Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    23. Studeni 2016. 18:16

Porodiljni bi trebao biti u jednom dijelu. onaj iznos od grada 1800 kn za prvo dijete ide u ratama. 
    Imas na stranici proracuna kada je uplacen porodiljni. ovaj mjesec je meni 17.sjeo. a ovo od grada nismo jos dobili mada smo rjesenje dobili jos u 9.mjesecu. samo hzzo je odmah uplatio onih 2300kn

tatjana_zg
    23. Studeni 2016. 18:17

Neka me ispravi netko ako zna nesto vise.

ivek2207
    23. Studeni 2016. 18:21

A iskreno nemam pojma kaj je ovo. ici cu u banku pitati da mi kazu jer dok mi izvod stigne na mail proci ce mjesec dana.

crocandy
    23. Studeni 2016. 18:24

Ja se isto nekad "zabrinem" jer spava vecinu dana pa si mislim sta ce biti po noci. Ali onda se probudi oko 20-21 i bude budna do ponoci. I odspava cijelu noc do 10 ujutro (probudi se tri puta da papa, i nastavi odmah corkati).

crocandy
    23. Studeni 2016. 18:25

Ja sam isto dobila 2300 od hzzo neki dan.

koala988
    23. Studeni 2016. 18:45

Moja curka je definitivno rekorder u nespavanju po danu. Danas je bio super dan, a pod super mislim da se probudila oko 9, zaspala 45min u setnji oko podne, i dva puta po 15min popodne (na meni). Jucer nije uopce spavala od 7 ujutro do 8 navecer (osim 3 puta po 10min na ciki). 
    I da, pocela mi je baliti prije nekih zjedan dana i staalno stavlja sakice u usta.
    Neznalica nam se ne javlja. Mozda je isla roditi.

ivek2207
    23. Studeni 2016. 19:06

A bit ce da je ovih 2300 i prva rata od grada. nema sta drugo. jedino ak imam nekog dobrocinitelja za kojeg neznam.

Frabe
    23. Studeni 2016. 19:55

Ivek 2300 ti je jednokratna pomoc od hzzo-a a porodiljni si mogla dobit samo dio miseca od datuma rodjenja sta nije 1663 osin ako si rodila bas 01. u misecu.

Koala iman i ja rekordera koji dan provede ka zec rasirenih ociju,zakunja 10-15 minuti i nastavi budno trazit paznju.Nadan se da ce se to prominit jer mi je onda sve drugo obavit doslovce brzinski i nije ni cudo kad me navecer obori san u minut.

crocandy
    23. Studeni 2016. 19:58

Da da, sigurno nije od grada jer ja jos nisam predala taj dio. 

Mene obori san ovako ili onako 😂

crocandy
    23. Studeni 2016. 19:59

I da, nema neznalice, tko zna, mozda je i ona sad vec mamica 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.