Je li test pozitivan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mostarka

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Pozdrav, danas sam trebala dobiti mjesečnicu pa sam uradila test CB na ranu trudnocu i kao blijedo se nazire crtica, nisam na prvu jutarnju. Nakon nekoliko sati uradim obični CB i digitalni, na običnom se isto kao jedva nazire crtica, a CB digital pokazao minus. Da li sutra da uradim ili da sačekam još koji dan.l?

• Barbi95

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

mostarka

Pozdrav, danas sam trebala dobiti mjesečnicu pa sam uradila test CB na ranu trudnocu i kao blijedo se nazire crtica, nisam na prvu jutarnju. Nakon nekoliko sati uradim obični CB i digitalni, na običnom se isto kao jedva nazire crtica, a CB digital pokazao minus. Da li sutra da uradim ili da sačekam još koji dan.l?

Nakon koliko vremena se pojavila ta blijeda crtica? 

Lana99

Broj poruka: 724

Prijavi adminu

mostarka

Ako si strpljiva pričekaj koji dan jer će tada biti sigurnije i ako jesi trudna bit će tamnije..ja sam imala istu situaciju cb obični za 6 dana prije se vidjela slaba crtica odma nakon 2min a digitalni radila 2 puta nakon toga i negativan...nisam bila trudna. Eto neko moje iskustvo s tim testovima.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..

Broj poruka: 757

Prijavi adminu

Lana99

mostarka

Ako si strpljiva pričekaj koji dan jer će tada biti sigurnije i ako jesi trudna bit će tamnije..ja sam imala istu situaciju cb obični za 6 dana prije se vidjela slaba crtica odma nakon 2min a digitalni radila 2 puta nakon toga i negativan…nisam bila trudna. Eto neko moje iskustvo s tim testovima.

Taj CB očito uvijek pokaže neku liniju pa se čovjek zbuni i ponada..ja ih izbjegavam ubuduće 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• mostarka

Prijavi adminu

Ella..

Lana99

mostarka

Ako si strpljiva pričekaj koji dan jer će tada biti sigurnije i ako jesi trudna bit će tamnije..ja sam imala istu situaciju cb obični za 6 dana prije se vidjela slaba crtica odma nakon 2min a digitalni radila 2 puta nakon toga i negativan…nisam bila trudna. Eto neko moje iskustvo s tim testovima.
    Taj CB očito uvijek pokaže neku liniju pa se čovjek zbuni i ponada..ja ih izbjegavam ubuduće

Da, i ja to mislim. 

• mostarka

Prijavi adminu

Barbi95

mostarka

Nakon koliko vremena se pojavila ta blijeda crtica?

U roku 2 minute, ali fazon je sto sam jutros napravila na prvi jutarnji test na rano otkrivanje pa se nista nije vidilo. Kasni vec 2 dana, jedine simptome koje imam su blago grcenje, cesce mokrim. Pricekat cu jos koji dan pa sta bude

• Barbi95

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

Možda je onda bila sam biokemijska.. Jer ako je bila onda blijeda sad bi vec trebala bit tamnija. Meni je prvi put bila bas svijetla mogla se samo vidjet pod određenim kutem i sutra je već bila normalna crta. Ako ne dobiješ napravi ponovno za 2 dana. Sretno 💕

• mostarka

Prijavi adminu

Imamo vidljiv plus na 3 dan kašnjenja 

• Agares

Broj poruka: 96

Prijavi adminu

Dal je moguće dakle dva testa ranjena na ona se u roku od min pojavila svijetlo plava linija odma sam slikala oni su od10Ul neki sad imaju slike te odmah nakon minute a ima i kad su odstoji da idalje stoji plava linija.e sad moje pitanje dal je moguće da pokaže evaporacijsku nakon 1min i da evo i dalje stoji tri dana na oba plava svijetla crta vidi se.radila sam ranije dosta i nije prvi urin.molim vas nemojte me osuđivati Evo stavit ću slije dolje

• Agares

Broj poruka: 96

Prijavi adminu

https://ibb.co/QvH5k40 [ibb.co]
    https://ibb.co/vsGgRxF [ibb.co]
    https://ibb.co/Lnyn1v2 [ibb.co]
    https://ibb.co/9275yDf [ibb.co]
    https://ibb.co/f1vcK3k [ibb.co]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.