Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    28. Svibanj 2015. 15:09

didi da moj je puno veći u 25. tjednu ali ima tu i sloj sala tako da ne brini, a možda ti je beba više iza pa nije tako ispupčen..akodoktor kaže da je težina bebe u skaldu s tjednima super i ne brini!

Branchi
    28. Svibanj 2015. 15:10

ma sve je to ok, kolegici s posla koja je nedavno rodila je iskocio trbuh i pokazao se tek u 7 mjesecu :)
    tako da svatko ima svoj tempo rasta.

Cestitke na novim jesenskim mamama i ocigledno curicama, nesto su krenule opako u vodstvo :D

Cvarak
    28. Svibanj 2015. 15:12

Ja cu ic u vinogradsku..ah nikad neznas moze bit 2tjedna prije -poslije ko zna kad ce beba odlucit ?! ;))

Kiara5

Didi ja nikad u zivotu nisam imala tako mali trbuh... 🙈

To je zato sta si mršavica!! Sve super!!!! 👸

lollipop

s tim vodstvom cura sve me strah da će naš Sven 10.6. postati Svenka 
    a ja pripremila bodi s leptir mašnom 

ma samo nek su oni nama živi, zdravi, napreduju kako treba, buše rastu i sve super

Anci2225
    28. Svibanj 2015. 15:28

Danas nemam puno posla pa sam se malo raspisala.

Sad sam se sjetila da ste prije par stranica pisale o stvarima za rodiliste.
    Evo iz mog osobnog iskustva sto mi je stvarno trebalo:

jednokratne gacice (kupila u ljekarni i bile super udobne)
    ulosci (chicco - velicina kao pelene i nikad nista nije procurilo - za svaku preporuku)
    donji i gornji dio pidjame x 2
    carapice x 2
    mali i veliki rucnik x 1 (muz svaki dan moze donjeti friski)
    papuce
    gel za tusiranje
    cetkica za zube + pasta
    gumice za kosu
    labelo
    krema za ruke
    WC papir (nisam sigurna da li u bolnici imaju)
    mobitel + punjac
    bocica vode (koju tamo punis)
    keksici + grickalice
    i naravno kompletna medicinska dokumentacija

ovisno o bolnici, provjerite da li smijete ponjeti bocu vode u radjaonicu (Petrova je dozvoljavala a sad nemam friskih informacija). Vjerujte da to zlata vrijedi.
    I labelo

Jednokratne gacice i uloske stavite u jednu vrecicu i na vrh torbe jer ce vam sestre to prvo traziti da vam daju pa da im olaksate.
    Kako sam rodila u Petrovoj, posjete su bile iskljucivo u sobama i u 3 dana glavu nisam provirila iz sobe.
    Ogrtac mi nije trebao jer sam bila stalno u sobi.
    Japanke mi isto nisu trebale jer je novi odjel i kupaona extra cista.
    Prati kosu - nisam ni pomisljala. (najavila se kod frizerke drugi dan kako sam izasla iz bolnice)
    Za bebaca nisam nista trebala (osim stvari kad izlazimo ali to je tatek donio taj dan)

I vrlo vazna napomena:
    OBAVEZNO SPAKIRAJTE MUZEVIMA STVARI KOJE MORAJU VAMA DONJETI (ukljucujuci cipele)
    Bilo je smotanih muzeva koji su zaboravili stvari za zenicu

Al sam se raspisala. Sorry

plavojka
    28. Svibanj 2015. 16:40

didi, na kompu sam uspjela vidjeti fotku! sladak ti je trbuščić i takav, tebi se je beba jednostavno drugačije namjestila i to je to! mojoj kolegici s posla se u tim tjednima još manje vidio.. 

ja cu ici radjati u petrovu, tamo i vodim trudnoću sada, pa ću tamo i ostati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.