Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    22. Ožujak 2016. 19:02

tako sam i ja citala. i bilo je istina s prvom trudnocom- curka. 

sad mi je sve super. ten prekrasan, kosa, nokti mi nenormalno brzo rastu...svejdno, hanic mi je prognozirala opet curku, pa sad samo cekam kad cu se poruzniti : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Srecica25
    22. Ožujak 2016. 19:04

Ja sam isto to cula. Al sam i citala ako jedete slano i kiselo da je musko, a meni se slatko gadi (al doslovno), ja bi samo slano i konkretno jela. Tako da zasada je to podijeljeno kod mene. 😂😂😂

Jado
    22. Ožujak 2016. 19:15

Srecice draga hvala na poblize opisanom iskustvu! Zadnje pitanjce - i dalje sve sve vaginalno gleda jel da? Tek kasnije malo preko trbuha
    Jao tko ce to sve docekati? Sutra sam 9 tjedana. Najradje bi se narucila malko kod doktora da vidim cisto jel sbe OK

Eeee i ja sam vise na slano i konkretno - bureci, cevapi, samo mi na to idu sline! Haha. Mani slatko
    A i kako ono kazu druge babske pricice - mucnine su jace ako je curica?

• bebita
    22. Ožujak 2016. 19:26

Izgleda da ja onda nosim i curicu i deckica 
    Poruznila skroz, mucnine me ubijaju, a kiseli krastavci su mi omiljeno jelo 
    Po kineskom kalendaru deckic, pa si ti sad misli 

• Ptica2
    22. Ožujak 2016. 19:35

Kod mene su lokalne mahaluse žestoko gubile na kladionici u mojoj prvoj trudnoći, po svim njihovim prognozama trebao je biti dječak kad ono na moju sreću curica . 
    Sto se tiče  današnjeg dopisivanja  o veličini stomaka mislim da bi mi vec trudnica u petom mjesecu mogla pozavidjeti...

• Hanić
    22. Ožujak 2016. 21:18

Ahaha, frikuse...
    I meni je sve koma, kosa neposlusna, ko griva... nokti gori nego prije, a od pocetka trudnoce su mi usnice popucane i nis ne pomaze, mogu se na trepavice postavit... ko majmun sam, dlake mi bujaju, cupam obrve svaki drugi dan...
    Jedem ...hmm bolje da ne kazem ... a ono trudim se i kontroliram kolko ide al slatko mi ne diraj , al poslije konkretnog naravno..cak si i poslije dorucka maznem malo cokse, neki dan sam u 10 ujutro trcala po sladoled 

• Ptica2
    22. Ožujak 2016. 21:25

Počela sam od djeteta krasti čokolade... Divne li majke

• Hanić
    22. Ožujak 2016. 21:30

Ukradi i za mene malo haha 

• Ptica2
    22. Ožujak 2016. 21:42

Hoću, samo da suprug ne vidi sta radim jer me već sumnjičavo posmatra a ja se vadim '' nemaš ti pojma kako je biti trudan''. Trenutno igram na tu kartu.

minnie25
    22. Ožujak 2016. 21:47

Tako sam se nasmijala svemu sta pisete  
    Tako vam je i kod mene. Po kineskom kalendaru ce biti cura, ja pak patim na slanu i kiselu hranu, sva sam opristavila, kosa mi je ko slama, suha i u banani, nokti ne rastu... Preko dana mi se spava, nocu se budim... Ne znam... 
    A ovo za probir nisam imala pojma. Opcenito nista nemam pojma o trudnoci i o testovima koji se rade. Niti MM i ja nismo razgovarali o tome sta bi i kako bi. Vidjet cu sta ce mi reci ginekologica-za 8 dana idem otvoriti trudnicku knjizicu i dat ce mi uputnice za prve pretrage pa cu ju zamolit da mi i sve ostalo objasni. Jer ako test nije 100% pouzdan kako donijeti pravu odluku?? Je li makar amniocenteza daje pouzdan rezultat? Joj, nista mi nije jasno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.