Porodiljni bi trebao biti u jednom dijelu. onaj iznos od grada 1800 kn za prvo dijete ide u ratama.
Imas na stranici proracuna kada je uplacen porodiljni. ovaj mjesec je meni 17.sjeo. a ovo od grada nismo jos dobili mada smo rjesenje dobili jos u 9.mjesecu. samo hzzo je odmah uplatio onih 2300kn
A iskreno nemam pojma kaj je ovo. ici cu u banku pitati da mi kazu jer dok mi izvod stigne na mail proci ce mjesec dana.
Ja se isto nekad "zabrinem" jer spava vecinu dana pa si mislim sta ce biti po noci. Ali onda se probudi oko 20-21 i bude budna do ponoci. I odspava cijelu noc do 10 ujutro (probudi se tri puta da papa, i nastavi odmah corkati).
Moja curka je definitivno rekorder u nespavanju po danu. Danas je bio super dan, a pod super mislim da se probudila oko 9, zaspala 45min u setnji oko podne, i dva puta po 15min popodne (na meni). Jucer nije uopce spavala od 7 ujutro do 8 navecer (osim 3 puta po 10min na ciki).
I da, pocela mi je baliti prije nekih zjedan dana i staalno stavlja sakice u usta.
Neznalica nam se ne javlja. Mozda je isla roditi.
A bit ce da je ovih 2300 i prva rata od grada. nema sta drugo. jedino ak imam nekog dobrocinitelja za kojeg neznam.
Ivek 2300 ti je jednokratna pomoc od hzzo-a a porodiljni si mogla dobit samo dio miseca od datuma rodjenja sta nije 1663 osin ako si rodila bas 01. u misecu.
Koala iman i ja rekordera koji dan provede ka zec rasirenih ociju,zakunja 10-15 minuti i nastavi budno trazit paznju.Nadan se da ce se to prominit jer mi je onda sve drugo obavit doslovce brzinski i nije ni cudo kad me navecer obori san u minut.
Da da, sigurno nije od grada jer ja jos nisam predala taj dio.
Mene obori san ovako ili onako 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji