila u jednoj ordinaciji u kojoj se glavna dr., hvalila kako njezina kuma radi na nekakvom izvlacenju i da ako zelim mi moze srediti da mi mala dobije sto god zelim jer je tako i njezina kcer dobivala skupe role, mp3, ulaznice za koncerte, fotic...
    znam da nije isto kao ovo s bipom, ali mi se zgadilo i nista im ne vjerujem. 
    tim vise sto su mi roditelji unajmili onaj ogroman metalni kontejner za otpad kad su radili apartmane i kad su ga isli isprazniti na deponij, na svoje oci vidjeli kako je bakmaz ( to je trgovina popularna u dalmaciji) bacio pune kutije listica za nagradnu igru i prije nego je bilo izvlacenje. 

i kad se radi o ovim svotama (bipa), bilo bi lijepo da su to podijelili na vise djelova. ja bih skakala od srece i da bon od 100 kuna dobijem u nekoj trgovini. 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• bebita
    23. Ožujak 2016. 15:37

Hehehehe...super...zato ja nikad nista ne dobijem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.