Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    18. Travanj 2015. 12:25

Moj muz obavezno ide samnom!!! 
    Želim da bude maksimalno uključen u sve!! A i krv, kakica i sl sve je to dio toga!! 😀

Sanjarica
    18. Travanj 2015. 13:16

Moj decko takoder zeli ic samnom...u pocetku ja nisam bila bas za to.. Nisam bas zeljela da me gleda u onakvom stanju... Ali.. On kao zeli tim trenucima bit uz mene..i ustvari svaka mu cast... Mislim da je to zbog toga jer je njegov brat bio na porodu od svoje zene i to nam je opisao kao nesto jako lijepo...hm..sad..bumo vidjeli kako ce to kod nas izgledat.. Hehe.. 
    Aninica ja sam na samom pocetku trudnoce imala neku upalu, neke bakterije..i doktor mi je dao neke vaginalete Rojazinol..il tak nesto slicno su se zvale.. Pila sam ih 6 dana i od tada nema vise nista...ful su mi pimogle... Tako da se nadam da ce i tebi ta terapija pomoc pa da nemas vise brige... 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    18. Travanj 2015. 13:58

didi slazem se s tobom, ovisi kakav si tip. Ja samo kad sam prehlađena zelim bit sama i smeta mi neko nadgledanje i tetosenje. Svjesna sam da svi koji tu budu od primalja i doktora ne mogu puno pomoc. Ti si ta koja rađa i koja sve mora obavit sama a ne zelim ni ja da mu te scene ostaju u glavi.
    Iako njegov brat je bio na oba poroda i moj brat je bio i svi kazu da je bilo super al svejedno ne :)
    Cvarak mislim da je to sve normalno jer nam se sve pomice unutra, nemoj se brinit.
    I cure podlakavila sam svugdje, i po licu i po drobu, svugdi.. al su svijetle bar!

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.