didi da moj je puno veći u 25. tjednu ali ima tu i sloj sala tako da ne brini, a možda ti je beba više iza pa nije tako ispupčen..akodoktor kaže da je težina bebe u skaldu s tjednima super i ne brini!
ma sve je to ok, kolegici s posla koja je nedavno rodila je iskocio trbuh i pokazao se tek u 7 mjesecu :)
tako da svatko ima svoj tempo rasta.
Cestitke na novim jesenskim mamama i ocigledno curicama, nesto su krenule opako u vodstvo :D
Ja cu ic u vinogradsku..ah nikad neznas moze bit 2tjedna prije -poslije ko zna kad ce beba odlucit ?! ;))
Didi ja nikad u zivotu nisam imala tako mali trbuh... 🙈
To je zato sta si mršavica!! Sve super!!!! 👸
s tim vodstvom cura sve me strah da će naš Sven 10.6. postati Svenka
a ja pripremila bodi s leptir mašnom
ma samo nek su oni nama živi, zdravi, napreduju kako treba, buše rastu i sve super
Danas nemam puno posla pa sam se malo raspisala.
Sad sam se sjetila da ste prije par stranica pisale o stvarima za rodiliste.
Evo iz mog osobnog iskustva sto mi je stvarno trebalo:
jednokratne gacice (kupila u ljekarni i bile super udobne)
ulosci (chicco - velicina kao pelene i nikad nista nije procurilo - za svaku preporuku)
donji i gornji dio pidjame x 2
carapice x 2
mali i veliki rucnik x 1 (muz svaki dan moze donjeti friski)
papuce
gel za tusiranje
cetkica za zube + pasta
gumice za kosu
labelo
krema za ruke
WC papir (nisam sigurna da li u bolnici imaju)
mobitel + punjac
bocica vode (koju tamo punis)
keksici + grickalice
i naravno kompletna medicinska dokumentacija
ovisno o bolnici, provjerite da li smijete ponjeti bocu vode u radjaonicu (Petrova je dozvoljavala a sad nemam friskih informacija). Vjerujte da to zlata vrijedi.
I labelo
Jednokratne gacice i uloske stavite u jednu vrecicu i na vrh torbe jer ce vam sestre to prvo traziti da vam daju pa da im olaksate.
Kako sam rodila u Petrovoj, posjete su bile iskljucivo u sobama i u 3 dana glavu nisam provirila iz sobe.
Ogrtac mi nije trebao jer sam bila stalno u sobi.
Japanke mi isto nisu trebale jer je novi odjel i kupaona extra cista.
Prati kosu - nisam ni pomisljala. (najavila se kod frizerke drugi dan kako sam izasla iz bolnice)
Za bebaca nisam nista trebala (osim stvari kad izlazimo ali to je tatek donio taj dan)
I vrlo vazna napomena:
OBAVEZNO SPAKIRAJTE MUZEVIMA STVARI KOJE MORAJU VAMA DONJETI (ukljucujuci cipele)
Bilo je smotanih muzeva koji su zaboravili stvari za zenicu
Al sam se raspisala. Sorry
didi, na kompu sam uspjela vidjeti fotku! sladak ti je trbuščić i takav, tebi se je beba jednostavno drugačije namjestila i to je to! mojoj kolegici s posla se u tim tjednima još manje vidio..
ja cu ici radjati u petrovu, tamo i vodim trudnoću sada, pa ću tamo i ostati..
Sortiraj odgovore
Najstariji