da, zatvor je u trudnoci sasvim normalna pojava :) ja imam srece jer mene to ne napuhava nit me ista boli, samo jednostavno ne idem.
mislim da je kneginja imala neki pripravak za preporuciti, ali nisam sigirna, sigurno ce se vec oglasiti netko pa trk u ljekarnu :)
ja divnih trbuščića...baš me vesele ove slikice a ne da samo kukamo koliko smo u plusu...
i baš no šta je netko rekao...koliko je ljubavi u tom trbuhu
da, ovo za stopala sam pročitala baš tu na klokanici...nadam se da ću proći bez rasta stopala...dosta su cice, trbuh i guza
taj NKD o kojem pričate...toga ima u zagrebu, a?
moj provjereni recept za sprečavanje zatvora je: čaša donata ujutro i popodne/navečer, zobena kaša za doručak i jesti više jušnato...kruh mi ubija probavu za poludit...jučer sam suze ronila na wc-u
danas je bolje
ja sam sva neka čudna, inače imam strašnih problema sa probavom i zatvorom, a sad u trudnoći je savršeno. bilo je svega nekih par dana problema i to baš kad sam pretjerala sa suhim ali čim imam bar jedan kuhani obrok je sve super.
e sad ja ne znam dal to ima veze i dal može uopce to imati veze ali sam čula od kolegica da su imale problema sa zatvorom kad su pile elevit i centravit i čim su ih promjenile da se i taj dio sredio.
Jutro, evo da vam se i ja javim, čitam vas dosta dugo, al nikako da se odlučim pridružiti. Termin mi je 12.10 i dobili smo službenu potvrdu, lijepo je raširio nogice i pokazao nam jaja i pišu, tako da je DECKO :)
Zanima me, pošto sam se nedavno vratila na more, zna li koja dobrog ginekologa iz RIjeke?
Sortiraj odgovore
Najstariji