Ucitaj na ovu stranicu pa zaljepi :
https://imgbb.com/
Ako nisi sigurna ja bi ti preporucila digitalni pa onda si sigurna :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvala, Maša, ali jutros imam 100 problema s ucitavanjem 😳
Odoh ja po test u ljekarnu 🙂
Sretno 🤞🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Selim se na ljetne bebe 🙂 e bay blijeda crtica je ipak ctica, potvrdio i gravignost ultra s 10mlU u roku par sekundi.
Zelim svima drugu crticu il plusic 🤞
Dobro večer, znači ovako da započnem menstruaciju sam dobila 6.11 i trajala je do 10.11 ja i dečko smo spavali i pazili smo , trebala mi je doci menstruacija 22.11 do 26.11 , no međutim meni još uvjek kasni. Napravila sam test 23.11 i bio je blago pozitivan i napravila sam 26.11 isto je bio blago pozitivan. Dali je moguće da sam trudna , a pazili smo.
ako je menstruacija bila 6.11., sljedeća očekivana bi bila početkom 12.mj ako su ciklusi normalni… ne razumijem kako je trebala doći 22.11.? po meni je prerano napravljen test… ponoviti prvi dan kašnjenja najbolje.
Gle neznam ni ja kako je trebala doć, ali meni ta aplikacija točno izračuna kad ju trebam dobiti i dobim ju uvjek, tako da neznam , imala sam spolne odnose , ali pazili smo
Pa valjda znaš dovoljno o svom tijelu i ciklusu da znaš da ciklus od 16 dana nije normalan niti zdrav za žensku reprodukciju. Odi ginekologu! Ako imaš takve cikluse, nema šanse da si T, jer nisi imala kad imati ovulaciju.
Onda zatsto bi mi na testu se pokazao plus , to mi nije jasno
Moze biti poremecaj hormona. Neznam jel planiras trudnicu ili ne,no svakako bi trebala provjeriti svoje cikluse sa gin.
Tu moze biti hrpa stvari iako znamo dosta o tome svemu nismo dr.da mozemo znati tocno sto se sa tobom događa.
Ja već imam jednu bebu koja će sad 5.12, 10 mjeseci i ne planiram drugu trudnoću, a ja sam imala puno puta ne redovite cikluse . Ona dođe u početku u sredini i na kraju mj , tako da neznam
mamina ljubav 05.02.2020
Pozdrav žene, majke, kraljice, i one koje će to tek postati, ja i muž već nekih pola godine radimo na bebi i, u početku sam bila opsjednuta svaki mjesec kad je vještica trebala stići, zadnja mjesečni a je bila 28.10 i. trajala je 4 dana, kao i svaki put, prekjučer je trebala vještica stići, no nije, nešto mi je reklo da napravim test, bol u grudima neopisivo, bol u donjem dijelu leđa, žgaravica, mučnine, i evo ga jučer popodne napravljen test, no kao da se vidi slaba blijeda crtica, ili sam si ja to umislila, doktorica me je naručila za desetak dana, unaprijed zahvalna🤩
Pozdrav žene, majke, kraljice, i one koje će to tek postati, ja i muž već nekih pola godine radimo na bebi i, u početku sam bila opsjednuta svaki mjesec kad je vještica trebala stići, zadnja mjesečni a je bila 28.10 i. trajala je 4 dana, kao i svaki put, prekjučer je trebala vještica stići, no nije, nešto mi je reklo da napravim test, bol u grudima neopisivo, bol u donjem dijelu leđa, žgaravica, mučnine, i evo ga jučer popodne napravljen test, no kao da se vidi slaba blijeda crtica, ili sam si ja to umislila, doktorica me je naručila za desetak dana, unaprijed zahvalna🤩
na ovu stranicu ucitaj pa zaljepi da vidimo :)
https://imgbb.com/ [imgbb.com]
Caoo cure. Molim za pomoc. ZM je bila 3.11. U petak je radjen test kad sam i trebala dobit i bio je slabi plus. Crta se vidjela ali je bila blijeda. danas sam isla ponovit test sa testom iz DM gravidnost ultra i bijel je ko snijeg. Nisam radila s jutarnjim urinom. Titalno sam zbunjena, a u izilaciji sam j ne smijem izlazit. Pomozite.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji