Radila sam jutros clearblue digitalni na prvi urin i negativan je. Ali sam imala ovulacijsko krvarenje 16.8. I od tada je prošlo samo 7 dana tako da je preprerano ali eto nestrpljivost…pričekati ću sad nekih 5 dana pa tek onda ponoviti
Po meni prerano testiranje. Strpite se i sretno!!
Znam, ali nestrpljivaaa jako hahah
Hvala❤️🤞
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/3mVb0QQ
Da li je ovo pozitivno ili?
Nakon koliko je slikan?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Odma nakon što sam ga napravila s prvom jutarnjom mokraćom 😁
Čestitam 😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Odma nakon što sam ga napravila s prvom jutarnjom mokraćom 😁
Jeste ponavljali test?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Opet ja haha.Uradila sam puno testova i svaki je pokazao negativan i to na razlixite dane no vec dan ipo imam bol samo u ljevoj bradvici al nekako kao da je ispod nje.Ne bole me grudi, samo to,posto sam non stop provjeravala imam li simptome trudnoce zbog straha provjeravala sam ih...moze li biti radi toga sto sam previse dirala ih i stiskala.Da se zna radila sam prije dva dana clearblue za ranije testiranje i to nakon sto mi nije dosla(ne redovita je tkda nism ni ocekivala hah),danas sam uradila gravignost ultra i pokazalo mi je crticu samo u kontrolnom prozorcicu(bez druge crtice)..sto vi mislite moze li to biti samo paranoja
Opet ja haha.Uradila sam puno testova i svaki je pokazao negativan i to na razlixite dane no vec dan ipo imam bol samo u ljevoj bradvici al nekako kao da je ispod nje.Ne bole me grudi, samo to,posto sam non stop provjeravala imam li simptome trudnoce zbog straha provjeravala sam ih…moze li biti radi toga sto sam previse dirala ih i stiskala.Da se zna radila sam prije dva dana clearblue za ranije testiranje i to nakon sto mi nije dosla(ne redovita je tkda nism ni ocekivala hah),danas sam uradila gravignost ultra i pokazalo mi je crticu samo u kontrolnom prozorcicu(bez druge crtice)..sto vi mislite moze li to biti samo paranoja
Da napomenem kada sam provjeravala imala sam blage bolove ispod pazuha
Sortiraj odgovore
Najstariji