https://ibb.co/G2dVQhf
Pozdrav, danas je 17 dan od Ovitrelle sprice
Proslu trudnocu(spontani) crtice su bile vidljivije vec 14-15 dan :/ i tada sam imala simptome. Sada blaga zadihanost i ponekad neki blagi bol u jajnicima, nista posebno.
Je li neko imao slicna iskustva? Da li je ovaj test pouzdan, radi se o Babyrapid.
Hvala :)
Nemam iskustva s ovim testićem, ali ja sam trenutno 10 dpo i imam iste simptome; blaga bol u desnom jajniku, umor i zadihanost.
Pa držim fige da zajedno ugledamo plusiće za koji dan😊🥰
Što se tiče ovog testa meni se čini da se malo nadzire druga crtica. Probaj uzeti clearblue digitalni i napravi za 2 dana na prvi jutarnji urin. Meni je u prvoj trudnoći on pokazao na popodnevni urin🥰
Hvala, drzim fige i ja tebi 🥰 drago mi je da i ti vidis drugu crticu, jer ce mi oci ispasti gledajuci u ovaj test 🤣
Sutra radim clearblue digitalni, nadam se da ce biti pozitivan
👶 Baby no1 🍀🤞🏻
👸🏻27 🧔🏻33
🔬 PCOS
🩺 Driling jajnika (4.2.’21)
💊Letrozol
💉 Ovitrelle
Proslu trudnocu(spontani) crtice su bile vidljivije vec 14-15 dan :/ i tada sam imala simptome. Sada blaga zadihanost i ponekad neki blagi bol u jajnicima, nista posebno.
Je li neko imao slicna iskustva? Da li je ovaj test pouzdan, radi se o Babyrapid.
Nemam iskustva s ovim testićem, ali ja sam trenutno 10 dpo i imam iste simptome; blaga bol u desnom jajniku, umor i zadihanost.
Što se tiče ovog testa meni se čini da se malo nadzire druga crtica. Probaj uzeti clearblue digitalni i napravi za 2 dana na prvi jutarnji urin. Meni je u prvoj trudnoći on pokazao na popodnevni urin🥰
Hvala, drzim fige i ja tebi 🥰 drago mi je da i ti vidis drugu crticu, jer ce mi oci ispasti gledajuci u ovaj test 🤣
A kakvih simptoma ti još imaš?
Ja moram čekati na test do petka😒😒
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
A kakvih simptoma ti još imaš?
Ja moram čekati na test do petka😒😒
Zadihanost, blagi bolovi.. umor i pospanost (ili umisljam)
Prosli put sam imala bolne grudi i tad sam znala da sam trudna, sada to ne osjecam 😏 i da, cesto sam se budila nocu bez razloga.
Brzo ce to proci, zelim ti puno srece 😊
👶 Baby no1 🍀🤞🏻
👸🏻27 🧔🏻33
🔬 PCOS
🩺 Driling jajnika (4.2.’21)
💊Letrozol
💉 Ovitrelle
Hvala vam cureee
Ja isto imam neke blage i povremene bolove i jaaaako sam slaba, bezvoljna, zadihana i danas taj bijeli iscjedak i ne znam kako bi drugačije rekla na ljepši način ali skroz su mi gaćice stalno mokre od iscjetka. I jako mi je mučno od svega i sve mi smrdi. Ali vjerovali ili ne, u prvoj trudnoći sam 8 dana kasnije osjećala užaaasno gađenje na sredstva za čišćenje i kaladont mi je bio odvratan..ali kad nekom kažeš ne vjeruje i kažu da umišljaš. A ja tada nisam ni slutila da sam trudna
Osjećam se trudno ali nadam se da se neću razočarati
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Joj cureee, radila sam danas navečer testić onaj jeftini iz dma i ništa. Nisam imala miraaa iako znam da je prerano i još navečer
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Joj cureee, radila sam danas navečer testić onaj jeftini iz dma i ništa. Nisam imala miraaa iako znam da je prerano i još navečer
Da prerano, meni je na 12dpo bila jedva vidljiva crtica, dobro ne mora i tebi biti mozda ce ti biti tamnija, a na 14dpo je bila vidljiva ali svijetla cak muz nije bio sto posto siguran da je trudnoca 😂 kad sam danas napravila i bila je ista crtica kao i kontrolna e onda se tek veselio 😁
Ne znam jel mi bacanje novaca ako probam sutra s clearblue digitalnim?🤔
Jaaaaako sam nestrpljiva🤞
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Da prerano, meni je na 12dpo bila jedva vidljiva crtica, dobro ne mora i tebi biti mozda ce ti biti tamnija, a na 14dpo je bila vidljiva ali svijetla cak muz nije bio sto posto siguran da je trudnoca 😂 kad sam danas napravila i bila je ista crtica kao i kontrolna e onda se tek veselio 😁
Ne znam jel mi bacanje novaca ako probam sutra s clearblue digitalnim?🤔
Jaaaaako sam nestrpljiva🤞
Meni ti je digitalac bio pozitivan na 10 dpo al sam imala dosta visoku betu tako da i ako bude negativan jos se stigne pojavit plusic
Drzim ti fige i nadam se da je testic pozitivan 🤗🤞🍀
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Radila sam jutros clearblue digitalni na prvi urin i negativan je. Ali sam imala ovulacijsko krvarenje 16.8. I od tada je prošlo samo 7 dana tako da je preprerano ali eto nestrpljivost...pričekati ću sad nekih 5 dana pa tek onda ponoviti
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Radila sam jutros clearblue digitalni na prvi urin i negativan je. Ali sam imala ovulacijsko krvarenje 16.8. I od tada je prošlo samo 7 dana tako da je preprerano ali eto nestrpljivost…pričekati ću sad nekih 5 dana pa tek onda ponoviti
Po meni prerano testiranje. Strpite se i sretno!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Radila sam jutros clearblue digitalni na prvi urin i negativan je. Ali sam imala ovulacijsko krvarenje 16.8. I od tada je prošlo samo 7 dana tako da je preprerano ali eto nestrpljivost…pričekati ću sad nekih 5 dana pa tek onda ponoviti
Najbolje tako, ako si trudna za 5 dana bi sigurno trebalo pokazat. Ja ti preporucujem Cyclotest taj sam ja radila na 12dpo i bio je pozitivan, a ti kako hoces napravi.
Gdje si kupila taj Cyclotest?🤔
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji