Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2020. 13:43

burkica4

Alea

burkica4

ja bi isto rekla da je negativan..da je ovo neka slučajna mrljica uglavnom nemam nikakvih simptoma, osim što su me prije jedno tjedan dana baš jako boljela leđa, lumbalni (donji) dio..a i s obzirom da su mi ciklusi od 29-34 dana, možda sam test napravila prerano i još ga nisam radila prvim jutarnjim urinom…sačekat ću dan dva pa ponoviti test..

U svakom slucaju ponovi test :)

ja ću ponovit za dan -dva a vi navijajte za mene

Sretno :) i javi nam se u ponedjeljak pa cemo skupa komentirati i moju i tvoju betu.. jer i ja cekam do pon da je izvadim da znam na cemu sam :)

• Alea
    21. Kolovoz 2020. 17:13

Cekamo☺👌

• Ivevk
    21. Kolovoz 2020. 20:44

Ivevk

Pozdrav zene moje, nova sam ovdje..citam komentare pa se nadam da me mozete malo smiriti.
    Situacija sljedeca.. Malo ce bit poduzi post, pa ako mi mozete kako pomoci savjetom ili nesto..
    Naime, zadnja menstruacija 20.07.
    Napravila test na dan sljedece menstruacije 17.08. u popodnevnim satima i test pozitivan.
    Napravim sutra dan test sa jutarnjim urinom, na trakicu, test negativan (menga kasni, nema je)
    Napravim taj isti dan drugi test (blue digital koji pokazuje tjedne) ocita mi trudnocu 1-2 tjedna, test opet pozitivan.
    Danas nakon 4 dana od izostanka menstruacije izvadim betu hcg, rezulat 23,5., dođem kuci napravim test (jer bi trebalo proci vec vise od dva tjedna od zaceca kako pokazuje ovaj blue digital test trudnocu po tjednima) i test negativan, a beta pokazala trudnocu.
    U ponedjeljak idem opet vadit betu.
    Da pojasnim.. Zanima me da li bi mogla bit normalna trudnoca, ali mala odnosno rana ili bi mozda mogla bit biokemijska ili vanmaternicna (obzirom da sam prije 5 godina imala vanmaternicnu).
    Bila na uzv, doktor kaze ne vidi se GV, ali ima nesto sto misli da mozda je GV (gestacijska vrecica?)
    Pomagajte, zelim culi vase misljenje… Luda sam vise🙄

Pozdrav.. Da se nadovezem na ovaj moj "dugi" post... Zanima me vase misljenje..
    Naime nakon svega gore opisanog, jucer trebam krenit na put navecer i prokrvarim. 
    E sad, krv je onako svjetlija, nekad tamnija, leđa me rasturaju u predjelu trtice, kao da sam sjedila jedno deset dana.. Boli onako tupa bol i kao da su mi utrnila.
    E sad zanima me da li je to krenio spontani, ili je mozda kojim slucajem implatacijsko krvarenje.
    Sutra trebam vadit betu ponovo da vidim da li se uduplala ili je pala. 
    Pa eto, dobro dođe tuđe razmisljanje ili nekakav savjet
    Btw.. Ovo je četvrta trudnoća i samo jedan p🙄orod 🙄

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Alea
    21. Kolovoz 2020. 23:25

Dosta ti je neobicna situacija, sad sam.raniji post citala, iskreno bas mi se i ne cini dobro, prosla sam spontani i dosta mi je slicno bilo, al opet mi je ovo rano za spontani, a implementacija je vec trebala bit, mozda biokemijska🤷‍♀️

• Alea
    21. Kolovoz 2020. 23:26

Krvaris samo kad se obrises ili stalno?

22. Kolovoz 2020. 08:32

Jutro cure,
    evo pogledajte testić i od jutros..
    Ova sliaka gdje su 2 testa, taj sto se slabije vidi to je od jucer..
    Što mislite??

https://ibb.co/gMXpmt3

https://ibb.co/N7CfWbj

• Alea
    22. Kolovoz 2020. 11:33

Ovo izgleda kao najbolji moguci plus, ne bih rekla.da su ostatci tog boostera

• Ivevk
    22. Kolovoz 2020. 13:15

Alea

Dosta ti je neobicna situacija, sad sam.raniji post citala, iskreno bas mi se i ne cini dobro, prosla sam spontani i dosta mi je slicno bilo, al opet mi je ovo rano za spontani, a implementacija je vec trebala bit, mozda biokemijska🤷‍♀️

Evo da javim, jutros izvadila ponovo betu i sa 23.5 skocila na 89,1..
    Krvarim i dalje samo kod mokrenja, vise svjeza krv vec tamnija, leđa iza rasturaju, kao da su mi utrnila.. pregledali me, kaze nema nista... E sad u ponedjeljak opet vadim betu..
    I posto meni vrag neda mira ja napravim onaj test malo prije blue digital koji pokazuje tjedne i rezultat pise trudnoca 1-2 tjedna.. I sta sad...????
    Kaze doktorica sve je upitno, mozda je kasnila ovulacija i mozda je to tek pocetak, treba cekat... Jel ima tko kakvih slicnih iskustava🙄🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Alea
    22. Kolovoz 2020. 13:19

Ivevk

Alea

Krvarim i dalje samo kod mokrenja, vise svjeza krv vec tamnija, leđa iza rasturaju, kao da su mi utrnila.. pregledali me, kaze nema nista… E sad u ponedjeljak opet vadim betu..
    I posto meni vrag neda mira ja napravim onaj test malo prije blue digital koji pokazuje tjedne i rezultat pise trudnoca 1-2 tjedna.. I sta sad…????
    Kaze doktorica sve je upitno, mozda je kasnila ovulacija i mozda je to tek pocetak, treba cekat… Jel ima tko kakvih slicnih iskustava🙄🙈

Ovo je bas neobicno, ako raste beta nesto se dogadja, def.rano da se ista vidi,ne preostaje nego cekati, mozda se uskoro sve i smiri...

• Ivevk
    22. Kolovoz 2020. 13:33

Alea

Ivevk

Alea

Krvarim i dalje samo kod mokrenja, vise svjeza krv vec tamnija, leđa iza rasturaju, kao da su mi utrnila.. pregledali me, kaze nema nista… E sad u ponedjeljak opet vadim betu..
    I posto meni vrag neda mira ja napravim onaj test malo prije blue digital koji pokazuje tjedne i rezultat pise trudnoca 1-2 tjedna.. I sta sad…????
    Kaze doktorica sve je upitno, mozda je kasnila ovulacija i mozda je to tek pocetak, treba cekat… Jel ima tko kakvih slicnih iskustava🙄🙈

Ovo je bas neobicno, ako raste beta nesto se dogadja, def.rano da se ista vidi,ne preostaje nego cekati, mozda se uskoro sve i smiri…

Izludit do ponedjeljka..🙈🙈🙈🙈🙈🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.