Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    24. Studeni 2016. 13:04

Cro a godine su me snasle pa grana malo manje zeleni.. 😂
    Mom su grcevi ili sta li vec poceli sa cca 3 tjedna.
    Eno ga kunja a ja na puš pauzi

• Sofi3
    24. Studeni 2016. 15:41

Luckyme nama je pocrvenio kaZiprst na ruci, kako se tti noktici trgaju napravila se zanoktica koja se upalila. Malo sam spricnula octenisepta na vaticu i ostavila i splasnulo je.
    Mozda je i kod vas to

watermelon
    24. Studeni 2016. 16:09

Eto napokon da se i ja javim :)
    Mi smo bili duze u bolnici jer smo dobili zuticu koja nikako nije prolazila.. inace je sve ok, u ponedjeljak smo na pregledu prvi put kod pedijatrice pa cemo vidjet sto ce nam reci..

Probat cu procitat unazad koliko stignem, malo da pohvatam jesu sve rodile, sto se dogadja i tako :)

Masemo svima moje klupko srece i ja 

• luckyme
    24. Studeni 2016. 16:38

Sofi3,hvala, to sam i napravila, ja jos nisam rezala noktice na nogicama,skroz su mali...na rucicama redovito...kad ja popodne pogledam a ono prstic kao papricica...sad ne vidi da li je do nokta ili sto...

koala988
    24. Studeni 2016. 17:13

Pozdrav mame, evo i nas. Ova mama danas bila na pregledu. Sve je super i dobila sam zeleno svijetlo i za vjezbanje i za 'vjezbanje' s mm. 😁😉 Cura je bila dobra danas, Kupili smo i oblekicu za krstenje koje ce bit za 2 i pol tjedna.
    Jedino sta smo se i ja i muz prehladili i mene kicma ukocila. Jedva uspijem mrvicu pidignut. Mislim da mi je to od jucerasnjeg nosenja kolica. 
    Je li vi pijete neke vitamine? 
    Zaboravila sam danas pitat ginekoga.

• luckyme
    24. Studeni 2016. 18:18

Vidim da ste pisale malo svekrvama...a i kod mene je slicno...moja zivi u prizemlju...i kad dode nama,cudi se sto spava eto ona bi se bas razgovarala s njime...pa stalno spava...ili ako dode ima grceve pa se eto opet ne moze druziti jer ga ja ili mm nosimloi tjesimo...ili kad dode pita kad cu ga donesti dolje njoj u posjetu,a sta cu s njime dolje,moram sve nositi u torbi sa sobom,a on ili spava ili je za premazanje ili za nosenje...ili za papanje...
    Nekad mislim da nikad nije imala tako malo dijete pa da ne zna da kad malo poraste da se onda budu druzili i igrali...
    Koala,meni ostali vitamini od trudnoce,patronazna rekla da ih slobodno pijem...a ima i za kupiti bas kao za dojilje...ali ja ih ne pijem jer pijem zeljezo pa da ne bude previse...

Jado
    24. Studeni 2016. 18:30

Koala imas jedino postnatal od centravita lako dostupan kod nas. Ja se iskreno nisam previse trudila naci neke vitamine a u ljekarni su mi samo za te rekli. Ali zenska je bila malo .....mutava nekako sta ja znam. Zbunjena.
    Maya hvala na savjetima i linkovima za nosenje ❤
    Haha vidim sve imamo slicne price sa svekrvama. Ne znam zasto skoro sve imaju iste price...

Hubica01
    24. Studeni 2016. 19:25

Vecer! 
    Evo i nas malo... 
    Od jucer ujutro krenuli nam grcevi...ajme grozno... mucila se mrva negdje sat vremena i kad se pokakala odmah se smirila... mislila sam da je samo reakcija posto sam dan prije jela grasak u rizotu..i onda ponovno danas ujutro ista stvar..od 6h budni...prek dana spava po 2 sata u komadu ali je ful nervozna i spava na meni eto... danas sam se i rasplakala em od umora em od njezinog plakanja.. uhhh 😐

JaZmajac, super kaj su radovi krenuli... zao mi za vrata pa nemres se vise cudit za te majstore.. koma . izdrzi...
    Koala,super za pregled.. blago tebi, ja jos moram 3 tj izdrzat do pregleda..mm ce poludit haha 
    Watwrmelon superrr,cestitke! uzivaj  ❤ 

I mi imamo upaljenu zanokticu ali sno ju pospricali s octaniseptom i posusilo se... ne rezemo jos noktice..
    I sutra se napokon kupamo oujeaa
    Joj ja bi tak isla na Sajam beba i trudnica a jos smo maleni za shopping centre...

Pusa svima!

sanjac
    24. Studeni 2016. 19:47

Bokic 😊

Evo da se javim malo. Danas nam je bas teski dan. Bas je nervozna danas, ne znam vise da li su grcici ili smo u skoku. Cak se ni u setnji nije smirila, a inace spava kad izademo van. Spava mi na rukama, cim ju pokusam sopustiti pocne plakati. 🙁

Mi smo imali upaljenu zanokticu na noznom palcu kad smo dosli iz bolnice. Spricala sa octeniseptom i kroz par dana je proslo. 😊

Hubica znam kako ti je, i ja tek za 3 tjedna idem na pregled..

bagi_ca
    24. Studeni 2016. 19:55

Pozdrav mamice!! Ja tek sad uhvatila malo vremena posto mali spava, muku mucimo s grcevima 😢 i dojenjem.
    ugl.mene su 10.11. U 4ujutro ulovili trudovi i izdrzala do 12h kad su dosli na 4 min, onda krenula u bolnicu. Nakon klistira su me poceli rasturat i povratila sam, dobila temp i mucila se dok nisam dobila epiduralnu.. na kraju  rodila na carski jer je i mali dobio temp.ali hB sve dobro zavrsilo. Bila sam kratko na intezivnoj i dovodili mi malog. 14.og smo dosli doma i bio je malo zut pa smo se mucili s dojenjem jer je bi zaspao na cici nakon 2 minute i nikako ga probudit pa sam se izdajala i davala ad. bas smo se mucili dok ga to nije proslo..sad je puno bolje al se i dalje ne najede na cici pa poslje podoja jos damo izdojeno i trenutno je na 3760, a sutra ban dolazi patronazna . Ja sam izgubila svih 13kg koje sam dobila i bas izgledam ispijeno i bljedo 😩
    Idam sad citat ovih 40ak stranica zaostataka. 😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.