Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    28. Svibanj 2015. 21:02

Hvala didi, mi smo među manjima ako dobro vidim. Al bas su svi razliciti ne mogu se nacudit 

Fluffy

kneginja
    28. Svibanj 2015. 21:02

baš smo sve super 

Sanjarica
    28. Svibanj 2015. 21:33

Hej ima koja tu od vas da je bila na 4D u Porecu?! Posto vas je dosta iz Zg i okolice koliko sam skuzila... Ajde ako je koja bila nek se javi. Tnx!! 😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Kiara5
    28. Svibanj 2015. 21:49

nenana
    28. Svibanj 2015. 22:08

joj baš ste sve lijepe

lollipop bravo za incijativu!

kneginja
    28. Svibanj 2015. 22:21

a jebemu..onda nisu svi kineski ducani isti...kod nas stvarno ima kosarica da ja glavu mogu utrpat u njih....bas cu uslikat sutra ove sta sam kuppila za 19 kn..obicni pamucni cilu sisu drze unutra...i bas su udobni....

sad kad znam kako stavit sliku hehehhe...sad cu non stop nesto keljit na forum ahhahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.