Naime.. Doktorica je rekla obzirom da krvarim pretpostavljalo bi se da je beta u padu ako je krenio spontani, međutim iznenadilo nas je kad smo vidili da beta raste.. E sad... Kaze trudnoca je, nema jos nista, mozda se tek razvija, mozda je biokemijska...trebam nazalost cekat.. A ja luda ko puška🙈🙈🙈🙈
Pa me zanima jel imao tko slican nekakav slucaj s tim krvarenje, ne bas kao menga, i da beta raste, a ne vidi se nista, i da nakon svega test taj digital pokaze trudnocu 1-2 tjedna?!
A zadnja M je bila 20.07.?!
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Cao, samo da ti napisem da sam ja krvarila prvih 10 dana u prvoj trudnoci i dobila sam progesteron vaginalete i jspostavilo se da je to hematom koji maternica izbacuje. Nemoj se brinuti odmah da je spontani pogotovo sto nije svjeza krv. Moze biti hematom ( koji je bezazlen ne brini), ostatci predhodne menstruacije, krvne zilice....nemoj se brinuti previse, naravno da se ne moze jos nista vidjeti, nece ni narednih 7 dana vjerovatno...uzivan ne brini..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Dobar dan svima!
Radimo na bebi i danas sam nalravila test na trudnocu i pokazala se jako slaba crtica. Trudnoća ili ne? Da napomenem menstruaciju sam trebala dobiti danas i nisam test radila s jutarnjom mokraćom.. Hvalaa
Slika???
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ćao nova sam ovde molim za pomoć 😔
Ne snalazim se baš sa plodnim ne plodnim danima ako mi neko može u tome pomoći planirammo bebu i Jako dugo već ne znam šta uraditi sad ovaj mesec čekam da vidim za 5 dana Treba da ciklus dobijem ali se nadam da neću jer 10 danaraninepoceo je stomak da me boli kao da ću svakoj casa da krene pomalo mučnine imam nesvest mi je u toku dana teperatura od 36,u
Pa jednom je samo bila 37
Beli mlecni sekret pomalo imam
Sorry na dugom postu
Mnogo mi znači ako mi neko moze nešto pomoći i objasniti dali sam možda već trudna i kako da znam kad su mi plodni dani
Hvala u napred
Ćao nova sam ovde molim za pomoć 😔
Ne snalazim se baš sa plodnim ne plodnim danima ako mi neko može u tome pomoći planirammo bebu i Jako dugo već ne znam šta uraditi sad ovaj mesec čekam da vidim za 5 dana Treba da ciklus dobijem ali se nadam da neću jer 10 danaraninepoceo je stomak da me boli kao da ću svakoj casa da krene pomalo mučnine imam nesvest mi je u toku dana teperatura od 36,u
Pa jednom je samo bila 37
Beli mlecni sekret pomalo imam
Sorry na dugom postu
Mnogo mi znači ako mi neko moze nešto pomoći i objasniti dali sam možda već trudna i kako da znam kad su mi plodni dani
Hvala u napred
Pozdrav.. Koliko sam upucena, a imam 3 trudnoce iza sebe, sada mozda i cetvrta.. Plodni dani cu onako receno u narodu 14 dan od prvog dana menstruacije, e sad uvijek dodas tri, cetiri dana prije i poslije tog 14 tog dana..zbog ciklusa i setanja ciklusa ako ti nike tocno 28 dana.. . Onako laicki receno😉
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Cao, samo da ti napisem da sam ja krvarila prvih 10 dana u prvoj trudnoci i dobila sam progesteron vaginalete i jspostavilo se da je to hematom koji maternica izbacuje. Nemoj se brinuti odmah da je spontani pogotovo sto nije svjeza krv. Moze biti hematom ( koji je bezazlen ne brini), ostatci predhodne menstruacije, krvne zilice….nemoj se brinuti previse, naravno da se ne moze jos nista vidjeti, nece ni narednih 7 dana vjerovatno…uzivan ne brini..
Ma mene samo brine sto beta raste normalno, krvarim manje nego kad imam mengu, a na uzv se ne vidi nista.. Kaze nema nista, jajnici u redu?!
Mozda je kasnila ovulacija pa samim time implatacija?! Mozda je bas, bas rana trudnoca.. Ili biokemijska.. Al eto zbunio me taj danas test digital gdje je pisalo trudnoca 1-2 tjedna... Wtf???!!! 🙄
Evo neznam vise sta da mislim...
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
https://ibb.co/GVmB1b0
https://ibb.co/Zh6qtvd
Što mislite dame????
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
P.S sva sam bila u kuhinji i rajčicama izvinjavam se na noktima 😂😂😂😂😂😂
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
https://ibb.co/GVmB1b0
https://ibb.co/Zh6qtvd
Što mislite dame????
To je to. Vidi je jasno pogotov na prvoj slici ...
Cestitam 🥳🥳🥰🥰
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji