Izlazak iz rodilišta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    23. Rujan 2014. 12:56

Brcka :) Svaka čast kaj su se obratili ravnatelju! Tak im i treba kad su bezobrazni!

Ostale ;) Užasno mi je to dovlačenje preko veze, nikak mi to nije lijepo, al ja sam ta koja obično digne glas ak niš drugo da se žena koja je došla prek veze zacrveni :D Mene nije sram :D Al bome me jednom žena jedna raspalila u dućanu, čem lijepo u redu (bio jedan red za 4 samoposlužne blagajne) i ja s trbuhom do nosa i malim djetetom, a žena iza mene dok sam se ja pokušavala dogegat do slobodne blagajne projuri ispred mene! Ja sam ju skoro išla tuć s košaricom kak mi je digla tlak, a nije se htjela ni okrenut... Strašno

LuKi5
    23. Rujan 2014. 15:39

To mi je poznato s ducanom. U ducanu dolazim na red na blagajni punih ruku. Presla u 40. tt, trbuh mi do poda dosao vec, nemos ga fulat ni da hoces I  dolazi neka zenska s bocom ulja I gura me s blagajne kao da joj je tesko nosit. Sve sam joj po spisku ispsovala. Bas sam bila pukla.

14.06.2014. L ♥

Jojo5
    30. Listopad 2014. 17:12

Izlazak iz rodilišta kraj 11 mj. cca 30.11 pripremiti ću :
    Body dugi rukav
    Pamučno jednodjelno odjelce
    Pamučnu kapicu
    Čarape
    Skafander
    Jastuk za bebu
    Dali je to malo previše? Dali beba ide skupa sa skafanderom u jastuk i kako ću s autosjedalicom? Kaj će mi onda jastuk ili skafander ako bebu strpam u AS ? Jel bolje da uzmem dekicu i umotam ga?
    Koju kombinaciju preporučate?

Masha2
    30. Listopad 2014. 17:51

Ja bih se odlučila za skafander i deku preko AS jer ne znam kako bi bebu s jastukom smjestili u AS s obzirom da ju se mora vezati preko ramena i između nogu. Nama je jučer pri izlasku iz rodilišta temp vani bila 5 stupnjeva, odlučili smo se za body dugi rukav, čarapice, majicu dugi rukav, odjelce, pamučnu kapu i deblju vestu s kapuljačom. Nakon što smo ju smjestili u AS prekrili smo ju debelom dekom.
    Na kraju uopće nije bilo potrebe za dekom jer je portir pustio muža da dođe s autom pred sami izlaz iz bolnice tako da nismo napravili ni 3 koraka, a on je prethodno zagrijao auto.

• paris
    31. Listopad 2014. 10:48

Jojo, ovo mi se sve čini ok jedino ovo kaj Masha veli - ili skafander pa dekica kad bebu smjestite u AS ili samo jastuk (onda ti ne treba skafander) ali onda beba nikako ne može u AS (bar ja ne vidim kako bi to izveli ). Sve ovisi da li bebu voziš doma u AS ili ne. Mi smo našeg malca samo zamotali u dekicu (ispod je imao sve što si ti nabrojala gore, a rođen je krajem 12.mj.)

Jojo5
    31. Listopad 2014. 16:44

Onda će biti dosta nabrojano :D samo me muči AS jer ne znam dali bebač u skafanderu stane u AS ili ću ga morati svlačiti a pošto idemo doma taxijem, najvjerojatnije, nisam još odlučila košara ili AS. 
    A taj jastuk za bebe mi otpočetka ne izgleda ni zvuči primamljivo...vidjeti ćemo koliku će funkciju imati.

• kikica22
    30. Travanj 2015. 10:37

Bok curke,zene kako god  termin je 3.7 i razmisljala sam da bebu iznesem u bodicu dugih rukava i nekakvim hlacicama i tanke carapice...mislite da je to previse s obzirom da je ljetna beba ili je to ok?

jelena39
    30. Travanj 2015. 11:43

Kikica, i ja tako nesto planiram. Termin mi je 19.6. Imam pripremljene kombinezon sa stopalima i bez rukava i bodi benkicu dugi rukav, i jednu sminkersku trenercicu- hlacice i duksa, a za ispod bodic kratki rukav i carapice. Nekako cekam da vidim malca pa cu onda odlucit sto od toga obuci 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.