ivek 30 i sama nekako imam neki čudan filing da je muško....iako priznale mi ili ne..vecina zena nekako zamislja svoju curicu....muski svoje sinčine hahahha....šta je kod moga muža inače suprotno..kad sam ga pitala sta bi tio da je..reka je...a volio bi da je ćer....šta ces od sina...oženi se i ne smi od žene nista hahahha...a ćer će te uvik pogledat. Jadan on to gleda dugoročno :D
Ono..klasična izreka.i živa i stina..nek je ono meni živo i zdravo...ali tila bi znat sta je...ono čisto da se možemo malo zbližit...da se mogu ebbi obraćat imenom ...i tako...da mogu maaaaštat hahahha :D...ajde brzo ce 4 tjedna proć. A ako i tada dr ne uspije vidit sta je...tjedan iza pregleda idemo na 3d...onda se nadam da cemo ziher vidit :D

Evo ipak sam pronašla da je lan dozvoljen u trudnoći...štoviše poželjan..što radi probave...što radi ostalih dobrig stvari....
znači od sutra...grah..lan..ječam...zob....i tako te divne stvari hahahhaha

Kneginja, zapravo, kažu da lan nije dobar u trudnoći jer se ponaša kao estrogen i može izazvati kontrakcije. Ali ja pretpostavljam da to samo znači u velikim količininama.
I ja osobno jedem lan skoro svaki dan (u zobenoj kaši ili u smoothijima) po žličicu.
I da, čestitke na još jednoj curi na forumu.
Ja jedva čekam idući tjedan da saznam spol. :-) Dobro, s obzirom da je sa 18 tj riječ o mini anomaly scanu, bitnije mi je da je beba dobro i zdrava, a tek onda dolazi spol na red. Kako Kneginja kaže, da znam kako joj se obraćati.

eto vidis..i aj sad budi pametan ahhaha....šta se smije a sta ne smije...Ja neku stranicu otvorila..slično klokanici...tema je bila 5 najpoželjnijih stvari u trudnoci....bio sezam..lan...bobice...i jos neke dvi ne sićam se.
a brate izludit ce nas ove puste informacije hahaha...meni se cini da cu se ja odlogirat od interneta na sljedecih 5 miseci :D

Ma ja se zapravo ni ne nerviram. Sve u umjerenim količinama je ok. Samo bi bilo dobro da ne jedemo puno prerađene i umjetne hrane i to je to.
Makar, kao što ja uvijek kažem, tu i tamo smijemo sagriješiti.

Cure jel koja radi Kegelove vjezbe i kako se to iopce tocno izvodi?!? 🙊

Kao kad piskis pa zaustavljas i pustas mlaz. Ja pokusala al mi stvaraju nervozu pa odustala :)
Fluffy
Ja sam isto cula da LAN nije dobar pa ga ne jedem, doduše stvarno se slažem da ako je u umjerenim količinama da je to ok!!
Ja ne radim kegelove vježbe jer se napalim 😂😂😂😂😂
Bila sam sad u mane vidit trudničku robu!!! I idem probat gaće, i te gaće se ne mogu otkopcat i obuc nego se onako navlače kao gege!!!
I naravno ja ih nemogu navuc!!!
Poludila!!! Ok nisam neka mršavica al nemos pravit trudničke gaće koje i to broj xl trudnica u 15 tjednu ne moze navuc!!! Ako se nemogu otkopčavati da ih mozes obuc stavi bar u njih malo vise od nesto sitno posto elastina!!!
Jbga, nismo bas svi ekstra mršave trudnice kojima samo drob naraste!!!
Ma zapravo necu se uopće zivcirat, DEBELA I SRETNA!!!!!
ej žene...koja mi je ono pisala za DM poklon paket...ne mogu se više sitit :D
bila ja danas....i dobila onaj paketić za trudnice..ali nikako ne kopčam kad se dobiju te pelene...kad rodimo?...ili? i šta donit kao neki "dokaz" .nnemam pojma taj mi dio nejasan..a na njihovoj stranici me samo jos vise zblekalo hahahah

jutro...
da kneginja kada rodiš pošalješ mužeka po pelene u dm i onda dođe knjižica sa popustima i tako dobiješ sa 6 mj, godinom...i dalje ne znam kako ide...u konzumu se isto prijaviš za dječji klub i dobiješ paket bebe pelena i 50 kn na pčelici štedici od zabe...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji