Joj svekrve...moji svekar i svekrva su fakat dobri ali ne kuze da ce biti prilike kasnije da se zblize s bebicom i da ju cuvaju i sve. Ona ima tri tjedna i meni ne pasu nicije posjete i da minse sjedi tu doma. Premala je za interakciju s bilo kim osim samnom. I sta je najbolje, ne dolaZe oni ali stalno imam osjecaj da su uvrijedjeni. Onda dodju i kao kad ce se ona probuditi. Pa ne znam a i kad se probudi je za cicu a ne za cakulanje.
A najgori dio je sto mi mama dodje pomoci, a onda ispada kao da ona ima privilegirani polozaj. Je, ima privilegiju da rinta😂
Nema tu pomoci, treba dat do znanja ko je glavni, ako se vec ne podrazumijeva da smo to mi, mamice.
A i to sto kazes Zmajac, nije isto kad kao zbunjena curica ostanes trudna i kad si spreman na to, zreliji. Ja nisam rodila da mi netko drugi donosi odluke umjesto mene, nuna bebu, seta je, presvalci.. Meni ne treba takva pomoc a ne treba mi ni savjet tipa mozda je gladna. Ne, ja nisam to pomislila i sad da mi nisi rekla bi beba bila satima gladna jer se ja toga ne bi sjetila!!!! Ufff, malo sam isfrustrurana, imam osjecaj da stalno svima moram govoriti da sam prestara za glupe savjete!
Jutro,samo da se nabrzinu javim. ne stignem vas citati,u zaostatku sam...jucer i danas koma s grcevima. Jos jaci nego prije. Da li mame znate kad je njima vrhunac,s koliko tjedana i kad pocinju slabiti?
Lucky traju do 3.mjeseca. za vrhunac ne znam :( zao mi je da ste u frci
Maya onda mozda i ja odem na sajam beba! Da mi pokazu pravo nosenje - hvala!
Aha da - opet sam zab napisati - da radimo kucu. Koja je trebala biti gotova prije 6 tjedana. Sa uracunatim rizikom odgode!
I svi nesto kenjaju da prostis...
Angel, ova radionica ce biti u Marticevoj, u rođendaonici :-) i mozes doc sa bebom (ja sam isla pa da na njoj vjezbam :-)), a mozes i bez pa vjezbas sa lutkom ;-)
A ak maleni uziva u kolicima, supeer, neka gusta. Moja ih od prvog dana ne voli :-(
Sofi, jasne frustracije, ne brini.. al valjda shvate sa vremenom ?!
Lucky, nama vrhunac bio od 8-10 tjedna.. i onda i stali.. znaci, smirilo nam se sa 2 i pol mjeseca...mada sam bila uvjerena da nikad nece proci.. drzi se!!!!
Zmajac, mislim da se stvarno isplati otici jer puno znaci probati sa bebom nosiljku i cuti savjete :-) mozda se i vidimo, tko zna 😃😃
Ahoj!
Zmajo nadan se da ces skoro u svoje dvore i da ce bit bez greske.
Sveznalice ja ti mislin da nista nece bas pokrenit porod nego ce krenit kad bebe odluci ili indukcija ako bude potribno al kako god nek ti je sritno! 😙
Nama je noc bila ok al ja san u cetri mislila da me uho boli koliko me bolilo od ukocenosti i jutros isla u dr. pa san na sad na kombinaciji lekadol+normabel a ako ne bude pomoci onda cu na inekcije da me otkoci a to bi bas volila izbjec.
Sta se tice misanja oko bebe i sta joj triba stvarno se ne mogu zalit na nikoga.Mozda jer je trece pa vide da dvoje starijih nisu tako lose ispali mojim ophodjenjem 😂.
Cak mi ni patronazna nije dolazila bas jer je rekla da mi je trece pa nema smisla.
Eto ovaj komentar pisen ima 20 minuti jer je tribalo dat starijima sta su trazili pa misat rucak i dignit mrvu pa san opet bice po toga zaboravila sta ste pisale.. 🙈
Sad odoh palit peglu!
Mayo gdje ti nalazis te radionice? Jel imas neku stranicu, ili dobivas obavijesti na mail? Ajde please ako imas obavijesti o toj radionici u Marticevoj, stavi tu na forum.
Meni se srecom nitko ne mijesa, ali i ja sam bez dlake na jeziku, pa svakome dam do znanja sta mislim. Pa nek se ljuti tko hoce, barem sam iskrena.
Sofi i meni je mama dosla na 3 tjedna, koliko godisnjeg ima jel, i ne zelim drugu pomoc. Nit se pravi pametna, niti filozofira puno. Pa nek si misle da je privilegirana. A mozda i je 😂, ali s razlogom.
Mame, kad su vam poceli grcevi kod bebica?
Candy, u grupi sam na fejsu- nosenje djece Zagreb, inace je zatvorena grupa.. tamo obavjestavaju o radionicama, a ima ih svakakvih- od za elasticne marame, tkane, sling, klokanice..
Prijavis se da ces doci i to je to :-) evo linka ali ne znam dali ces moci otvoriti obzirom da je zatvorena grupa:
https://www.facebook.com/events/1812469612371865/
A grcevi su nam poceli sa neka 3 tjedna :-(
Frabe, brzooo ozdravi!!
Zmajac, neka vam brzooo dode useljenje!! (Mi cekali od 7og mjeseca, tako da te potpuno razumijem)!
Mame,a jel se koja susrela sa crvenim malom prstom na nozi? danas nam je pocrvenio...i to bss jako
Sortiraj odgovore
Najstariji