Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    23. Ožujak 2016. 16:56

Ja kunjam cijelo vrijeme isto. 18h. 20h. 23h. Ali zduram ako sam u nekom pokretu - ako sjednem - gotovo 
    A ujutro nema spavanja. Radim i dizem se ujutro nema zeze. Moram prosurfati prvih 6 mj kako ide obracun place. 70% na ukupan iznos ali max je oko 7k kn jel? Ili sam to sanjala

Srecica25
    23. Ožujak 2016. 18:32

JaZmajac- prvih 6mj cega?

Jado
    23. Ožujak 2016. 19:33

Porodiljnoga sam mislila bas. Ne cuvanja ili sl 

Srecica25
    24. Ožujak 2016. 07:35

Prvih 6 sam cula puna placa, i nisam cula da ima taj maximum koliko se moze dobit. Mozda i grijesim, al nadam se da ne grijesim 😂😂😂😂

• Dony
    24. Ožujak 2016. 08:10

Jutro cure kako ste mi danas? Ja obavila jutarnji rigoleto i sad se gusim u nutelli.. Mljacc 😊 danas i sutra uzela godisnji tako da sad imam 5 dana uzivancije i odmaranja 😊 i ja sam cula za porodilju da je puna placa prvih 6 mj, a drugih 6. mj da je oko 2000 kn.

Ancica82
    24. Ožujak 2016. 08:44

Am ja sam 7+1..pa isto nemam mucnine.. nekad se pojave navecer.ali nista jako..blage mucnine..

Jado
    24. Ožujak 2016. 08:56

Ja sam 9+1 i isto sam imala jako blage mučnine, ako i uopće neke dane.
    Više mi ne paše sva hrana pa mi slabo bude kad jedem, digne mi se želudac, jedino mi apetit opao malo (ali i to se zadnja 3-4 dana poboljšalo)
    Ne treba svaka trudnica imati mučnine niti ikakve simptome, različito je sve od osobe do osobe

• bebita
    24. Ožujak 2016. 09:02

Jutro cure, evo ja sam za sada dobro, upravo se nadoruckovala...jucer navecer imala rigoleto... :-/

Meni su mucnine pocele sa 6 tjedana....cure koje nemate mucnine, uzivajte...ne znate kako vam je lijepo...
    Znam dosta zena koje nisu imale mucnine tijekom trudnoce, tako da ste mozda te srece, pa nece morati prozivljavati te cari trudnoce 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.