Rodila sam 2011 kraj 7.mj. Izašao je van u tankom bodiju dugi rukav i gegama na tregere, u as. Doma je bio samo u bodiju kratki rukav jer je to ljeto bilo pakleno.
I dajte, ako vani ne puše leden vjetar s kišom, šta će bebi kapa? Navući ćete im teren za uhobolje.
I as svugdje i uvijek. Spigano? Ne znam baš da su u trbuhu izvaljeni ko daske. Jaje je maternični položaj.
:D Svi stariji stalno viču da je djetetu zima i da se treba obuć i stavit kapu. Vani 40 piči, ja bebačicu obukla samo u bodić i izašla sa šeširićem van u hladovinu se pozdravit sa susjedom, a ovi me napali da bum dijete prehladila jer sam ga tak razgolitila :O Ma....
što obući za izlazak iz rodilišta 23.11 jesen-zima ???????
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
Bebici sam obukla:bodi kratki rukavi, majca preko toga, dolje trenirkica i gore termo gornji dio trenirkice i kapica, s time da je bila umotana u debelu dekicu, uzela sam i vunenkasti skafander ali mi je sestra u bolnici rekla da nema potrebe, one obuku bebe, ionako uđeš u topli auto, a bebici je taman. Tak i tak si cca pet minuta vani s njom dok se smjestiš u auto,
Kakav je obicaj u zagrebu sta se daje babicama kad vam daju dijete?
big girls don't cry..........................................................................................................
evo u Šibeniku je bio običaj da tata donese cvijeće i bombonjeru koju daje babici a ona njemu daje bebu , da li to je isto i u ZG ili kao u ZD toga nema???
Sortiraj odgovore
Najstariji