https://ibb.co/MSNQ4D6
Ponovi za 2 dana-ja vidim jaaaaako slabu crtu😊😊
I ja je vidim i prijateljica haha. Sutra ujutro cu opet radit i veselim se debljoj crtici. Samo da je to to 😀😀
Lijep pozdrav svima🌻🦋
Nova sam ovdje kod vas i treba bi mi pomoc i pokoji savjet..🤗
Naime; menstruacija mi kasni 6 dana. Imam uzasno osjetljive grudi i bolne (imam inace pred menstruaciju ali nikad ovako intezivno), apetit mi je jako narastao nego inace (ali samo na dane, ponekad mi se gadi hrana), mirisi intezivniji nego inace, umor takoder..Na 2 dan kasnjenja menstruacije uradila sam obicni test koji mi je pokazao negativno. No i dalje nikakvih tragova krvi, ovulacija vodenasta (ne gusta) i danas uradim clearblue digital test i pokaze mi ovo..Sto vi mislite? Dal je netko od vas imao slicno iskustvo? Cekam pregledm ginekologa no voljela bih cuti vase misljenje. Hvala!😇🙏
Lijep pozdrav svima🌻🦋
Nova sam ovdje kod vas i treba bi mi pomoc i pokoji savjet..🤗
Naime; menstruacija mi kasni 6 dana. Imam uzasno osjetljive grudi i bolne (imam inace pred menstruaciju ali nikad ovako intezivno), apetit mi je jako narastao nego inace (ali samo na dane, ponekad mi se gadi hrana), mirisi intezivniji nego inace, umor takoder..Na 2 dan kasnjenja menstruacije uradila sam obicni test koji mi je pokazao negativno. No i dalje nikakvih tragova krvi, ovulacija vodenasta (ne gusta) i danas uradim clearblue digital test i pokaze mi ovo..Sto vi mislite? Dal je netko od vas imao slicno iskustvo? Cekam pregledm ginekologa no voljela bih cuti vase misljenje. Hvala!😇🙏
Nema slike?
zdarvo svima radila sam test 6 dana posle ovulacije pokazao je drugu crtu ali nesto mi je cudno na testu pa pitam da li je pozitivan ili ne
zdarvo svima radila sam test 6 dana posle ovulacije pokazao je drugu crtu ali nesto mi je cudno na testu pa pitam da li je pozitivan ili ne
Najbolje da staviš sliku da vidimo... Iako 6 dana poslije O je prerano da bi test pokazao pozitivno jer tek implantacija nastupa 6 do 12 dana nakon ovulacije...
Odi na ibb.co stranicu, uplodaj fotku i tu zalijepi link
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Stavi sliku da vidimo malo je rano ali nikad neznas
Pozz moje dame uradila sam test i pokazao mi je blago blijedu drugu liniju desavalo mi se to vec prije ali opet neznam a mengu trebam dobit za tri dana ali osjecam i stalnp idem mokrit i bolne grudi bradavice tamnei bol u donjem trbuhu kao grcevi i na jednoj i na drugoj strani
Sortiraj odgovore
Najstariji