Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    29. Svibanj 2015. 10:08

da, zatvor je u trudnoci sasvim normalna pojava :) ja imam srece jer mene to ne napuhava nit me ista boli, samo jednostavno ne idem.

mislim da je kneginja imala neki pripravak za preporuciti, ali nisam sigirna, sigurno ce se vec oglasiti netko pa trk u ljekarnu :)

plavojka
    29. Svibanj 2015. 10:10

Sanjarice zavidim ti, ja mogu lan jest pod normalno, pa nis :)

lollipop
    29. Svibanj 2015. 10:19

ja divnih trbuščića...baš me vesele ove slikice a ne da samo kukamo koliko smo u plusu...
    i baš no šta je netko rekao...koliko je ljubavi u tom trbuhu 

da, ovo za stopala sam pročitala baš tu na klokanici...nadam se da ću proći bez rasta stopala...dosta su cice, trbuh i guza 
    taj NKD o kojem pričate...toga ima u zagrebu, a?

moj provjereni recept za sprečavanje zatvora je: čaša donata ujutro i popodne/navečer, zobena kaša za doručak i jesti više jušnato...kruh mi ubija probavu za poludit...jučer sam suze ronila na wc-u
    danas je bolje

• iva74
    29. Svibanj 2015. 10:39

ja sam sva neka čudna, inače imam strašnih problema sa probavom i zatvorom, a sad u trudnoći je savršeno. bilo je svega nekih par dana problema i to baš kad sam pretjerala sa suhim ali čim imam bar jedan kuhani obrok je sve super.
    e sad ja ne znam dal to ima veze i dal može uopce to imati veze ali sam čula od kolegica da su imale problema sa zatvorom kad su pile elevit i centravit i čim su ih promjenile da se i taj dio sredio.

Pomalo
    29. Svibanj 2015. 10:54

Jutro, evo da vam se i ja javim, čitam vas dosta dugo, al nikako da se odlučim pridružiti.  Termin mi je 12.10 i dobili smo službenu potvrdu, lijepo je raširio nogice i pokazao nam jaja i pišu, tako da je DECKO :) 
    Zanima me, pošto sam se nedavno vratila na more, zna li koja dobrog ginekologa iz RIjeke?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.