Sanjac, morat cemo se strpit jos... a i moja je nervozna cijeli dan, nikak se smiriti..mozda juzina..i mi u nekom skoku plus neki grcici..nadam se da nece biti gore od ovog sada..
Bagica, bas mi je zao kaj ste se tako namucili...srecom pa je sad sve ok, sve ce se to ustaliti.. sretno!
uff ja tek izgubila 5kg, ostao mi trbuh, i ja cu se predbiljezit kod JaZmajac za vjezbanje 😀 a kosa mi narasla, imam ful kratku kosu i nemam pojma kad cu moci na sisanje...
Uh jos jedna klijentica! Dobrodosla Hubice! 😁
I moja malicka je danas cudnjikava. Od 13h nije spavala kako spada - isto tako i u setnji dremuckala ali se budila svako malo i nesto protestirala...a bas sam se nadala da ce ju setnja uspavati da ja mogu rucak srediti a ono stanga mama....nije mi tak fini ispao jer sam sve na brzaka sredjivala.
Curke vrata sredjena idemo sad dalje!
Mi vec spavamo ko veliki. pocela sam ga stavljat u kinderbet izmedju 20-21 h, ovisno o tome kada jede. obavimo kupanac, papamo i u kinderbetu zaspi u roku pola sata bez uspavljivanja. primjetila sam da je puno bolje raspolozen nego prije.
A i muzek i ja se mozemo podruzit :)
JaZmajac i ja se prijavljujem za vjezbanje...jel imas kakvo rjesenje za strije po sisama. na trbuhu ih nem am.
Bagica isto i kod nas problemi s dojenjem zbog žutice. nakon tjedan dana napokon je bolje, podoji su nam trajali satima jer je stalno po malo jela.. sad jos uvijek ponekad malo duže jede ali do pola sata, to je još super po meni. Sa koliko kg je roden?
Trebam savjet: buditi za papanje ili ne? Npr moja spava od 7 i ne znam sta da radim, to je 6 sati a ima 25 dana. I danas je od ponoci jela 6 puta, to mi je malo😁
Inace dobro napreduje i velika je beba, rodjena sa preko 4 kile.
Kad procitam ovako za tezi porod kao Hubica sjetim se svog i bas mi nas dodje zao, nas zena...Ali vazno da su bebice sad s nama pa se sve zaboravi (lazem, jos se budim u znoju kad pomislim na svoj porod😊😊)
Sofi,tako je rekla i moja patronazna, ne buditi ako dobro napreduje...ali razumijem te...npr moj je papao oko 8 pa se probudio oko ponoci i do sad nije jeo, a upravo je zaspao...i skroz je iscrpljen pa mislim da ce duze odspavati...sto znaci opet duuuuga pauza,sto mi se ne svida...dok nam je pedijatrica u bolnici rekla,:obavezno treba jesti svaka 3h, ali ja slusam patronaznu
Ovu noc nema grceve,ali eto pd ponoci do sad budan...inace nije takav,nadam se da nece projeci u naviku
Eto samo da javim da moj mali smotuljak jos spava...kao sto rekoh da sigurno bude produzio neovisno o jelu...a ja pijem nes kapucino i nestrpljivo cekam da se probudi jer moooora papati.
Jutro mame! Kad vam se bebe probude po noci za papanje koliko dugo su na siki i kada ponovno zaspu? moja curica je sinoc zaspala u 8 i probudila se oko 2 pa bila na siki pa rutanje i razbudila se pa ooet na siku i zaspala iza 3. nakon toga budenje u 5 ali samo na pola sata i sada u 7 i evo je jos na siki. Mogla bi odspavati bar jos pola sata. Kasnije imamo pregled za 2 mjeseca i cjepljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji