Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    22. Travanj 2015. 10:23

Ne uzimam terapiju jer sam na granici. Samo moram ponoviti krvne pretrage.

Sad ne znam na pamet koja mi ej bila vrijednost, ali našla sam na netu da je referentni interval 0,27 – 4,20 mU/L.  A ja imam negdje 0,33 ako se ne varam. Tako nekako.

kneginja
    22. Travanj 2015. 10:40

Jutro curke...

ja sam isto radila nalaze za stitnjači..mislim u 3 mjesecu tr.,ali je fala bogu bilo sve ok.Vezano za nju imam vam rec...da ako ne osjećate niakkve tegobe...nikakve smtenje i simptome..a nalazi su vam samo granični..ne počinjite sa nikakvim tretmanima i terapijama.
    mene je dr u ST kostala živaca...prije dvi godine...nakon uzasne upale sinusa i bronhitisa radila krne nalaze i isto tako mi bili blago pošemereni nalazi štitnjače. Iako mi je moja dr opće prakse rekla da to bude često posljedica upala i prehlada...te da će proć..ja otišla u st u veeeeeelike doktorice na glasu..jos trazila vezu...izludila se dok sam dosla do nje.
    da bi mi ova frikuša doslovce samo prislonila UZ na vra....pola sekunde...rekla je povećana je...terapija ta i ta...ako mislite imat dicu necete ih imat nikad u zivotu ako ne uzimate hormone....Mene prisiklo..ne sicam se ni kako sam sila u auto i kako sam se odvezla doma. 
    dobila terapiju...jednu tableticu dnevno..ne sicam se vise imena...i odjednom (pila ih 6 dana) počelo mi se spavat...umorna...krepana....živčana...boze sacuvaj

Sriću sam imala da sam sila na kavu s curom i ona priča o istoj toj dr...kako je njij super..bla bla...i pitam je za dijagnozu....Pazite ovo...cura ima apsolutno suprotnu dijagnozu od moje....a dobila istu identičnu terapiju. Ni ona nije mogla doc sebi. I ja na svoju ruku ostavim to..i zaboravim da sam ikad išla pregledavat štitnjaču. 
    eto nedavno rezultati super.
    nisam tila svojoj dr ni govorit da sam imala navodnih problema.

Ja se raspisala...al tila sam samo reć...ako su granične vrijednosti...raspitajte se...razmislite dal ste bile pod kakvim upalama ili prehladama nedavno....čekajte malo pa ponovite nalaze...uradite sve da te umjetne hormone ne pijete dok ste trudne.

a ako je situacija baš baš opaka...onda se dr mora slušar. Ja sam tu tila nać i zadavit....zamisli ispalit ko iz topa nikad nećeš ostat trudna...uzas...krava neosjećajna...Dodje mi da joj odem u kliniku i kazem vidi krmačo bezobrazna...nisam pila tvoju terapiju  a ostala sam trudna dva puta u 9 miseci.....uh hahahah
    Al sam se raspizdila hahahahah

Branchi
    22. Travanj 2015. 10:47

jutro svima :)

cestitke na deckicima, a pogotovo na novih par curki...ovo je ocigledno neka macho godina heheh...

mene doktorica isto poslala na pocetku za stitnjacu pa mi bilo oko sredine, malo vise prema gore. ali rekli su ok. sad ne znam da li cu morati ponavljati.

da li je koja od vas radila onaj torch test (T- toksoplazmoza, O- ostale infekcije pod koje spadaju sifilis, varicella zoster i hepatitis B, R- rubeola, C- cytomegalovirus (CMV), H- herpes simplex virus koji je ujedno uzročnik i genitalnog herpesa)?
    nemam nikakve simptome, ali ne znam jel se to ide pod normalno ili ako se nesto uoci?

Branchi
    22. Travanj 2015. 11:38

slazem se. ja sam isto u dugoj vezi i mjesec/dva prije trudnoce sam radila razne te pretrage i briseve i sve je bilo super, samo se ne sjecam da je bila toksoplazmoza pa mislim da cu za svaki slucaj pitat kad idem (i prvo vidjet nalaze hehe).
    da nas bar a sve automatski salju, ovak netko misli da nema potrebe pa ja cujem od nekog drugog i zabrinem se :) ko bi sve to polovio

Fluffy2
    22. Travanj 2015. 11:47

kneginja koja doktorica? Jer sam i ja isla u jedne na glasu, privatnica i radi u bolnici. Ja sam nevezano za trudnocu se osjecala grozno, pospano i umorno. Sama sam posumnjala na stitnjacu. I taman napravila test na teudnocu bio pozitivan. Izvadila tsh bio 5,27. Odmah sam procitala opasnost od spontanog i prijevremenog porođaja. Naravno odmah u te privatnice i ona u soku kako sam ostala trudna s takvim nalazom, odmah mi dala terapiju.
    Jucer sam bila na kontroli i nalaz je u redu ali da moram zbog trudnoce nastavit terapiju.
    Nisan nikad ni pomislila da se zbig tih hormona ovako lose osjecam..
    Od straha cu ih nastavit pit dok ne rodim a onda se skidam s toga...

Fluffy

Branchi
    22. Travanj 2015. 11:53

ja se nekako drzim - sve je u umjerenim ili manjim kolicinama ok. ali mislim da cu ipak pitati jos za to, da ne bi bilo

Sanjarica
    22. Travanj 2015. 11:54

Jutro curke... Cestitam svima koji su saznale za spol.. Tako se nadam da cu i ja u ponedjeljak saznat spol i podic malo prosjek cura..hehe...slatko iscekivanje...  

Zeljela bih vas pitat.. Dal i koja od vas ima ponekad osjecaj kao da joj je beba tj pritisak ful onako dole..bas nisko... Ja cesto pogotovo nakon setnje imam osjecaj da mi je sve nesto "nagurano" (neznam kako da se drukcije izraziml) dole...bas onako nisko jako i kao lagano da me boli... 
    Neki mi kazu da to znaci da nisko nosim..ali dokt mi nije to zadnji puta rekao niti nista slicno spominjao.. Pa sam malo zabrinuta... Jedva cekam taj ponedjeljak da konacno cujem kako je moja bembolina... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.