Brcka slažem se s tobom! Evo mi smo imali nažalost priliku imati dugotrajno liječenje, i stvarno sam zahvalna doktorici koja je izliječila moju S, ali ostalo je na tome. Nikad nije tražila ništa zauzvrat, čak ni ovo najbizarnije. Smatram da je to njihov posao za koji su se opredjeljili i da nema potrebe im nešto nositi. Tako smo bar dobili dojam što se nje tiče, ali praksa pokazuje drugačije. Nisu svi doktori isti, kako na kojeg naiđeš...
Draga brcka, ako znaš za takve ružne primjere, ako te ucijene, drugi put im zaprijeti novinarima!
Svi smo mi plačeni za svoj posao i ja se osobno jako loše osjećam kad mi neko želi nešto poklonit jer kao, onda ću bolje napravit! Meni su svi pacjenti isti i svakome posvećujem istu pažnju i za svakog dam sve od sebe da napravim najbolje što znam i mogu! Ponekad ako smo se stvarno jako mučili i kad ide doma, ako mi pokloni neku čokoladu il jabuku, to mi je lijepo :) Al ako odmah na početku hoće dat neznam kaj i još naglasi da mu se bolje napravi, jaooooooo
Brcka - potpisujem tvoj post 100 posto.
Missha - jako mi je drago da ima tako savjesnih medicinara kao što si ti - iako osobno mislim (ili se bar nadam) da je vas u većini. Tihoj većini, ali ipak većini. :)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Meni je bilo u jednu ruku smijesno, a u drugu zalosno kad je u TA uletila zenska I dosla sestri na prijemu da je ona ta I ta I da radi kao medicinska sestra u nekoj poliklinici I da bi ona odma na pregled posto su kolegice I donila neku bombonjeru. Sestra na prijemu bila zakon I sprasila je da ceka kao I mi ostale, bas ju je po*rala. Hehe :P
14.06.2014. L ♥
Luki :D Baš ju je lijepo obrisala :D :D :D Tak joj i treba :D
Mene su znali pitat da zašto ne spomeda znam tog i tog pa da me prek reda puste :D Ma najbolje. Isto sam na bolovanju ko i druge žene i ak one čekaju, ko sam ja da se guram?!
slažem se u potpunosti s gornjim postovima...a to sam već i napisala...smatram da nikog netreba dodatno nagrađivati (a pogotovo ne davati u naprijed) za ono za što je plaćen, naravno ovdje nemislim na beneficije koje pojedine firme daju svojim zaposlenicima zbog uspješnosti u poslu nego na ljude koji pojedinu uslugu koriste
Ma ja se ne guram preko reda kad čekam na blagajni ili šalteru (osim ak me sami ne pozovu) - na što imam "pravo", a kamoli da se guram preko reda u TA - i da imam vezu. To mi je zbilja bezveze..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji