Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    17. Travanj 2015. 16:40

Fluffi super za prve pokrete :D

A to sa fibrom dobro porazgovaraj s dokrotorom. MOžda ti je fibra tako normalna...u biti trudnicama je cilu trudnocu mrvicu povišena..ali 37.5 mi se cini malo previše- Beba je od nas za pola stupnja toplija...i nije dobro za nju nikakvo pregrijavanje..zati je jako opasno u trudnoci imati viiiiisoku fibru. Meni je radi faking zuba bila 37.3 jedno desetak dana...sad je sve to iza mene fala bogu.

ne cini mi se alarmantno..al 37.7 mi baca na neku upalicu..moze bit bilo koja bilo di.

ili si ti jednostavno TOO HOT! :D

Fluffy2
    17. Travanj 2015. 16:47

hahaah knegijaaaaaa 
    Imala sam mononukleozu i otada se jos to vuce, ali jetrene funkcije, krv, mokraca, sve je u redu. Cak je i stitnjaca sad dosla u normalu. Bas ne znam sta bi moglo bit osim unutarnjih hemeroida (krvarim dosta), bas ne znam. Pitat cu ginekologa.. Pusa tebi sta me uvik nasmijes 

Fluffy

kneginja
    17. Travanj 2015. 16:50

o pa naravno da moze bit od hemeroida..itekako...a to odma rješavaj nako poroda....znaju svakojake pizdarije izazvat.

Onda nemaš brige :D 

Joj mene svako malo nesto doli zategne...zaboli ali blago...ja se nadam da se to rateze prostor za bebu. Sve pokusavam ne mislit na to...sutra odo bilo di na  dva dana samo da zaboravim na trudnoću ahhahah :D

Fluffy2
    17. Travanj 2015. 17:01

Obavila sam kolonoskopiju prije trudnoce i sama sam dijelom kriva jer stvarno ne pazim na prehranu.
    Jucer sam bila na izletu cijeli dan i najela se dobro cevapa s kajmakom i kapulicom. Primjetila sam koliko zaostajem za prijateljicama sto se energije tice, prije sam bila najizdrzljivija a sada... samo trazim klupicu za odmorit se i gledam da pojedem nesto. 
    I mene stalno zateze i bas na trenutke osjetim da se i koza rasteze i kao da cu pukit. Sise s trice dosle na peticu i sestra mi je rekla da ce bit mlijeka za cijelu ulicu 

Fluffy

kneginja
    17. Travanj 2015. 17:08

a ja ostala trudna s peticom...dakle..smtaraj se sritnom hahaha

do kraja cu izgledat ko jedna oooogromna sisetina...nista mi se od sisa vise nec evidit ni noge ni glava hahahhahah

mozda me todorić zaposli u dukata 

Fluffy2
    17. Travanj 2015. 17:10

HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH

Fluffy

kneginja
    17. Travanj 2015. 17:23

možemo organizirat kad rodimo neki izbor...npr izbor miss gigantske sise hahha ili tako nesto....

lollipop
    17. Travanj 2015. 17:48

i ja se pridružujem iszboru za divovsku cicu...jbt rastu ko lude...s košarice D na F...a opseg ostao 85...

kneginja ja se kao i ti veselim da ne moram napokon uvlačiti tibu i neki dan sam namjerno obukla trudničku majicu gdje kao viri ona beba da ne bude vidi ove što je debela još i pokazuje tu trbušinu...
    i mene stalno nešto bolucka, rasteže se...valjda tako mora biti

Ryanne
    17. Travanj 2015. 18:57

Meni se ujutro trbuščić baš i ne vidi, ali ostatak dana izgledam kao da sam se pošteno najela. I zimske zalihe špekeca se prve vide.

Što se mljekara tiče, prije trudnoće sam bila košarica C/D, a sada je već prava D. Međutim, tek očekujem ekspanziju.  
    I da, više mi nisu tako osjetljive kao u prvom tromjesječju. Eventualno bradavice. A vama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.