Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    22. Travanj 2015. 15:21

fluffy hahahha šta da ti kažem...čestitam na izboru lječnika ahhahahah...ne znam..mozda budes iamla sreće....ja bi je najrađe zgazila s autom da jevidim...uh..stvarno budi najlošije u meni

mali-misic nemoj se bedirat....glavno je da znas da imaš ureaplasmu...i da znas za e-coli...i da si an terapiji...mogla si bit u enznanju pa zavrsit sa spontanim ko ja...dakle..nista to nije prestrasno....glavno je da se zna da je tu i da se pazi i terapira.
    Što se tiče hematoma..ima ih svako druga trudnica...tek si na početku...sad se malo strpi i doma strogo miruj...da on seronja sam ode...a da ne povuče plod sa sobom..iako msilim da je vec plod dovoljno čvrst da bi mu naškodio. Samo miruj kako je dr reka...što god vise mozes..barem dva tri tjedna....A fax...ajde mlada si..bude li ti do faxa....imaš cili život prid sobom ;) glavno je da je beba ok :D

bez panike i straha :D  ti si trenutno u toj ludoj fazi početnoj kad umires od straha za sve...mi smo vecina to već pregrmile....sad frikiramo radi nečeg drugog :D ....samo strpljenja :D

Kiara5
    22. Travanj 2015. 15:30

Mali mišić bit ce sve u redu... Ne brini... U rukama si doktora i pod nadzorom i budi pozitivna!!! Nastavit ces s faksom dogodine, sta ima veze, ja sam bez djeteta 7 godina studirala...!! 🙈

Liones dobro dosla!! 

Curke moje koje muci štitnjača, ja sam vec godinu ipo dana na terapiji... I bit cu do kraja života!!! Na početku trudnoce mi je tsh skočio na 7, sad je opet ok kad sam povećala terapiju!! 
    Ja se ne brinem oko ničega sta san na vrime otkrila i sta držim pod kontrolom!! 
    Nego kažem sebi-super pa sam otkrila!!! 
    Mislim da je ta štitnjača bolest modernog doba, toliko ljudi ima problema!!! 
    Ne brinem se oko toga, ni najmanje!!!

lioness2
    22. Travanj 2015. 15:35

Kiara

Mali mišić bit ce sve u redu… Ne brini… U rukama si doktora i pod nadzorom i budi pozitivna!!! Nastavit ces s faksom dogodine, sta ima veze, ja sam bez djeteta 7 godina studirala…!! 🙈

Liones dobro dosla!! 

Curke moje koje muci štitnjača, ja sam vec godinu ipo dana na terapiji… I bit cu do kraja života!!! Na početku trudnoce mi je tsh skočio na 7, sad je opet ok kad sam povećala terapiju!! 
    Ja se ne brinem oko ničega sta san na vrime otkrila i sta držim pod kontrolom!! 
    Nego kažem sebi-super pa sam otkrila!!! 
    Mislim da je ta štitnjača bolest modernog doba, toliko ljudi ima problema!!! 
    Ne brinem se oko toga, ni najmanje!!!

klara, hvala ti na dobrodošlici!

ja sam imala problema sa štitnjačom, vrijednosti su uvijek bile niže nego što su trebale, i onda odjednom - kada sam ostala trudna - ni traga ni glasa. baš sam nekidan vadila tsh. savrđeno normalan!

Ashley
    22. Travanj 2015. 16:28

lioness

pridružuje vam se još jedna jesenska beba, iz zagreba! mi smo 15+1, a termin nam je 14.10.! 

Lioness, dobrodošla  :).

Moj je termin 12.10., ali imam osjećaj da će bebač ipak kasnije, računam između 14 i 18.10. Voljela bih 15.10.2015, jer je to baš cool datum  . Bit će kako će biti. Reci mi da li znaš u koju ćeš bolnicu?  
    Kod mene je najvjerojatnije dečkić.

lollipop
    22. Travanj 2015. 16:43

lioness dobrodošla i čestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI