Mali mišić bit ce sve u redu... Ne brini... U rukama si doktora i pod nadzorom i budi pozitivna!!! Nastavit ces s faksom dogodine, sta ima veze, ja sam bez djeteta 7 godina studirala...!! 🙈
Liones dobro dosla!!
Curke moje koje muci štitnjača, ja sam vec godinu ipo dana na terapiji... I bit cu do kraja života!!! Na početku trudnoce mi je tsh skočio na 7, sad je opet ok kad sam povećala terapiju!!
Ja se ne brinem oko ničega sta san na vrime otkrila i sta držim pod kontrolom!!
Nego kažem sebi-super pa sam otkrila!!!
Mislim da je ta štitnjača bolest modernog doba, toliko ljudi ima problema!!!
Ne brinem se oko toga, ni najmanje!!!
pridružuje vam se još jedna jesenska beba, iz zagreba! mi smo 15+1, a termin nam je 14.10.!
Lioness, dobrodošla :).
Moj je termin 12.10., ali imam osjećaj da će bebač ipak kasnije, računam između 14 i 18.10. Voljela bih 15.10.2015, jer je to baš cool datum . Bit će kako će biti. Reci mi da li znaš u koju ćeš bolnicu?
Kod mene je najvjerojatnije dečkić.
hvala vam cure, bome ste me utjesile... nekako stvaram film u glavi da ce antibiotici pomoci da odu bakterije, a da ce hematom proci lezanjem i mirovanjem... antibiotici nisu stetni za bebu jel tako? mislit li da cu cilu trudnocu morat prelezat?
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
hvala puno, curke!
nije mi još potvrđeno tko je mali pikavac, ali misle da je dečkić. idući tjedan ponovno idem na UZV pa se nadam da će se vidjeti tko će postati dio naše obitelji!
meni su termini varirali - prvo su rekli 14.10., pa na idućem 19.10, da bi na posljednjem opet rekli 14.10. tko zna što će reći idući tjedan,
a bolnica... joj, ne znam. nisam ni sama na "ti" s tim bolnicama. dosad sam bila na sv. duhu i u petrovoj na pregledima. nisam ni sama pametna... nekako sam prvo mislila sv. duh, ali sad više nisam sigurna!
gdje vi planirate, cure?
Sortiraj odgovore
Najstariji