inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Artig
    25. Travanj 2023. 11:59

Zelena123

Pozdrav cure,

iako više ne idem na inseminaciju, pratim vas i čitam :)
    Ja se pripremam za IVF u svibnju.

@Dahlia ja sam sve nalaze vadila u Vinogradskoj. Sjećam se da sam prvo išla na sv Duh i da nemaju sve ove pretrage.
    @Darijam kako je prošla aspiracija? Čula sam da zna biti bolno :(

Iako još nisam trudna, nadam se skoroj trudnoći, a zbog silnih komplikacija i stresnog posla, iskreno otišla bih na čuvanje trudnoće čim mognem. Ima li netko više informacija kako to ide? Hoće li mi to uopće dati državni ginekolog ako imam PCOS, endometriozu i ako zatrudnim sa potpomognutom? Koliko se smanjuje plaća?

Unaprijed hvala :)

Mislim da su to sve dovoljni razlozi za otići na čuvanje. Pogotovo jer imaš već neuspjele pokušaje iza sebe. A plaća ti bude 565,00€ na čuvanju. Prije je bilo da ako odeš jednom na čuvanje ne vraćaj se raditi jer ti to pokvari prosjek za prvih 6 mjeseci...sad ne znam je li se tu što mijenjalo. Ali naravno, sve se da preživjeti ako je posao nešto što ti potencijalno može utjecati na uspjeh. 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

darijam
    25. Travanj 2023. 16:55

Zelena123

Pozdrav cure,

iako više ne idem na inseminaciju, pratim vas i čitam :)
    Ja se pripremam za IVF u svibnju.

@Dahlia ja sam sve nalaze vadila u Vinogradskoj. Sjećam se da sam prvo išla na sv Duh i da nemaju sve ove pretrage.
    @Darijam kako je prošla aspiracija? Čula sam da zna biti bolno :(

Iako još nisam trudna, nadam se skoroj trudnoći, a zbog silnih komplikacija i stresnog posla, iskreno otišla bih na čuvanje trudnoće čim mognem. Ima li netko više informacija kako to ide? Hoće li mi to uopće dati državni ginekolog ako imam PCOS, endometriozu i ako zatrudnim sa potpomognutom? Koliko se smanjuje plaća?

Unaprijed hvala :)

pozdrav,
    sve ovisi koliko ces imati folikula.. ako ih imas vise boli stvarno dosta jako.. a ako imas jedan eventualno dva mislim da je puno lakse izdrzat..
    puste ti u venu koktel al meni osobno nije nista pomoglo, sto ne znaci da nekom drugom isto nece..al na kraju je sve oke..  

imas  pravo otici na bolovanje tijekom procesa nebitno bila to podpomognuta ili bas ivf. tako da moj prijedlog  da otvoris bolovanje od prvog dana menstruacije i odmaras doma jer imas puno pravo. ja sam i za obje inseminacije  i sad za ivf otvorila bo:) 

Zelena123
    26. Travanj 2023. 11:50

Hvala ti na odgovoru. Ako se na primjer ode na čuvanje 6 mjeseci, prima se naknada od 565 eur.
    Kad se rodi, onda 6 mjeseci ide puna plaća bez dodataka, zatim 6 mjeseci 995 eur (ako je plaća manja, onda ide iznos plaće, ak je plaća veća od ovog iznosa, onda ide 995 eur)? Iskreno ne razumijem se pretjerano u ove termine dopusta :D.

Darijam,  joj nadam se da ću izdržati. Uzet ću taj dan slobodan, ali neću otvarati bolovanje jer ne želim da znaju u firmi na čemu radim xD. U kojem si ti statusu sad? :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Artig
    26. Travanj 2023. 12:07

Zelena123

Hvala ti na odgovoru. Ako se na primjer ode na čuvanje 6 mjeseci, prima se naknada od 565 eur.
    Kad se rodi, onda 6 mjeseci ide puna plaća bez dodataka, zatim 6 mjeseci 995 eur (ako je plaća manja, onda ide iznos plaće, ak je plaća veća od ovog iznosa, onda ide 995 eur)? Iskreno ne razumijem se pretjerano u ove termine dopusta :D.

Darijam, joj nadam se da ću izdržati. Uzet ću taj dan slobodan, ali neću otvarati bolovanje jer ne želim da znaju u firmi na čemu radim xD. U kojem si ti statusu sad? :)

Tako je! Barem ja tako računam haha. Porodiljni kreće 28 do 45 dana prije poroda i onda još 6 mjeseci puna plaća, kasnije tih 995 €. Mene su samo upozorili da ne uzimam malo bolovanje, malo posao jer onda to uđe u taj prosjek za prvih 6 mjeseci! 😄 Tako da, ako ćeš na čuvanje, iskoristi sav godišnji i na odmor! 😊😊😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

purple0000
    26. Travanj 2023. 12:12

Artig

purple0000

Artig

purple0000

Artig

purple0000

Hvala ti puno!😘😘 Od sutra krećem sa femarom i onda 6,7 i 8 dan ciklusa menopur,a u nedjelju folikulimetrija.Kod prvog postupka sam koristila štopericu ovitrelle.Ja nisam ništa birala i sad prije ovog drugog postupka mi je doktor rekao da bi probao još jedanput kao i prošli put.Da,jako se razlikuje od osobe do osobe kako tko reagira.Ja sam prvi put super reagirala na sve,ali nažalost nije uspjelo.😭😭😢😢☹️☹️ Da,još je rano za neke "ozbiljnije" simptome,a možda ih ni nećeš imati.😘❤ A u kojoj si ti bolnici?

Joj stvarno ti od srca želim uspjeh u drugom postupku! 🩷🩷🩷 Ova loša statistika je baš poražavajuća. Koliko godina imaš? Ne znam jesmo to negdje pričali. Ja sam friško 30 napunila.
    Meni je u glavi kao moraju doći simptomi, onda je to to,a zapravo trebam uživati. Jedini simptom je pospanost. 😅
    Ja sam u Poliklinici Repromed :)

Hvala ti od ❤!Joj da,ova statistika baš ubija u pojam.Koma…Ja imam 33 godine,tako da baš i nemam previše vremena na raspolaganju…Kod mene je sve u redu,svi nalazi su zadovoljavajući,suprugov spermiogram nije dobar.☹️☹️ Da,baš trebaš uživati i paziti na sebe.❤ A simptomi ako baš i moraju doći,neka budu što blaži,tek toliko da osjetiš te neke čari "drugog stanja".😉🤗🤗

Ma mlada si! Meni su rekli da im je mlado sve do 39! 🤣🤣🤣 Ali super da ste krenuli i imate dosta vremena! Ajde, plivači će se usmjeriti na pravo mjesto! Bitno da je ostalo sve dobro.
    Hvala ti 🩷, spremne smo mi na sve, pa i na sve potencijalne simptome! 😁

Da,bez plivača ništa,ali nisu baš dobri i to me jako brine.😭😭😢😢 Polako se pripremamo za drugu inseminaciju.Jučer sam obavila folikulimetriju,u srijedu ponovno,pa ćemo vidjeti koji dan će biti "dan d".😘😇 Za sada je sve dobro.Kako si mi ti?❤

Joj držin figeeeee 🤞🤞🤞🤞 samo pozitivu na folikule i plivače. Stvarno vam od srca želim uspjeh. 🩷
    Ja sam ti skroz dobro, možda sad ujutro osjećam neke kratkotrajne mučnine, ali ništa strašno. U petak je prvi pregled i tek tada ću valjda početi vjerovati u sve. 🤣

Hvala ti puno!❤ Evo,obavila sam dvije folikulimetrije,još malo se pikamo,u petak još jedna folikulimetrija,pa štoperica iiiiiiii nakon toga "dan d".Uhhhhhh...Super!U petak ćeš biti svjesna svega.😇 Stvarno mi je jako drago!😘😘❤❤😇

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

darijam
    26. Travanj 2023. 18:38

Zelena123

Darijam, joj nadam se da ću izdržati. Uzet ću taj dan slobodan, ali neću otvarati bolovanje jer ne želim da znaju u firmi na čemu radim xD. U kojem si ti statusu sad? :)

a ja sam sad na cekanju🙄 zbog moguce hiperstimulacije ide sve na zamrzavanje pa kod sljedeceg ciklusa ce se radit embrio. dobili smo od 9 folikula 6 zdravih jajnih stanica i svih 6 se uspjesno oplodilo i sad cekamo jos sutra da vidimo dal ce biti sve dobre al kolko smo jucer dobili info 2 su bas super a ostala 4 su isto dobra al ce se jos razmotrit.. ugl dobro se granaju tako da ja se nadam da ce bit cim vise da nemoram tak brzo prozivljavat punkciju🙈🥹
    cure svima zelim puno srece u svemu sto vas sljeduje🫶🏻

Artig
    28. Travanj 2023. 15:15

purple0000

Artig

Joj držin figeeeee 🤞🤞🤞🤞 samo pozitivu na folikule i plivače. Stvarno vam od srca želim uspjeh. 🩷
    Ja sam ti skroz dobro, možda sad ujutro osjećam neke kratkotrajne mučnine, ali ništa strašno. U petak je prvi pregled i tek tada ću valjda početi vjerovati u sve. 🤣

Hvala ti puno!❤ Evo,obavila sam dvije folikulimetrije,još malo se pikamo,u petak još jedna folikulimetrija,pa štoperica iiiiiiii nakon toga "dan d".Uhhhhhh…Super!U petak ćeš biti svjesna svega.😇 Stvarno mi je jako drago!😘😘❤❤😇

Jooj nadam se da će sada uspjeti!!! Samo tako i dalje pozitivnog duha i sve mora doći na svoje! 😘🩷
    Evo pogledali smo se!!! Imamo jedno srčeko, lijepo kucamo i za sad je sve ok. Nadam se da će tako ostati 😊. Sad sam malo svjesnija, iako i dalje mi je to kao da se događa nekom drugom 😅😅.

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

purple0000
    28. Travanj 2023. 18:34

Artig

purple0000

Artig

Hvala ti puno!❤ Evo,obavila sam dvije folikulimetrije,još malo se pikamo,u petak još jedna folikulimetrija,pa štoperica iiiiiiii nakon toga "dan d".Uhhhhhh…Super!U petak ćeš biti svjesna svega.😇 Stvarno mi je jako drago!😘😘❤❤😇

Jooj nadam se da će sada uspjeti!!! Samo tako i dalje pozitivnog duha i sve mora doći na svoje! 😘🩷
    Evo pogledali smo se!!! Imamo jedno srčeko, lijepo kucamo i za sad je sve ok. Nadam se da će tako ostati 😊. Sad sam malo svjesnija, iako i dalje mi je to kao da se događa nekom drugom 😅😅.

Baš sam čekala kad ćeš se javiti.🙂🤗 Super!Čestitam,stvarno mi je jako drago!❤ Naravno da će tako i ostati!😇 Samo hrabro dalje!😘❤ Ja i danas obavila folikulimetriju,tamo su mi dali štopericu jer mi je već sve napeto i sutra ujutro imamo inseminaciju.Baš je brzo sad to išlo.🙂

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Artig
    28. Travanj 2023. 19:23

Baš sam čekala kad ćeš se javiti.🙂🤗 Super!Čestitam,stvarno mi je jako drago!❤ Naravno da će tako i ostati!😇 Samo hrabro dalje!😘❤ Ja i danas obavila folikulimetriju,tamo su mi dali štopericu jer mi je već sve napeto i sutra ujutro imamo inseminaciju.Baš je brzo sad to išlo.🙂

Hvala tii 🩷🩷🩷
    Odlično! I bolje da te šokiraju sa svime da što manje razmišljaš o postupku. Javljaj dalje i samo mirno iduća 2 tjedna 😘😘

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

darijam
    29. Travanj 2023. 07:18

purple0000

Artig

purple0000

Artig

dragaaa sad ce uspjet vidjet ces❤️ 

Artig jos jednom cestitkeee i nek bude sve po skolskom, sad samo uzivancija ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.