pa ja isto piltes loptu koristim za sjedenje ali ne hopsam po njoj...samo mi je lakše za kičmu a ina predavanju na kjem sam bila kaže doula da se može sjediti na njoj i da je poželjno jer je položaj tjela bolji nego u stolici pa manje bole križa i sl...
e sad nisam pametna...
meni je baš žao da ne mogu bit više u pokretu, taman htjela na vježbice za trudnice krenuti a i ono šta kaže teta iz Roda što ste duže u pokretu porod je lakši...
evo zbilja se nadam normalnom životu od 21.4.
Drage moje koliki vam je drob???
Ja znaci sutra ulazim u 16tt, i vec mi se vidi drob, sve ovisi sta obučem i koji je dio dana, ali jos uvik ne izgledam ko trudnica nego samo...... Debelo!!!!! 😂😂😂😂
A kad me neko pogleda onda se ja namjerno pomazim po drobu ka ono da se skuzi da sam trudna... 😂😂😂😂😂
ja sam 17.5 i prije tjedan i pol mi je odjednom iskocio trbuh i sad je jos i veci, bas onako zaokruzen. ali nosim siru robu pa zbog toga djelujem debelo, ne trudno :)
dobra fora sa skretanjem pozornosti hehehe
Kiara ja imam dosta veliki trbuh, onako pravi trudnički. Možda mislim da je malo i prevelik za 16tt.
Ja sam jučer bila u bolnici zbog bolova koje sam imala i ispostavilo se da imam pozamašnu upalu rodnice. Kandida i bakterije i sto čuda. Ima li koja muku s tim gljivicama i bakterijama? Sada pijem amoxil i dao mi je neke vaginalete i kao ne brini beba je ok!
Pogledao me na UZV Ribica je velika i razigrana i to mi je najbitnije . Još nam se skriva i ne znamo da li je dečko ili curka!
Pozdrav
U 14 tjednu, ali kod mene se trbuh vidi. Hlače sve mogu zakopčati, jer je trbuh dosta visoko, isto vrijedi i za sve suknje nižeg struka. Više uopće ne mogu otići nikuda, niti obući ništa, a da me ne skuže da sam trudna-trbuh je iskočio. To je valjda zato što sam mršavija i samo dobivam u trbuhu, guza je malo narasla i cice su malo narasle, dobila 2,5- 3 kg u tri mjeseca i to je većinom sve u trbuhu, malo u guzi i još manje u sisama.
Razmišljam krenuti na jogu za trudnice....
Da meni je isto pomalo poceo trbuh rasti...samo ovisi u koje doba dana nekad mi izgleda veci nekad manji...najobliji mi je ujutro kad se probudim...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Drage cure vi ste svježe prošle one rane simptome pa molim pomoć, ja sam u 9tt i mučnine su sada minimalne, ali mene muči to što se osjećam bolesno, samo mi se spava, nisam nizašta, nemam snage za ništa, ma baš prestrašno, kako da si pomognem i mogu li uopće, pijem magnezij jer mi je on uvijek podizao raspoloženje i davao energiju, ali sada ništa ne pomaže, čak sam lijena i prošetat, samo mi je krevet na pameti, da kupim neke vitamine ili? Please help
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mi smo 17 tjedana i trbuscic se dosta istice. Ja i moj muzek imamo foto session svaki utorak ujutro od pocetka trudnoce i najvise se vidi razlika izmedju 14 - 16 tjedna, u tom periodu mi je fakat iskocio van, i digao se gore (trbuh )...
Na pocetku je vise nize bio... sad je bas lijepi onakav kakav treba biti...
ja vec imam pravi pravcati stomak..i ne sakrivam ga...vec suprotno :D
gust nakon sto goidna ne uvlačit ga hahah vec onako...ispušem se i komotno hodam :D
da vas pitam..jel vams e čini da sad tjedni piče ko ludi?
ja 12-ti nisam mogla docekat...vuklo se dan po dan...a sad evo 17 na vratima...sve mi nekako brzo ide....
Pepita, nedostatak energije je u potpunosti normalan. Totalno sam bila bez energije u prva tri mjeseca, a nisam niti sada puno bolje, ništa mi se ne da, nemam snage kao nekada, brzo se uspušem, slabije kopčam, više spavam, umorna sam većinu vremena.
Nisam se time zabrinjavala, jer mi je gin rekao da je to normalno. Ne znam ti preporučiti što bi mogla piti, povremeno popijem magnezij, ali nisam vidjela neku veliku promjenu. Sve ovisi od dana do dana, danas sam recimo totalno umorna, jedva se ujutro digla iz kreveta, već mi se sada spava. Jučer sam bila puno aktivnija.
Sortiraj odgovore
Najstariji