Hej cure iz Rijeke… Narucena sam za 4D pregled u utorak kod Dr.Skunca... Imate kakvih iskustva? Je ok? Preko tel se cinila jako ljubazna...a jedna cura mi je rekla da je katastrofa... Pa ako ima koja iskustva nek napise pliz...tnx...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ovaj grudnjak poviše izgleda super udobno.
Ja sam problem sa probavom riješila sa magnezijem, kao urica sam
Sanjarica, dr. Škunca je moja ginekologica već 10 godina i ja sam zadovoljna.. pošto si ti kod nje u privatnom posjetu i plaćaš 4D 500kn bit će još ljubaznija.. sve lijepo objasni, pokazuje i vrlo je stručna u tome šta radi. Pozdrav
zvjezdica ja sam kod dr Ivane Šimunović na Pehlinu i ful sam zadovoljna pa možeš vidjeti ako ona ima mjesta
Sanjarica ja sam isto čula da je ok...baš me zanima kako ćeš biti zadovoljna 4D iskustvom...ja sam odlučila da neću to raditi i davati 500 kn za to...rađe kupim nešto šta mi treba za bebu...
Hvala ti Ljubav… Jedva cekam utorak... Nisam je puno ispitivala ali se nadam da daje i dvd i slikice?
Lollipop iskreno i ja nisam htijela davat 500 kn za 4D ali nakraju poznavajuci sebe bi mi mozda poslije bilo zao sta nisam isla... Tako da se radujem...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure koje ste iz ZG-a, evo linka za trudnički tečaj.
Održava se u 6 mj i 9mj
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453
samjarica ja sam odlučila da neću zbog love ali još više da mi na porodu bude iznenađenje kada ga vidim...ovako mi je to to...znam kako beba izgleda...
bilo bi zakon da sam mogla izdržati da ne saznam spol
mi smo bili ocemo znat, necemo znat spol, ali kad je doktor pitao da li zelimo znati jer se vec vidi, onda smo i vidli i on je potvrdio heheh
Sortiraj odgovore
Najstariji