Iva meni se pojavila nakon plivanja na faksu u sporkom bazenu i otada izbjegavam uopce bazene.. Pogoduje joj vlaga i toplina.. saune i tako to..
Bit ce ok s terapijom ne brini se.
I ova probadanja bas udaraju na zivce..
Fluffy
što se tiče tih testova na bestije kojekakve..moja je mni vec dva puta radila...na sve moguce...u biti briseve sve...jer je morala za ureaplasmu..pa je usput i za sve ostalo,naravno sve je bilo ok...mislim da mi nece ponavljat..al vidit cemo.
cure koje se brinete da vam je nisko...ma i meni se cini da je to ful nsiko.(a ja jos imam bokun droba pa jos visi gore ahhaha)...al sad ce to laganini ic uzbrdo..bebe su nam sad izmedju stidne kosti i pupka...i naravno da vrše pritisak na mjehur...za par tjedana se sve podize laganini...pa ce i mjehur bit manje opterecen.
pridružuje vam se još jedna jesenska beba, iz zagreba! mi smo 15+1, a termin nam je 14.10.!
ej cure... ja bila sad na pregled.. neznam iskreno jesan li sretna ili sto.. iako to zvuci ruzno
beba je Bogu hvala u redu, ima 6 mm, kuca srceko (sva sam se rastopila).. ali ja i dalje imam hematom, a uz njega i e.colli i ureaplasmu.. dala mi je dva antibiotika, prvo jedan pa drugi i rekla mi je da moram do daljnjeg mirovat. za 2 tj kontrola.. pomirit cu se sa tim sto nemogu vise na faks, nastavit cu dogodine nema veze... al ti pusti antibiotici, hoce li rijesit bar jednu od te dvije bestije bakterije? oce li taj hematom onda proci... oce li antibiotici nastetit bebi... svasta mi je na pameti...
ocekivala san da cu bit lipa, zdrava trudnica od 21 godine, a ne da cu lezat i plakat oce li sve dobro proci.. zvucin sebicno i svakako al trenutno sam ocajna cijela... kuci bi svi da ja njih tjesin, kao njih ovo pogadja, oni se brinu.. valjda ja znam kako je meni...
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
fluffy hahahha šta da ti kažem...čestitam na izboru lječnika ahhahahah...ne znam..mozda budes iamla sreće....ja bi je najrađe zgazila s autom da jevidim...uh..stvarno budi najlošije u meni
mali-misic nemoj se bedirat....glavno je da znas da imaš ureaplasmu...i da znas za e-coli...i da si an terapiji...mogla si bit u enznanju pa zavrsit sa spontanim ko ja...dakle..nista to nije prestrasno....glavno je da se zna da je tu i da se pazi i terapira.
Što se tiče hematoma..ima ih svako druga trudnica...tek si na početku...sad se malo strpi i doma strogo miruj...da on seronja sam ode...a da ne povuče plod sa sobom..iako msilim da je vec plod dovoljno čvrst da bi mu naškodio. Samo miruj kako je dr reka...što god vise mozes..barem dva tri tjedna....A fax...ajde mlada si..bude li ti do faxa....imaš cili život prid sobom ;) glavno je da je beba ok :D
bez panike i straha :D ti si trenutno u toj ludoj fazi početnoj kad umires od straha za sve...mi smo vecina to već pregrmile....sad frikiramo radi nečeg drugog :D ....samo strpljenja :D
Sortiraj odgovore
Najstariji