Malo mi je bilo za brigu jer se slabo vidi. A na sva 4 testa je isto. Naravno radila prije očekivane mjesečnice sutra bih trebala doći. Imam malo neku bol u maternici mada je meni problem kad trebam dobiti nemam nikakvih bolova ili da znam po nečemu da trebam dobiti. A sada blaga bol. Vjerovatno je normalno. Sa jednim jajnikom ovo je rezultat iz 2.puta 🥰🥰🥰🥰🥰🥰😋
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Malo mi je bilo za brigu jer se slabo vidi. A na sva 4 testa je isto. Naravno radila prije očekivane mjesečnice sutra bih trebala doći. Imam malo neku bol u maternici mada je meni problem kad trebam dobiti nemam nikakvih bolova ili da znam po nečemu da trebam dobiti. A sada blaga bol. Vjerovatno je normalno. Sa jednim jajnikom ovo je rezultat iz 2.puta 🥰🥰🥰🥰🥰🥰😋
Ma tu je plus nema sumnje... opusti se i uzivaj...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hvala vam punooo.... divne steee🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Znaci... Prva beta 23,5..druga beta 89..treca beta 180..
Zanima me duplanje i jel to u redu ili nije..?
Dobila dulfaston, kaze doktor mozda bude uredna trudnoca, mouda vanmaternicna..za dva dana opet betu vadit..
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Znaci… Prva beta 23,5..druga beta 89..treca beta 180..
Dobila dulfaston, kaze doktor mozda bude uredna trudnoca, mouda vanmaternicna..za dva dana opet betu vadit..
Ja bih rekla da je, jel se smirilo krvarenje?
Znaci… Prva beta 23,5..druga beta 89..treca beta 180..
Ja bih rekla da je, jel se smirilo krvarenje?
Je.. Smirilo se..
Jel moguce da mi je kasnila i ovulacija i sve onda ostalo... Mozda zbog promjene klime jer smo taman na moru bili🙄
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
... I sto je zanimljivo, onaj digital test sad vec pokazuje trudnocu 2-3 tjedna.. A prije dva dana je pokazivao 1-2
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
… I sto je zanimljivo, onaj digital test sad vec pokazuje trudnocu 2-3 tjedna.. A prije dva dana je pokazivao 1-2
Vrlo moguce da je kasnila, meni je uvijek oko 21.dana tek,a ciklus kako kad,meni se ovo sve cini super i mislim sad samo treba smireno do 1.pregleda
Curke, nikako uhvatit vremna da se javim...meni došla "teta", ali nema očajavanja..ciklus mi je bio 36 dana prošli mjesec, ali more, promjena klime, pa možda malo i zbog toga, inače je od 29-35 tako da nije ovo ništa čudno..kad prođe idemo ponovo u akciju, ali sad ću si dati malo više truda pa probati popratiti ovulaciju..do sada nisam pratila ništa, nego kad nam dođe mi to "odradimo" :D :D :D :D Čestitke curkama na plusiću :*
Nakon 4 testa lagane crtice što sam poslala s užasnim bolovima i menstruacija došla nakon 3 dana kašnjenja više mi sreće drugi mjesec ☺☺☺☺
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji