Ja bi bodibenkicu dugih rukava i hlacice one dolje zatvorenih stopala.. Ak ce bit hladnije,pokrijes dekicom, ako ne ti je to.. I kapicu tanku
Dobar dan! Nama je termin 27.8. Prva bebica. Isto se razmisljam i neznam sa kime se savjetovati sto obuci bebici pri izlasku iz rodilista dali kratki rukav ili dugi rukav?
Dobar dan! Nama je termin 27.8. Prva bebica. Isto se razmisljam i neznam sa kime se savjetovati sto obuci bebici pri izlasku iz rodilista dali kratki rukav ili dugi rukav?
Po preporuci mamica s kikachima beba treba izaći iz bolnice s dugim rukavima bez obzira na to kaj je ljeto jer su malene još i nemogu regulirati temperaturu tak da ću ja svoju mrvicu za nekih 10ak dana u dugo obući,uzeti kapicu i dekicu😍
Ja sam rodila dvoje u BiH,oboje zimske bebe.Sjećam se da sam ih dobro oblačila i stavljala u one korpe za bebe.Moja sestra je rodila krajem juna prošle godine i znam da su bile ogromne vrućine.Bebi je obukla ono kao all in one tj gegice i carapice a stavila je u korpu kao i ja.Ako ćeš je na jastuk stavi joj neki šeširić ili kapicu da je dodatno zaštitiš.Sretnoo 💓
Ja sam curu rodila 14.7, vani bilo +40 kad smo isle doma. Obukla joj bodi kratkih rukava, carapice i tajcice. Prekrila ju teteom u jajetu. Do doma se oznojila iako kazu da se tako mali ne mogu znojiti.
Pomeni je suvisan dugi rukav ako je vani toplo. Isto kako se beba moze pothladiti, tako se moze i pregrijati.
Ljeti su kapice totalno suvisne kao i dugi rukav i deke..
Prva beba, a termin mi je 04.01. Za izlazak sam joj planirala obući štramplice, hlačice sa stopalima, bodi dugi rukav, vesticu, kapicu i pokriti ju toplom dekicom. Nadam se da je to okej s obzirom da odmah iz bolnice idemo u auto u kojem će biti toplo.
Lota 🌷 7.1.2019.
Dora 🌷 18.4.2022.
Prva beba, a termin mi je 04.01. Za izlazak sam joj planirala obući štramplice, hlačice sa stopalima, bodi dugi rukav, vesticu, kapicu i pokriti ju toplom dekicom. Nadam se da je to okej s obzirom da odmah iz bolnice idemo u auto u kojem će biti toplo.
Ako bude toplo kao ove godine, nemoj stramplice. Ja sam rodila 6.1., izasli 8.1. i bilo je 16 stupnjeva taj dan. Obukli bodi benkicu dugi rukav i pamucno odijelo (zatvorene nogavic, dugi rukavi) bez kape i carape, do auta ga prekrila tankom dekicom..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji