Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    17. Travanj 2015. 12:18

Silvia, 4d će ti biti prekrasno iskustvo. Nadam se da će ti na kraju dati i cd sa snimkama kratkih filmova. MM se svaki dan smije i glumi kako je malac u jednom trenutku odlučio lupati nožicama i rukicama, kao da želi proširiti mjesto u kojem se nalazi. Baš ga je sinoć glumio, onako ponosan tatica na svoga sina, nasmijavao me je cijelu večer. U svakom slučaju presmiješna snimka 4d bebe koja točno zna što radi i još smješniji MM kojemu je to glavna zanimacija zadnjih dana.
    A kada je bebač bio premiran, okrenut na krivu stranu, skužila sam da imamo interakciju pa sam prstima pucketala pored trbuha. Oba puta se bebica okrenula kako je doktoru odgovaralo da izvrši mjerenja.

Što se kuhanja tiče, danas mi se jede juneći gulaš, pa ću njega složiti.
    A što se tiče šetnja, zadnjih dana je bilo prevruće a i imala sam dosta nekih obaveza, pa nisam stigla u dužu šetnju u koju odlazim sa psom.

kneginja
    17. Travanj 2015. 12:42

didi vezano za vožnju bicikla..malo se raspitaj...to ja sad ovako napamet gvorim tj usporedjujem sa onim sta mi je dr reka....kad sam bila na prvom noćenju na ginekologiji..pohvalila se kako doma vježbam na pilates lopti i korisitm je umjesto stolice..i dr mi reka da odmah prestanem jer izaziva otvaranje.
    Umrla sam bila od straha....jos mi je reka da na pilates loptu mogu zadnjih 3 tjedna trudnoce...jer je tada poženjno da se tkivo "dolje" meksa i rasteze radi brzeg otvaranja...
    I da..u samoj radjaoni kod nas..imaju pilates lopte na kojima zena sijedi neposredno prije radjanja...upravo radišto boljeg otvaranja.

Eto sad sam ja tu nakeljila svega i svačega...samo sam tila usporedit...sjedenje na bicilklu mi isto djeluje dosta agresivno za donji dio...Mene spizdi vožnja i sic i akd nisam trudna sad ne bi mogla ni zasmislit hahaha :D

lollipop
    17. Travanj 2015. 13:55

pa ja isto piltes loptu koristim za sjedenje ali ne hopsam po njoj...samo mi je lakše za kičmu a ina predavanju na kjem sam bila kaže doula da se može sjediti na njoj i da je poželjno jer je položaj tjela bolji nego u stolici pa manje bole križa i sl...
    e sad nisam pametna...

meni je baš žao da ne mogu bit više u pokretu, taman htjela na vježbice za trudnice krenuti a i ono šta kaže teta iz Roda što ste duže u pokretu porod je lakši...
    evo zbilja se nadam normalnom životu od 21.4.

Kiara5
    17. Travanj 2015. 14:35

Drage moje koliki vam je drob??? 
    Ja znaci sutra ulazim u 16tt, i vec mi se vidi drob, sve ovisi sta obučem i koji je dio dana, ali jos uvik ne izgledam ko trudnica nego samo...... Debelo!!!!! 😂😂😂😂 
    A kad me neko pogleda onda se ja namjerno pomazim po drobu ka ono da se skuzi da sam trudna... 😂😂😂😂😂

Branchi
    17. Travanj 2015. 14:43

ja sam 17.5 i prije tjedan i pol mi je odjednom iskocio trbuh i sad je jos i veci, bas onako zaokruzen. ali nosim siru robu pa zbog toga djelujem debelo, ne trudno :)

dobra fora sa skretanjem pozornosti hehehe

Aninica
    17. Travanj 2015. 15:17

Kiara ja imam dosta veliki trbuh, onako pravi trudnički. Možda mislim da je malo i prevelik za 16tt.
    Ja sam jučer bila u bolnici zbog bolova koje sam imala i ispostavilo se da imam pozamašnu upalu rodnice. Kandida i bakterije i sto čuda. Ima li koja muku s tim gljivicama i bakterijama? Sada pijem amoxil i dao mi je neke vaginalete i kao ne brini beba je ok! 
    Pogledao me na UZV Ribica je velika i razigrana i to mi je najbitnije . Još nam se skriva i ne znamo da li je dečko ili curka!
    Pozdrav

Ashley
    17. Travanj 2015. 15:20

U 14 tjednu, ali kod mene se trbuh vidi. Hlače sve mogu zakopčati, jer je trbuh dosta visoko, isto vrijedi i za sve suknje nižeg struka. Više uopće ne mogu otići nikuda, niti obući ništa, a da me ne skuže da sam trudna-trbuh je iskočio. To je valjda zato što sam mršavija i samo dobivam u trbuhu, guza je malo narasla i cice su malo narasle, dobila 2,5- 3 kg u tri mjeseca i to je većinom sve u trbuhu, malo u guzi i još manje u sisama.

Razmišljam krenuti na jogu za trudnice....

Sanjarica
    17. Travanj 2015. 15:29

Da meni je isto pomalo poceo trbuh rasti...samo ovisi u koje doba dana nekad mi izgleda veci nekad manji...najobliji mi je ujutro kad se probudim...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Pepita2109
    17. Travanj 2015. 15:31

Drage cure vi ste svježe prošle one rane simptome pa molim pomoć, ja sam u 9tt i mučnine su sada minimalne, ali mene muči to što se osjećam bolesno, samo mi se spava, nisam nizašta, nemam snage za ništa, ma baš prestrašno, kako da si pomognem i mogu li uopće, pijem magnezij jer mi je on uvijek podizao raspoloženje i davao energiju, ali sada ništa ne pomaže, čak sam lijena i prošetat, samo mi je krevet na pameti, da kupim neke vitamine ili? Please help  

ivek 30
    17. Travanj 2015. 15:47

Pepita

Drage cure vi ste svježe prošle one rane simptome pa molim pomoć, ja sam u 9tt i mučnine su sada minimalne, ali mene muči to što se osjećam bolesno, samo mi se spava, nisam nizašta, nemam snage za ništa, ma baš prestrašno, kako da si pomognem i mogu li uopće, pijem magnezij jer mi je on uvijek podizao raspoloženje i davao energiju, ali sada ništa ne pomaže, čak sam lijena i prošetat, samo mi je krevet na pameti, da kupim neke vitamine ili? Please help 

Draga Pepita, na pocetku je svima tako, ja sam bila sretna da nisam imala mucnine, ali sam se stalno osjecala umorno i malaksalo... Navecer sam znala zaspai vec u 8, ali to je car toga prvog dijela, kada si umorna lezi i spavaj, nauci slusati svoje tijelo. Ja sam se na poslu jos nekako suzdrzavala, jer sam se cesto digla od stola pa malo prosetala, pa malo na zrak, cisto da mi se razbistri glava...od vitamina sam pila samo folnu kiselinu, i malo magnezija, ali to je vise bilo za probavu i bolove koje sam imala...
    Samo se opusti sve je to normalno...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

ivek 30
    17. Travanj 2015. 15:36

Mi smo 17 tjedana i trbuscic se dosta istice. Ja i moj muzek imamo foto session svaki utorak ujutro od pocetka trudnoce i najvise se vidi  razlika izmedju 14 - 16 tjedna, u tom periodu mi je fakat iskocio van, i digao se gore (trbuh )...
    Na pocetku je vise nize bio... sad je bas lijepi onakav kakav treba biti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI